دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اکرامی مطرح کرد؛

اردوی راهیان نور با چه هدفی برپا شد؟

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر نقش کاروان‌ راهیان نور در انتقال ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت اردوهای راهیان نور برپا شده است.
کد خبر : 648126
راهیان نور



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از یاسوج، اردوی راهیان نور به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با هدف آشنایی دانشجویان با آرمان‌های والای شهدا و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


نقش اردوی راهیان نور در ترویج فرهنگ شهادت




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلوه و بویراحمد در این مراسم اظهار کرد: معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، اعزام راهیان نور دانشجویی در سال ۱۴۰۰ به مناطق عملیاتی جنوب کشور را پس از دو سال وقفه به‌دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا در دستور کار قرار داد و دستورالعمل اجرایی برگزاری اردو به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد.


رحیم اکرامی افزود: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر نقش کاروان‌ راهیان نور در انتقال ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، تعداد ۱۲۳ دانشجوی واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با رعایت کامل دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی مصوب ستاد ملی کرونا به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.


مسئول بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج هم درباره اعزام کاروان دانشجویی راهیان نور هم گفت: بعد از دو سال دوری از سرزمین نور امسال موفق شدیم ۱۲۳ دانشجوی دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد را در قالب کاروان مستقل دانشجویان دختر و پسر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام کنیم تا علاوه بر تجدیدمیثاق با شهدای جنگ تحمیلی، دانشجویان از نزدیک شاهد رشادت‌ها و ایثار شهدا و جانبازان و رزمندگان باشند.


اردوی راهیان نور با چه هدفی برپا شد؟


فرزاد اقدسیان اضافه کرد: اردوی راهیان نور برای هر کاروان به مدت سه روز برگزار شد و دانشجویان از یادمان‌های دهلاویه، هویزه، طلائیه، شلمچه، ذوالفقاریه و اروندرود بازدید کردند.


وی افزود: اردوی راهیان نور امسال با شعار «حالا نوبت ماست» برگزار شد تا رویش فکری برای مردمی باشد که هرکدام از ما می‌توانیم شهید طهرانی مقدم، شهید چمران، شهید باقری و شهید سلیمانی زمان خود باشیم و با سلاح پشتکار و توکل، مظهر اثبات و زمینه‌ساز شکوفایی و برون‌رفت کشور از هر تنش و بحرانی شویم.


مسئول بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج هم با تأکید بر ضرورت و اهمیت اردوهای راهیان نور به‌عنوان احیاکننده فرهنگ شهادت توضیح داد: لازمه استمرار هر فکر و مکتبی توجه جدی به آرمان‌ها و ترویج آن است و شهادت در گفتمان انقلاب و اسلام به‌عنوان یکی از آرمان‌های اساسی و مهم مطرح است و تقویت و اشاعه فرهنگ شهادت برای جوانان برای پیاده‌سازی اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رسالت همیشگی ماست.


اردوی راهیان نور با چه هدفی برپا شد؟


اقدسیان متذکر شد: وقتی دانشجویان از یادمان شهید چمران در دهلاویه بازدید می‌کنند و متوجه می‌شوند فردی با آن سابقه درخشان و دریافت وعده‌های بسیار، دل از وطن خویش نمی‌برد و در راه وطن و ولایت به شهادت می‌رسد، قوت قلب می‌گیرند که به‌عنوان موتورهای پیشران کشور حتی در سایه تحریم با عزمی راسخ و اراده‌ای مستحکم برای ارتقا و پیشرفت میهن خویش گام بردارند.


وی تشریح کرد: آنگاه که دانشجویان رهگذر شلمچه که مطهر به خون فرزندان این سرزمین است می‌شوند، با مفهوم جا پای شهیدان گذاشتن آشنا شده و با عشق و علاقه بیشتری ادامه‌دهنده راه شهدا خواهند شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب