دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 اسفند 1400 - 09:56
شکری عنوان کرد؛

پذیرش ۵۷ ایده در رویداد فناورانه «ایده‌آرا» دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان گفت: ۵۷ ایده به رویداد فناورانه ایده‌آرا در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی ارسال شد.
کد خبر : 644547
گزارش تصويري رويداد فناورانه ايده آرا خراسان شمالي

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بجنورد، فؤاد شکری در نخستین رویداد فناورانه ایده‌آرا در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان برگزار شد، اظهار کرد: ۵۷ ایده برای رویداد فناورانه ایده آرا ارسال شد که حدود ۱۰ درصد آنها از خارج استان بوده و با توجه به ارزیابی‌های نهایی از سوی داوران ۲۰ ایده به‌عنوان ایده‌های برتر انتخاب شدند. از این تعداد در جلسه حضوری بعد از ارائه منتوربنگ و ارزیابی سه تیم برتر انتخاب می‌شوند و تیم‌های برتر از حمایت مالی برخوردار خواهند شد.




بیشتر بخوانید:


رویداد فناورانه «ایده‌آرا» در خراسان شمالی




سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان افزود: ایده‌های ارسالی در مرکز رشد واحدهای دانشگاهی مستقر خواهند شد و از حمایت‌های دانشگاه برخوردار می‌شوند. مرکز رشد واحد دانشگاهی شیروان با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد راه‌اندازی شده و از همه ایده‌پردازان با توجه به امکانات موجود در واحد شیروان حمایت‌های مالی، غیرمالی و تجهیزاتی خواهیم داشت.


دانشگاه باید به سمت نسل سوم و چهارم حرکت کند


معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و دانشگاهی مردمی بوده که با کمک امام راحل ۳۱ اردیبهشت ۶۱ آغاز به کار کرد و اکنون که در آستانه چهلمین سالگرد تأسیس آن قرار گرفته‌ایم باید در مسیری گام برداریم تا بتوانیم دانشگاه‌ها را از نسل اول و دوم عبور دهیم و به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم که دانشگاه حل مسئله، پاسخگو و کارآفرین است، پیش رویم.



حمید حاتمی اضافه کرد: یکی از توصیه‌های مهم مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب توجه به علم و پژوهش است؛ علم و پژوهشی که وسیله عزت و قدرت کشور بوده و در این مسیر باید جوانان جهاد علمی را آغاز کنند تا بتوانند قله‌های دانش را فتح کنند. دانشگاه آزاد اسلامی نیز در راستای تحقق توصیه‌های مقام معظم رهبری در تلاش بوده تا این امر مهم در کشور محقق شود و در همین راستا از سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.


وی مطرح کرد: در بخشی از سند رویکردهای تحول‌آفرین تعیین شده است. نخستین رویکرد تحول‌آفرین؛ چرخش تحول‌آفرین از آموزش حافظه محور به یادگیری تعالی‌بخش عمیق، کاربردی، فایده محور، بسترساز اشتغال دانش‌بنیان و افزاینده اقبال اجتماعی در کنار ارتقای شاخص کار آمادگی و مهارت‌های موردنیاز به‌ویژه تعاملات، حل مسئله، کارگروهی و کارآفرینی در نظر گرفته شده است.


معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: در دومین رویکرد تحول‌آفرین از عرضه محوری مقاله‌گرا و غیر هدفمند در پژوهش و تولید دانش و فناوری به تقاضامحوری و پاسخگویی اثربخش به نیازهای علمی-تربیتی محلی و ملی متأثر از چالش‌های آمایش محور و تحولات سریع اجتماعی- فناورانه مورد تأکید بوده که همین امر سبب می‌شود با پیگیری مجدانه مسئولان نتایج ثمربخشی را در استان‌ها شاهد باشیم. در این سند، برای دستیابی به ارتقای پاسخگویی و قابلیت حل مسئله ۱۰ بسته کاری پیش‌بینی شده که یکی از این موارد در راستای این رویداد، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی است.


پذیرش ۵۷ ایده در رویداد فناورانه «ایده‌آرا» دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی



حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوع شهر هوشمند پایدار


شهردار شهرستان شیروان نیز عنوان کرد: از همه پایان‌نامه‌های دانشجویی که با موضوع شهر هوشمند پایدار و شهرستان شیروان مرتبط باشد به‌طور کامل حمایت خواهیم کرد. دلیل مطرح شدن شهر هوشمند پایدار به دلیل تناقض رشد اقتصادی با حفظ محیط‌زیست و نداشتن توانایی پاسخگویی به شهروندان به‌واسطه رویارویی شهروند فرامدرن با شهر عصر صنعتی است و چرایی همه اینها به خاطر موج سوم پایداری و بحران‌های چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی بوده که در بستر شهرها است. در این رویکرد علاوه بر تغییر روش‌ها باید دیدگاهی آینده‌پژوهی داشته باشیم.


عین‌الله احمدی توضیح داد: امروز برنامه نداشتن نوعی برنامه برای شکست بوده؛ هر برنامه و ایده‌ای که در ذهن می‌پروانیم باید ابزارهای متناسب با هدف را نیز در نظر بگیریم که در این مسیر ممکن است با شکست‌هایی مواجه شویم؛ اما با توکل، تدبیر و تلاش باید مجدد در مسیر راه قرار گیریم.


وی با تأکید بر کاشت نهال به جای سبزه عید بیان کرد: اگر پنج درصد از شهروندان به این پویش بپیوندند از هدررفت ۴۰۰ تن از غلات در سال جلوگیری خواهد شد و یک جنگل با ۴ میلیون درخت خواهیم داشت.


پذیرش ۵۷ ایده در رویداد فناورانه «ایده‌آرا» دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی


تفکر و اندیشیدن راه رسیدن ایده به مقصود


معاون صندوق کارآفرینی امید منطقه ۴ کشور نیز تبیین کرد: ایده‌ها به راحتی قابل اجرا هستند. هر فرد ایده‌پرداز باید به سطوح حیطه شناختی با عمق بیشتر تفکر کند؛ زیرا مهم‌ترین عاملی که سبب می‌شود از ایده به مقصود برسیم همان تفکر و اندیشیدن است.


منوچهر نبی‌زاده افزود: عاملی که سبب می‌شود ایده به محصول منتج شود، خود فرد است به عبارتی ۶۵ درصد تبدیل ایده به محصول به خود فرد ایده پرداز بستگی دارد. حمایت از ایده‌های کوچک بسیار ارزشمند بوده؛ زیرا نتایج بسیار پرباری را به همراه خواهد داشت. ایده‌پرداز نباید وقتش پشت درهای بسته ارگان‌ها تلف شود؛ بنابراین از ایده‌های ناب و کاربردی با همه قوا حمایت خواهیم کرد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب