دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مقداد باقرزاده:

مردمی‌بودن ویژگی برجسته « فرمول یک» است/ وقتی تلویزیون واسطه‌ خیر می‌شود

مقداد باقرزاده معتقد است که طرح انتخاب چهره مردمی، واسطه خیر است زیرا که اعتماد و رغبت مردم به امور خیرخواهانه بیشتر می‌شود.
کد خبر : 646465
مقداد باقرزاده



به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، مقداد باقرزاده متولد ۱۳۷۰ اهل شیروان در خراسان شمالی است. وی معلم عشایر است و از سال ۱۳۹۱ که به استخدام آموزش و پرورش درآمد، انتخاب کرد تا در منطقه مرزی خراسان شمالی و روستای آیرقایه در دبستانی کانکسی مشغول تدریس شود. وی تمام دغدغه‌اش به جای بهتر کردن کیفیت زندگی مالی‌اش، بهبود کیفی زندگی بچه‌هایی است که در مناطق عشایری زیست می‌کنند. او حالا به‌عنوان یکی از چهره‌های مردمی سال ۱۴۰۰ برنامه «فرمول یک» انتخاب شده است.


مقداد باقرزاده که در فهرست ۴۰ نفر برگزیده سال بود، به جمع ۱۰ نفر منتخب هیئت انتخاب راه نیافته اما همچنان برای انجام کار خیر انگیزه و شور دارد. برنامه «فرمول یک» با معرفی ۱۰ چهره برتر سال ۱۴۰۰ از ۲۲ اسفندماه تا ساعاتی پس از تحویل سال ۱۴۰۱ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.


مردمی بودن برنامه «فرمول‌ یک» برجسته است


باقرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: من اواخر سال ۱۳۹۷ در برنامه «فرمول یک» شرکت کردم. پس از حضور در این برنامه، اعتماد مردم نسبت ‌به من چند برابر شد. همین موجب شد تا توانمان برای انجام کار برای دانش‌آموزان بیشتر شود. هم‌اکنون خیّر بیشتر شده و این به معنای آن است که ما می‌توانیم کارهای بیشتری در بحث عمران، درمانی و نوشت‌افزار انجام بدهیم.


وی در ادامه افزود: تاثیر برنامه «فرمول یک»خیلی زیاد بود. افراد زیادی به واسطه این برنامه پیام‌ دادند که ما شما را دیدیم و می‌خواهیم در این زمینه کمک کنیم. من در اکثر برنامه‌های تلویزیون حضور داشته‌ام. شب عید سال ۱۳۹۸ به علی ضیاء هم گفتم، نوع برخورد و صمیمیتی که بین گروه «فرمول‌ یک» با مهمان‌ها برقرار بود در برنامه‌های دیگر ندیدم. مردمی بودن این برنامه برجسته بود. در این برنامه همه چیز به دست مردم رخ می‌دهد که نکته مهمی است. اگر نامی از ما و سایر دوستان هست به‌خاطر مردمی است که به ما اعتماد می‌کنند و ما هم به عشق آن‌ها، این کارها را انجام می‌دهیم.


بازتاب در رسانه مردم را ترغیب می‌کنند


این معلم جوان در ادامه بیان کرد: من در ابتدای کار خیلی با خود درگیر بودم که آیا این کارهای خیر خود را مطرح بکنم یا نه؛ چون همه کارهایم را در فضای مجازی بازتاب می‌دادم. وقتی کار خود را رسانه‌ای می‌کنیم که ما چنین حرکتی را برای مردم و با حمایت از آن‌ها انجام داده‌ایم، مردم جامعه بسیار ترغیب می‌شوند، بسیاری از آن‌ها هم پیام می‌دهند که ما می‌خواهیم کمک کنیم اما نمی‌توانیم. این تلنگری است که بفهمیم چنین جریان خیری در میان مردم وجود دارد. برخی از من انتقاد می‌کردند و می‌گفتند چرا کارت را در بوق و کرنا می‌کنی؟ اما همین که من مطلبی در این باره می‌گذارم باعث می‌شود چند نفر دیگر هم به این کار روی آورند. حتی کوچک‌ترین کار خیر را باید گفت اما به شیوه و بیان خوب تا تاثیرگذار باشد.


مردمی‌بودن ویژگی برجسته « فرمول یک» است/ وقتی تلویزیون واسطه‌ خیر می‌شود




بیشتر بخوانید:





طرح انتخاب چهره مردمی؛ واسطه‌ای خیر


وی خاطرنشان کرد: طرح انتخاب چهره مردمی، واسطه خیر است. مطمئن هستم این طرح بازخورد بسیاری خوبی خواهد داشت زیرا که اعتماد و رغبت مردم به امور خیرخواهانه بیشتر می‌شود. در صفحه شخصی «فرمول یک» مردم نظرات خود را می‌نویسند، آن‌ها می‌گویند که چقدر جالب است که این‌ همه افراد خیرخواه در بین مردم بوده‌اند و ما نمی‌شناختیم. این برای من خیلی جالب است و امیدوارم این مسیر همچنان ادامه پیدا بکند.


بیش‌ از ۱۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش هستند


باقرزاده با اشاره به اینکه برای چهره سال، انگیزه دارد و پرشورتر ادامه می‌دهد، اظهار کرد: ما در دوره کرونا مکان‌هایی که کمتر شناخته شده هستند را تحت پوشش قرار دادیم. چون من در این مناطق خدمت کردم در جریان امور آن‌ها هستم. در حال حاضر بیش‌ از ۱۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش کمک‌های ما هستند. اگر خدا بخواهد و چهره‌ سال شوم، به واسطه آن راه خیر و برکت بیشتری باز می‌شود؛ برنامه‌های بهداشتی، آموزشی و عمرانی برای مناطق عشایری و روستاهای کم برخوردار خواهسیم داشت. خدا کند اعتماد حاصل شود تا ما این امور را به سرانجام برسانیم. آخرین باری که در برنامه «فرمول یک» حضور داشتم با کمک علی ضیا، عوامل برنامه و بچه‌های خوب بنیاد برکت در روستای شاه‌توت و مانه سملقان خراسان شمالی مدرسه‌ای ساختیم. این به برکت رسانه‌ای شدن بود.


انتهای پیام/۱۱۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب