دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر اقتصاد خبر داد؛

تحقق ۲۲ درصدی کاهش رسوب کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره)، نسبت به سال قبل

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بررسی ها نشان داد که تلاش بسیار خوبی صورت گرفته و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با وجود اینکه ۲۸ درصد افزایش ورودی کالاهای اساسی داشتیم ولی ۲۲ درصد کاهش رسوب کالاهای اساسی در بندر محقق شده است.
کد خبر : 643952
خاندوزی



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، سید احسان خاندوزی در پایان سفر نیم روزه خود به استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از دغدغه های مهم دولت مسئله کاهش ماندگاری و رسوب کالاها در گمرکات کشور، سرعت رسیدن کالاها به دست مردم و کاهش هزینه تمام شده کالاها در بازارهای اقتصادی است؛ مهمترین مبدأ واردات کالاهای اساسی به ویژه غلات بندر امام خمینی (ره) بود که لازم شد با توجه به هفته های پایانی اسفند ماه رسیدگی ویژه ای در این خصوص صورت بگیرد.


تحقق ۲۲ درصد کاهش رسوب کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره)، علیرغم ۲۸ درصد افزایش ورودی کالاهای اساسی نسبت به دوره مشابه سال قبل


وی با اشاره به اینکه برای بازدید امروز از مجموعه گمرکی و بندری امام خمینی (ره) گزارش ویژه ای برای دولت آماده می شود، افزود: بررسی ها نشان داد که تلاش بسیار خوبی صورت گرفته و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با وجود اینکه ۲۸ درصد افزایش ورودی کالاهای اساسی داشتیم ولی ۲۲ درصد کاهش رسوب کالاهای اساسی در بندر محقق شده است.


وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: به دلیل اینکه بیش از دو میلیون تُن کالاهای اساسی در بندر امام دچار رسوب و ماندگاری است، انجام چند اقدام فوری و آنی لازم بود که با انجام آنها در دو ماه آینده شاهد کاهش سریع این میزان رسوب کالا باشیم.


بررسی پیشنهادات اصلاح فرآیندهای منتج به رسوب کالا فردا در جلسه با دستگاه های ذیربط


خاندوزی عنوان کرد: دستوراتی در خصوص برخی کالاهای رسوبی دارای ایراد از سوی استاندارد در بندر صادر شد تا مشکل حل و فصل شود؛ همچنین در خصوص مجموع فرآیندی که باعث این رسوب کالا شده پیشنهاداتی آماده و فردا در جلسه با وزرای صنعت، کشاورزی، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و دیگر مسئولان کشوری ارائه می دهم؛ امیدواریم که به زودی شاهد تصویب این تدابیر از سوی هیئت دولت باشیم.
وی بیان کرد: پیشنهادی از سوی استاندار خوزستان و معاون هماهنگی امور اقتصادی برای تخصیص بخشی از درآمدهای گمرک به این استان مطرح و مقرر شد تا در یک کارگروه ویژه مورد بررسی قرار بگیرد؛ حتماً نیاز داریم تا استان هایی از جمله خوزستان که نقش جدی هم در تولید و درآمد ملی کشور و هم در حوزه تجاری و ترانزیتی کشور دارند، به شکل ویژه تری مورد توجه قرار بگیرند.


وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: از جمله پیشنهادات، همین افزایش درآمدهای استان است که همراه با پیشنهادات دیگر استان و نمایندگان مجلس و مجموعه این تدابیر کمک کند تا در ماه های آینده شاهد بهبود شرایط اقتصادی باشیم.


دغدغه رئیس جمهور ساماندهی و حل و فصل سریع مشکل کالاهای ملوانی و ته لنجی در استان های جنوبی


خاندوزی یادآور شد: یکی از نکات مورد توجه از نظر رئیس جمهور ساماندهی و حل و فصل سریع مشکل کالاهای ملوانی و ته لنجی است که استان های جنوبی کشور بسیار با آن درگیر هستند؛ برای ساماندهی این حوزه مطالبات متعددی از سوی مرزنشینان وجود داشت و رئیس جمهور برای این مورد دستور ویژه داد تا معیشت مرزنشینان تقویت شود.


وی خبر داد: دو هفته قبل در کمیسیون اقتصادی دولت آئین نامه ای را برای کالاهای ته لنجی و ملوانی مصوب کردیم که امیدواریم هفته آینده در جلسه هیئت وزیران مطرح و تصویب شود تا فروردین ماه سال آینده گشایش خوبی در حوزه معیشت مرزنشینان به ویژه در استان های جنوبی صورت بگیرد.


انتهای پیام/۴۱۲۹/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب