جزئیاتی از رویداد ایدهآرا در دانشگاه آزاد اسلامی سرخس
امیر امیری رشتخوار در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد که دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرخس در راستای گام دوم و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، رویداد ایدهآرا را با همکاری مرکز رشد و نوآوری پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد به عنوان نخستین حرکت علمی پژوهشی برگزار کرد و در این رویداد از بین دانشجویان شرکتکننده ، ۱۰ ایده برتر انتخاب و به سه ایده نخست تا سوم جوایز نقدی اهدا شد.(بیشتر بخوانید)
سرپرست دانشگاه آزاد سرخس بیان کرد: رویداد ایدهآرا در راستای گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول و بحث دانشگاه کارآفرین، نخستین حرکت پژوهشی مرکز آموزشی سرخس بود. با برگزاری جلساتی که در استان خراسان رضوی داشتیم، مقرر شد که هر واحد دانشگاهی و مرکز آموزشی در قالب رویدادی مانند ایدهآرا که کمترین حالت و ضعیفترین حالتش استارتآپویکند است، ایدههای برتر را جذب کند.
امیری عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرخس با کمک مرکز رشد پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد سرخس فراخوان زد و سایر دستگاهها و ارگانهای شهرستان را هم مشارکت داد تا حرکت علمی رویداد ایدهآرا در این شهرستان برگزار شود؛ بنابراین با حضور دانشجویان و نیروهای آزاد با کمک مؤسسات آموزش عالی رویداد ایدهآرا را برگزار کردیم.
وی بیان کرد: هدف دانشگاه این بود که بهترین ایدهها را انتخاب و به ۱۰ ایده برتری که پیشبینی کرده بودیم، حداقل به دو یا سه ایده برتر جوایز حداقلی بهصورت نقدی اهدا کنیم.
سرپرست دانشگاه آزاد سرخس یادآوری کرد: محورهای این رویداد که با استقبال علاقهمندان همراه بود، شامل اقلام و صنایع حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، پلتفرمهای نوین در حوزه هوش مصنوعی، فرآوری گوگرد و تولید مواد با ارزش افزوده از گوگرد، مدیریت پسماند شهری، توسعه صادرات و واردات مبتنیبر دانش و نوآوری، محیط زیست و بهبود مسائل زیستمحیطی شامل صیانت از منابع آبی، تثبیت شنهای روان و ...، ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، طراحی و مبلمان شهری، گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی کشاورزی، کشت گلخانهای و بازاریابی دیجیتال محصولات تولیدی سرخس شامل صنایع دستی، صنعتی، غذایی و ... بود.
سرپرست دانشگاه آزاد سرخس متذکر شد: محورهای موضوعات متناسب با ظرفیتهای شهرستان باید بهگونهای باشد که برای جوانان ایجاد اشتغال کند و با مفهوم کارآفرینی آشنا شوند، مسائل اقتصادی رونق بگیرد، ارتباط بین دانشگاه و علم و صنعت در عمل بهوجود بیاید و ایدههایی که دانشجویان میدهند بهویژه ۱۰ ایده برتر انتخابی در مرحله بعد در قالب استارتآپ ویکند که اردیبهشت سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد، پیادهسازی شده و منجر به طرح اقتصادی و خروجی کار یا منجر به بیزینس پلن (BP) شود و بتواند برای دانشگاه و صنعت آورده داشته باشد و دانشجو یا فارغالتحصیل بتواند از فضایی که ایجاد شده است، نهایت استفاده را ببرد.
امیری توضیح داد: محورهایی که برای مسابقه اردیبهشت در قالب ایدهآرا پیشبینی کردهایم، متناسب با ظرفیتهای شهرستان سرخس و بهطور مثال در حوزه منابع نفتی و گازی، پتروشیمی، محیط زیست، منابع آبی، بحث گردشگری، هوشمندسازی و ... بود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/