دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 اسفند 1400 - 15:53
در دانشـگاه آزاد اسلامی مازندران برگزار شد؛

جزئیاتی از وبینار مجازی «ظرفیت تمدنی نهج‌البلاغه»

وبینار مجازی با عنوان «ظرفیت تمدنی نهج‌البلاغه» با حضور بیش از ۱۰۰ نفر و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برگزار شد.
کد خبر : 644125
حمیدرضا مهدوی ارفع



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قائمشهر، وبینار مجازی با عنوان «ظرفیت تمدنی نهج‌البلاغه» با سخنرانی مهدوی ارفع مسئول نهضت جهانی نهج‌البلاغه خوانی با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی این استان برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


نظریه «از حکمت تا حکمرانی اسلامی» محصول نگاه علمی به نهج‌البلاغه است




در این وبینار درباره فرمایش مقام معظم رهبری درباره ویژگی نهج‌البلاغه به‌عنوان یک کتاب انسان‌ساز در راستای رسیدن به تمدن اسلامی تأکید و بیان شد که نهج‌البلاغه برای عموم مردم قابل درک بوده و نیاز به تفسیر ندارد. نباید از این کتاب در ذهن مردم به‌عنوان کتاب دشوار و پیچیده تصویرسازی کرده و برخلاف آنچه اتفاق افتاده باید مردم را تشویق به خواندن این کتاب کرد.


درباره محتوای نهج‌البلاغه عنوان شد که آنچه حکومت و جامعه امروز در جنبه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به آن مبتلا است در متن نهج‌البلاغه در قالب نامه و حکمت بدان پرداخته و راهکار برای آن ارائه شده و می‌تواند سرمشق خواص جامعه در مسند حکومت‌داری و عوام جامعه برای برون‌رفت از مشکلات باشد. برای نمونه در راستای جلوگیری از اختلاف طبقاتی بین مردم و مسئولان و ایجاد نارضایتی و نابسامانی در عموم مردم به به‌کار نگرفتن فرزندان مسئولان در پست‌های اجرایی و استفاده نکردن آنان از رانت‌ها نام برد و مصداق‌هایی از این اختلاف طبقاتی و در نتیجه آن بروز نارضایتی‌ها در قبل و بعد انقلاب بیان شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب