دانشگاهها در انتقال مفاهیم شهادت، دفاع و ایثار به نسل جوان تکلیف شرعی دارند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در چهل و یکمین سالگرد آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه ایران اسلامی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شهدای جانبرکف با حضور در نشست فرهنگی «روایتگری عشق» اظهار کرد: دانشگاهها باید به عنوان تکلیف شرعی فرهنگ شهادت، ایثار و مقاومت را بهعنوان دایره المعارف هشت سال دفاع مقدس به نسل جوان تبیین و تفهیم کنند و این یکی از تکالیف در قبال خون شهدا است.
وی افزود: گسترش اسلام و انقلاب در جهان از برکات دفاع مقدس بودده که میتواند زمینهساز ظهور امام عصر(عج) و برقراری عدالت و ریشهکنی ظلم و ستم در جهان است. ایجاد وحدت میان ملت، ارتش، سپاه و همدلی و پیوند میان همه اقشار جامعه از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و هشت سال دفاع مقدس بوده و رمز این اتحاد و همدلی، شکست رژیم بعثی عراق و همه پشتیبانان آنان ازجمله استکبار جهانی آمریکا بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر سبک زندگی شهدا عنوان کرد: تشریح، تبیین و انتقال سبک زندگی شهدا به نسل جوان، وظیفه اخلاقی و شرعی است ودر قبال خون شهدا وظیفه داریم؛ زیرا آنان جان خود را در راه اهداف و آرمانهای این ملت و این انقلاب اهدا کردند و ما نیز امروز باید دین خود را به آنان ادا کنیم.
نقش استان هرمزگان در هشت سال دفاع مقدس
یکی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس و روایتگر خاطرات جبهه و جنگ نیز گفت: در ایامی که انقلاب شکوهمند اسلامی تازه پا گرفته بود رژیم بعثی عراق با برنامهریزی و پشتیبانی غرب و شرق، برای براندازی نظام تازه تأسیس جمهوری اسلامی ایران، جنگ وسیعی را علیه ایران آغاز و به خاک ایران تجاوز کرد که دلاوران و دریادلان جانبرکف رزمنده در هشت سال دفاع مقدس از وجببهوجب خاک میهن اسلامی با خون خود دفاع کردند.
سردار علی دانشمند ادامه داد: استان هرمزگان با توجه به وضعیت جغرافیایی ویژه و امتیازات ممتاز استراتژیک منطقهایی که همجواری با خلیجفارس و تنگه هرمز داشت در مقایسه با سایر استانها در اعزام نیرو و رزمنده به مناطق جنگی پیشرو بود و همزمان در دو جبهه زمینی و دریایی برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و دفاع از مرزهای دریایی و زمینی به اعزام نیرو و دفاع میپرداخت. هفته دفاع مقدس مظهر شجاعت، ایثار و ولایت مداری بوده و باید متصدیان امور بهویژه دانشگاهیان بر شناساندن ابعاد مختلف دفاع مقدس به نسل جوان اهتمام ویژهای ورزند، و رشادتها، ایمان و توکل رزمندگان را الگوی رفتاری خود و جوانان قرار دهند.
وی تأکید کرد: اهلقلم و اندیشمندان باید در کتابها و خاطرات ۳ هزار روز و شبهای دفاع مقدس را مکتوب کنند. اهل هنر و سینما هرچه پربارتر سینمای دفاع مقدس را به تصویر بکشند و آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی و شهدا را ماندگار و ابدی سازند. دریادلانی که کسبوکار خود را در جزایر استان هرمزگان با شعار(جانم فدای رهبر) رها کرده و به نیروی دریایی پیوستند، باید الگوی جوانان شوند و روایتگران باید طراحیهای فرماندهان جوان را که موجب شگفتی دنیا میشود و در دانشگاههای معتبر دنیا تدریس میشوند را ثبت کنند و جوانان را مشتاق و رهروی شهیدان عالیمقام هشت سال دفاع مقدس سازند.
روایتگر خاطرات جبهه و جنگ یادآور شد: سه استان هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان نقش پر رنگی در تجهیز و پشتیبانی لشگر ۴۱ ثارالله داشتند. این لشکر با پشتیبانی آنان توانست فتوحات فراوانی را در جنگ به دست آورد و این همواره مایه فخر و مباهات تاریخ دفاع مقدس باقی خواهد ماند. هفته دفاع مقدس فرصت بزرگ برای مرور خاطرات رزمندگان، شهدا، ایثارگران، جانبازان و همه بسیجیان حاضر در جنگ بوده و الگو گیری و حرکت در مسیر آرمانهای آنان، میتواند راه گشای برداشتن قدمهای ما باشد.
به گزارش آنا، در این نشست از سردار سرافراز علی دانشمند قدردانی شد و وی نیز افتخار شال سبز اهلبیت را که هدیه از کربلای معلا و بارگاه ملکوتی حضرت سیدالشهدا علیهالسلام بود را به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان بهعنوان رئیس بسیج اساتید استان هرمزگان اهدا کرد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/