اقناع مردم برای حذف ارز ترجیحی لازم است
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، غلامحسین رضوانی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی موضوع ارز ترجیحی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ اظهار کرد: براساس مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه، دولت مکلف است مبلغ ۹ میلیارد دلار برای ارز ترجیحی اختصاص دهد، اما متأسفانه در صحن مجلس به خوبی این مصوبه مطرح نشد و برخلاف واقعیت، مطلب دیگری عنوان شد.
وی افزود: این روزها همه صحبتهایی که درباره ارز ترجیحی مطرح میشود، بر مبنای آن است که ما ناگزیر هستیم و چاره دیگری نداریم و یا آنکه میخواهیم با فساد مبارزه کنیم، در حالی که این مسائل خلاف واقع است و لازمه حذف ارز ترجیحی، اتفاق نظر دولت با سایر قوا و اقناع مردم است.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: متأسفانه روند بررسی بودجه به قدری خستهکننده شد که در نهایت در یک دقیقه مسئله حذف ارز ترجیحی تعیین تکلیف شد و ما متوجه نشدیم چگونه این موضوع به تصویب رسید، باید مصوبه کمیسیون تلفیق درباره ارز ترجیحی ملاک تصمیمگیری قرار گیرد.
براساس این گزارش، محمدباقر قالیباف که ریاست جلسه را به عهده داشت در پاسخ به تذکر رضوانی، گفت: مجلس شورای اسلامی تصمیماتی را که در تبصره یک بودجه گرفته، حذف نکرده، بلکه تأکید ما بر آن است که باید ثبات در قیمت کالاهای اساسی به صورت کالابرگ پیگیری شود.
وی افزود: مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه برای نمایندگان بارگذاری شده و مسلماً پیشنهادات دیگری هم در صحن مجلس مطرح میشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قانون کاملاً در این باره رعایت شد و باز هم تکرار میکنم، ثبات در قیمتها و کالاهای اساسی و همچنین ارائه کالابرگ الکترونیکی به مردم از خواستههای قطعی مجلس شورای اسلامی است که دولت باید مورد توجه قرار دهد.
انتهای پیام/۴۱۶۴/
انتهای پیام/