دوران پاندمی کرونا، فرصتی برای افزایش اطلاعات و فعالیتهای پژوهشی دانشجویان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرقدس، محسن جدیدی در کارگاه آموزشی مقاله نویسی با محور آشنایی دانشجویان با نوشتن مقاله علمی و نحوه نگارش آن اظهار کرد: دوران پاندمی کرونا نه بهعنوان تهدید؛ بلکه بهعنوان فرصتی، شرایط را برای افزایش اطلاعات و فعالیت های پژوهشی دانشجویان فراهم کرده است. در تلاشیم با ایجاد شرایط مناسب برای ارتباط بیشتر دانشجویان با متخصصان رشته تحصیلی خود و کسب مهارتهای تخصصی، زمینه را برای تقویت سوابق پژوهشی آنان فراهم کنیم.
وی با تأکید بر لزوم تقویت سیستم آموزشی دانشگاههای کل کشور و ورود دانشجویان به فضای پژوهشی زیر نظر متخصصان، عنوان کرد: نخبه پروری و کمک به شکوفایی استعدادهای خاموش جوانان، باید در دستور کار دانشگاهها قرار گیرد که این امر با حمایت مسئولان، نظارت استادان بر عملکرد دانشجویان و افزایش اطلاعات علمی و پژوهشی آنان میسر خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
وقتی کرونا اسیر تدبیر و همت هلالاحمریها میشود
مدیر دفتر مطالعات و برنامه ریزی و تعالی علوم رفتاری گفت: دانشگاه باید مکانی برای رشد و پیشرفت دانشجویان در امور پژوهشی، کسب تجارب جدید و ارتقای سطح مهارتهای آکادمیک پژوهشگران باشد؛ بنابراین برگزاری چنین کارگاههایی به شناسایی و پرورش دانشجویان توانمند، کمک شایانی خواهد کرد. توجه به روشهای علمی، شرکت در کارگاههای معتبر علمی و عملی برای انجام و پیشبرد نظام جامع موضوعات و مسائل کشور، اجرای طرحهای پژوهشی و تعامل بیشتر با استادان تخصصی در اولویت دانشجویان قرار گرفته است.
به گزارش آنا، کارگاه آموزشی مقاله نویسی، زیر نظر مرکز آموزش های کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس به صورت حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، به مدت ۱۶ ساعت، برگزار شد. آشنایی با اهمیت نگارش مقاله علمی، انواع مقالات علمی و دسته بندی آنها، آشنایی با بخشهای مختلف یک مقاله، نکات مهم در نگارش فنی و نحوه ارسال مقاله و سرقت ادبی از جمله مباحث و سرفصلهایی بوده که در این کارگاه به آنها پرداخته شده است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/