برگزاری ۴ نشست تخصصی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی فومن
بیژن حسنی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در فومن، درباره اینکه ارتباط اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی با مهدویت و ظهور حضرت مهدی(عج) در چیست؟ اظهار کرد: اهداف، شعارها و آرمانهای انقلاب اسلامی بر اساس بیانات مقام معظم رهبری در هفت بند، استقلالخواهی و قطع هر نوع وابستگی، حاکمیت اسلام بر جامعه و رواج ارزشهای دینی در کشور، آزادی بیان و قلم، عدالت و رفع تبعیضها، پیشرفت مادی و گسترش رفاه، احیای کرامت انسانی و نقش داشتن مردم در حاکمیت بر تعیین سرنوشت خود و زمینهسازی برای رشد و تکامل انسانها در جامعه و حذف عوامل فساد است.
بیشتر بخوانید:
غفلت مؤلفان «هدیههای آسمانی» از مبحث مهدویت
وی ادامه داد: مسلماً تمامی اهداف مطرح شده توسط ایشان در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی و ایجاد مدینه فاضله است و نسخه کوچکی از انقلاب جهانی حضرتمهدی (عج) است؛ بنابراین اهداف، آرمانها و شعارهای انقلاب اسلامی در مسیر انقلاب جهانی حضرت قائم (عج) است، انقلابی که با یاری خداوند صورت گرفت و به دست نائب بر حقش حضرت امامخامنهای به صاحبش حضرت بقیهالله ارواحنا فداه سپرده میشود.
در آیات و روایات انتظار فرج بسیار تأکید شده است
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت گفت: حضرت قائم (عج) مانند خورشیدی پشت ابر است، اگرچه از فضائل این آفتاب محروم هستیم؛ اما وجود عالم هستی وابسته به ایشان است.
حسنی ادامه داد: انتظار فرج یکی از موضوعاتی است که در آیات و روایات به آن خیلی تأکید شده و در روایات آیه «فانتظرو انی معکم من المنتظرین» یعنی انتظار بکشید، همانا من با شما از منتظرانم به انتظار فرج مهدی روحی فداه تأویل شده است.
وی اظهار کرد: انتظار فرج در روایات برترین اعمال به شمار آمده و منتظر مانند کسی است که در راه خدا جهاد میکند و به شهادت میرسد، امام صادق (ع) از قول جد بزرگوارش حضرت امیرالمومنین علی(ع) این طور فرمودهاند: «کسی که انتظار فرج دارد، مانند کسی است که در راه خداوند به خون خود غوطهور باشد.»
این استاد دانشگاه گفت: نظر به اهمیت موضوع مهدویت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ سه نشست تخصصی استانی و یک نشست تخصصی درون واحدی با همین موضوع برگزار کرده است و نمایشگاه کتاب و آثار نوشتاری با موضوع مهدویت در کتابخانه دانشگاه برگزار شده است.
حسنی ادامه داد: به دنبال اخذ مجوز مجله فرهنگی اساتید با عنوان «آوای موعود» هستیم و با توجه به تقاضای دانشجویان راهاندازی کانون «مهدویت» نیز در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/