نخستین چالش ویکند صنعتی و تجاری غرب استان تهران چگونه گذشت؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرقدس، نخستین چالش ویکند صنعتی و تجاری غرب استان تهران با حضور استادان، متخصصان، صاحبان صنایع و مدیران اجرایی این رویداد در سالن اجتماعات امام خمینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد.
این ویکند همراستا با گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی ضمن احصای اولویتهای موضوعی و چالشهای صنایع مانند «چالشهای حقوقی، بازاریابی، واحدهای صنعتی، مالیات، مالی و حسابداری، فنی و تکنیکال و ارائه راهحلهای خلّاقانهمحور، عملیاتی و پژوهشی ذیل استارتآپ فناورانه، هستههای پژوهشی متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد و مارکتینگهای فناورانه نظیر بلاک چین، هوش مصنوعی و ... با حضور جمعی از متخصصان برگزار شد.
چالشویکند رویدادی با هدف جمعآوری ایدههای نو، توانمندسازی دانشجویان و تبیین اهداف دانشگاه آزاد اسلامی بوده که درصدد رفع مشکلات صنعتی و معضلات شهری است.
رئیس مرکز فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در این نشست با تأکید بر لزوم پرورش دانشجویان توانمند برای تعامل بیشتر دانشگاه با صنعت عنوان کرد: این دانشگاه به دلیل داشتن اعضای هیئت علمی حاذق و باتجربه و دانشجویان علاقهمند به حوزه پژوهش و فناوری، توانایی رفع مشکلات شهری را دارد.
حسن محسنی افزود: حضور دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه صنعت و تجارت، زمینهساز رشد شرکتهای تجاری و صنایع مختلف است، بنابراین تربیت دانشجویان توانمند و باتجربه در امر پژوهش باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس مدرسه اشتغال دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس هم به ارائه راهکارهایی برای رفع مشکلات جوانان در امر اشتغال پرداخت و متذکر شد: مدرسه اشتغال قطب برنامههای صنعتی و تجاری است، بنابراین تربیت نیروهای مهارتی و کاردان برای حل مسائل و بحرانهای کشور بهعنوان رسالت اجتماعی مسئولان دانشگاهی است، بنابراین رویداد جهانی با عنوان چالش ویکند با شعار «هزار ایده، استارتآپ و هزار شرکت فناور» به جریان افتاده است.
سیدوحید ساداتپور افزود: شرکت در این رویداد برای عموم آزاد بوده و ایدههای ثبت شده از سوی شرکتکنندهها، قابلیت رفع مشکلات عموم مردم جامعه را دارد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس هم درباره ظرفیتهای دانشگاه در راستای اجرای اهداف دانشجویان متذکر شد: توانایی حل مسئله، مدیریت، نظاممند کردن افکار و روشن شدن اهداف پژوهش زیرنظر متخصصین باید در اولویت دانشجویان قرار گیرد.
علیرضا روستا افزود: ارتباط صنعت و دانشگاه ضامن امنیت کشور است، تشکیل هستههای پژوهشی و تلاشهای شبانهروزی استادان در راستای ارتقای سطح کیفی آموزش در مهارتافزایی دانشجویان موثر خواهد بود.
وی بیان کرد: امروزه شرکتهای صنعتی در زمینه بازاریابی به شکل سنتی عمل میکنند و تغییر رویکردهای بازاریابی لازمه پیشرفت صنعت و تجارت خواهد بود.
در پایان چالش ویکند صنعتی و تجاری غرب استان تهران مقرر شد، نشستی برای تبیین اهداف مشترک دانشگاه با صنعت، کارآفرینی و آشنایی بیشتر دانشجویان با محیطهای کارورزی با حضور مسئولان دانشگاهی و ملی برگزار شود.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/