دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 اسفند 1400 - 18:06
حجت‌الاسلام خسروپناه تاکید کرد؛

«جهاد تبیین» روحانیون و استادان با تحقیقات علمی، مطالعه و پژوهش

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، تبیین جهادی را حاصل مطالعه، پژوهش و تحقیق دانست و گفت: روحانیون و استادان به‌عنوان قطب‌های علمی باید شبهات مطرح‌شده در جامعه را شناسایی و با پاسخ‌های مستدل، تبیین جهادی انجام دهند.
کد خبر : 645131
ج

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در «نشست با اساتید گروه معارف در راستای هم‌اندیشی شبهات نو پدید و جواب‌های جدید» که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و مسئولان نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان هرمزگان و دانشگاه آزاد این استان‌ به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد با تبریک مبعث پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد (ع) به بررسی شبهات جدید و دسته‌بندی آنان پرداخت و گفت: امروز باتوجه به شبهات جدیدی که در جامعه رواج یافته وظیفه علمای دین و دانشگاه سنگین ترشده و به فرمایش مقام معظم رهبری، جامعه نیازمند جهاد تبیین است.(بیشتر بخوانید)


وی در ادامه با بیان اینکه جهاد تلاشی است تمام و کمال که در آن فرد برای مقابله با دشمن و توطئه‌های جدید از جان و مال خویش می‌گذرد، افزود: دشمن با تمام قوا و با تمام ابزار و توانمندی خود برای ایجاد شبهات جدید برای انحراف جامعه و جوانان تلاش می‌کند و ما باید در جهاد تبیین آماده شکستن این شبهات باشیم.


این محقق دینی تأکید کرد: روحانیون و استادان باید این شبهات را به‌طور دقیق بشناسند و با تحقیقات علمی، مطالعه و پژوهش سعی در تبیین جهادی این شبهات با بهترین روش داشته باشند که جوانان با ایمان و اعتقاد قوی در جامعه ظاهر شوند و دشمنان نتوانند با شبهات ساختگی مرتبط با وحی، پیامبری، ولایت، امامت و رواج بی‌غیرتی و عناد با انقلاب اسلامی، پایه‌های اعتقادی‌شان را متزلزل کنند.


این استاد حوزه و دانشگاه، شهید قاسم سلیمانی را الگوی تبیین جهادی شبهات خواند و بیان کرد: شهید قاسم سلیمانی محور سخنرانی‌های‌شان تبیین جهادی بود و در هر نشست و جلسه‌ای به مبارزه و خنثی‌سازی توطئه‌های شناختی اعمال‌شده توسط دشمن می‌پرداخت و روحانیون و استادان با داشتن چنین الگویی باید مأمن دانشجویان باشند تا بتوانند از رخنه معاندان به ذهن پاک و خلاق جوان جلوگیری کنند.


این مقام دانشگاهی از وجود جوانان انقلابی در انجام امور عظیم علمی ابراز خرسندی کرد و توضیح داد: نسل دوم انقلاب بسیار قوی‌تر از نسل اول انقلاب ظاهر شده، همین‌طور نسل سوم قوی‌تر از نسل دوم و نسل چهارم قوی‌تر از نسل سوم و این خطری جدی و سد محکمی برای دشمنان اسلام و انقلاب است.



معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: نسل انقلابی ما دانشمندانی تربیت کرده که با دست خالی خدمات بزرگی ارائه داده‌اند که اینجانب پس از بازدید از مجموعه‌ای پیشرفته و علمی به درگاه علوی برای وجود این دانشمندان سجده شکر گذاشتم و اینچنین است که دشمن برای تخریب این روحیه جهادی از هیچ عملیاتی فروگذار نمی‌کند و شهادت دانشمندانی مانند شهید فخری‌زاده که به‌دلیل قدرت مدیریت جهادی‌اش توسط دشمن به شهادت رسید، از این‌گونه حرکت‌های مذبوحانه دشمن است.


خسروپناه همچنین ایجاد کانال‌های ماهواره‌ای معاند و چاپ کتب مختلف برای ایجاد شبهات میان جامعه را از دیگر سیاست‌های دشمنان دانست و متذکر شد: در جامعه باید مسائلی مورد تأکید، تدریس، تحقیق و مطالعه دانشگاهیان باشد که مضامین و اهداف آن برای مقابله هوشمندانه با این شبهات مخرب دشمن باشد.


در ابتدای این جلسه نیز رئیس دانشگاه آزاد بندرعباس با اشاره به رسالت دانشگاه‌ها در مبارزه با دشمن تشریح کرد: تبیین اهداف و آرمان‌های انقلاب برای نسل جوان و تبیین آرمان‌های شهدا، ایثارگران و جهادگران در راه خدا، می‌تواند نقش مهمی در بالندگی اندیشه‌های دینی در جامعه داشته باشد.


احسان کامرانی ابراز امیدواری کرد اگر جوانان به‌عنوان پشتوانه اصلی انقلاب، اهداف دشمن را به‌خوبی بشناسند و از نیت شوم آنان خبردار شوند، هرگز در دام دشمن گرفتار نمی‌شوند.


به گزارش آنا، این جلسه با سخنان مسئولان نهاد نمایندگی و استادان حاضر در راستای چگونگی به‌کارگیری نرم‌افزارها و سخت‌افزار لازم برای مبارزه با دشمن و اهداف آنان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و ... مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی در راستای عملیاتی‌کردن این مهم مصوب شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب