نقش دانشگاهها و پژوهشهای علمی در ترویج فرهنگ مهدویت
حسین ازگومی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در رشت عنوان کرد که مهدویت در فرهنگ شیعه به معنی اعتقاد به ظهور یک نجاتبخش است، نجاتبخشی که برای نجات انسانها و برقراری عدالت در دنیا ظهور خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در تمام اقوام و آیینها بهصورتهای مختلف، ظهور یک نجاتبخش مطرح شده است، بیان کرد: مسلمانان و مذهب شیعه معتقد به ظهور حضرت مهدی (عج) هستند و مهدویت یکی از مهمترین ارزشهای دینی است که نتایج و اثرات مثبت فراوانی در زندگی فردی و جمعی دارد.(بیشتر بخوانید)
سرپرست مجتمع فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با تأکید بر اینکه در بسیاری از آیات قرآن به مهدویت اشاره شده است، اضافه کرد: هدایت جامعه به سمت ارزشهای دینی از جمله مهدویت امری ضروری و لازم است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تأکید کرد: باور به مهدویت اثراتی سودمند و استوار در جامعه اسلامی دارد و ازجمله این اثرات میتوان هدفمندی زندگی فردی، امید به آیندهای روشن، بسیج عمومی و در نتیجه پیشرفت جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی را ذکر کرد.
رئیس شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تأکید بر اینکه ترویج مهدویت در جامعه اسلامی امری بسیار حیاتی است و یکی از بسترهای مناسب برای ترویج مهدویت، فضاهای دانشگاهی است، گفت: دانشگاهها ظرفیت ویژهای برای ترویج این فرهنگ دارند.
ازگومی با بیان اینکه برای نمونه استادان میتوانند دانشجویان را در راستای اعتقاد به مهدویت، انتظار و آیندهای روشن تربیت کنند، افزود: میتوان با ایجاد مراکز مهدویت و یا کتابخانههای مختص این موضوع در دانشگاهها، درصدد ترویج فرهنگ مهدویت بین دانشجویان بود.
رئیس شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان یکی از ابزارهای کارآمد ترویج مهدویت در فضاهای دانشگاهی را پژوهشهای علمی برشمرد و بیان کرد: برای استفاده درست از این ابزار باید پایاننامههای دانشجویی در راستای تشریح و ترویج مهدویت ارائه شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت افزود: مقالههای علمی منتشره از طریق استادان و دانشجویان میتواند در راستای آمادهسازی جامعه برای ظهور باشد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/