ثبت ۱۱۰ هزار پایاننامه ارشد و دکتری در «سامانه پژوهشیار»
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، محمد علیاکبری در جلسه مشترک دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی با سازمان صمت این استان اظهار کرد: خوشحالیم که اتفاقات بسیار خوبی در حوزه چرم و کفش در تبریز افتاده است که میتواند نمونه آزمایشی در کشور باشد. سعی داریم برنامهریزی را طوری انجام دهیم که در راستای تقاضای همکاران صنعت باشد و تا حد امکان در دانشگاه جهتگیری کنیم.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه پیشرو به عرصه صنعت ورود میکند
وی به تعداد پایاننامههای قابل توجه ثبتشده در مقطع ارشد و دکتری در سامانه پژوهشیار اشاره کرد و توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان یکی از بزرگترین مراکز علمی حدود ۹۰ هزار پایاننامه کارشناسی ارشد و ۲۰ هزار پایاننامه دکتری در سال ۱۴۰۰ در سامانه پژوهشیار ثبت کرده است. این مجموعه عظیم تقریباً ۴۰ درصد از پایاننامههای کشور را ثبت کرده است.
مشاور رئیس دانشگاه و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای بیش از ۲۵ هزار عضو هیئت علمی است که در زمینه پایاننامه فعالیت میکنند و ۳۰۰ نماینده در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان هستند که در کل در ۹۰ درصد شهرهای کشور واحد دانشگاهی دارد.
علیاکبری افزود: توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی بهقدری زیاد است که میتوانیم با صنعت ارتباط تنگاتنگی برقرار کنیم. با ایجاد مدرسه مهارتی میتوانیم دورههای توانمندی برای صنعتگران برگزار کنیم. رسالههای دکتری و ارشد برای حوزههای صنعتی انجام دهیم تا صنعتگران از نتایج آن استفاده کنند و شبکه کشوری برای صنایع ایجاد کنیم و این یعنی جامعیت دانشگاه.
وی بیان کرد: جامعیت دانشگاه به این معنی است که دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاه کل ببینید؛ دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان دانشگاه مسئلهمحور سعی در حل مشکلات صنعت دارد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد با ادامه ارتباط قوی صنعت و دانشگاه رشتههای مورد نظر صنایع در مقاطع مختلف به رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی اضافه شود.
به گزارش آنا، در پایان مراسم از خدمات فاتحعلی عیدی بهعنوان رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد تبریز که به مرحله بازنشستگی رسیده است با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/