دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 بهمن 1400 - 13:44
در وبینار «پرند شهر هوشمند به سوی شهرهای جدید نسل نو» عنوان شد؛

از کاهش ترافیک تهران تا هوشمندسازی پرند با تجربه متخصصان

نخستین وبینار ملی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ـ رباط‌کریم با عنوان «پرند شهر هوشمند به سوی شهرهای جدید نسل نو» به راهکارهای کاهش ترافیک تهران و هوشمندسازی پرند اختصاص داشت.
کد خبر : 641754
پرند شهر هوشمند



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از پرند، نخستین وبینار ملی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ـ رباط‌کریم با عنوان «پرند شهر هوشمند به سوی شهرهای جدید نسل نو» و با حضور علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


مزایای ارائه راهکار برای هوشمندسازی شهر پرند توسط محققان چیست؟




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند - رباط‌کریم در این وبینار ابراز امیدواری کرد که وبینار «پرند شهر هوشمند» زمینه‌ای برای ثبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند به‌عنوان دبیرخانه دایمی به‌صورت آزمایشی قرار گیرد.


سیدعبدالله میرغیاثی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند با رویکرد بهره‌گیری از محضر استادان و هیئت‌های علمی در داخل و خارج از دانشگاه آزاد قرارداد پیمانی با شرکت عمران پرند منعقد کرد تا بتواند با ارائه مقالات خوب و ارزشمند بستر لازم را از لحاظ علمی و زیرساختی در بُعد نرم‌افزار و سخت‌افزار برای شرکت عمران پرند فراهم سازند.


از کاهش ترافیک شهر تهران با وسعت شهر پرند تا هوشمندسازی با تجارب متخصصان


وی افزود: با توجه به تدارک لازم برای هوشمندسازی شهر پرند باید اقدامات علمی را انجام دهیم و بهترین مرجع و منبع برای بسترسازی شهر پرند جامعه علمی است.


پرند شهر متراکمی به لحاظ تراکم ساختمانی است


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند - رباط‌کریم اضافه کرد: این دانشگاه این مسئولیت را با همکاری شهر پرند برعهده گرفته تا بتوانیم این بستر را به سوی ایجاد شهر هوشمند پایدار در کشور در حال توسعه ایران اسلامی مهیا کنیم و به اهداف متعالی سریع‌تر پیش برویم.


میرغیاثی خاطرنشان کرد: پرند در سال‌های اخیر نشان داده که شهر متراکمی به لحاظ تراکم ساختمانی است و شهرداران به‌خصوص شهردار جدید پرند باید با نگاه زیباسازی شهر و نحوه ساخت و ساز و مجوز صادر کند، چراکه بیشتر رویکرد تخصصی و فرهنگی در فعالیت شهردار جدید پرند دیده می‌شود و این شهر به‌دلیل وسعت خوب ‌می‌تواند بار سنگین ترافیک شهری کلانشهر تهران را برعهده بگیرد.


وی با بیان اینکه باید بسترسازی و زیرساخت‌های شهر پرند را برای پذیرش جمعیت برعهده بگیریم، تبیین کرد: اگر این نگاه با رویکرد علمی و دانشگاهی همراه باشد موفقیت آن روزافزون خواهد بود.


معاون وزیر راه و شهرسازی هم در این وبینار گفت: امروز در فضای مدیریت شهرهای جدید مهم‌ترین مسئله پیوند دانشگاه با عَرضه مدیریت این شهرها است و ما در همه عرصه‌های تصمیم‌گیری به تصویرسازی علمی نخبگان، دانشمندان و دانشجویان نیاز داریم تا بتوانیم با برنامه‌ریزی از مدیریت شهرهای جدید بهره علمی ببریم.


جعفری تشریح کرد: هدف از شکل‌گیری شهرهای جدید مدیریت توزیع جمعیت در مناطق همجوار ما در شهرها به‌منظور ایجاد سکونتگاه‌های مناسب برای زیست‌پذیر کردن فضای زمین‌های اطراف و مدیریت بهره‌وری از زمین برای ایجاد یک شهر باکیفیت و تمدن‌ساز است.


وی در عین حال این سوال را مطرح کرد که زمانی که زمین و ابزار ایجاد یک زیست‌گاه جدید برای شهروندان را در اختیار داریم برای این هدف در چه عصری زندگی میکنیم؟ در عصر سنتی، مدرن، پسامدرن، عصر اطلاعات یا فناوری اطلاعات و تکنولوژی؟


برنامه‌ریزی شهری باید با رویکرد ظرفیت علمی و فناوری باشد


معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: در عصری زندگی می‌کنیم که حوزه مدیریت و اطلاعات و فناوری حرف اول را می‌زند، بنابراین باید برنامه‌ریزی شهری و مدیریت شهری براساس رویکردهای ظرفیت علمی و فناوری باشد که امروز در اختیار مجموع جامعه علمی و بشری قرار گرفته است.


دبیرکل همایش ملی «پرند شهر هوشمند سازگار با محیط» هم بیان کرد: شهر پرند به‌عنوان شهر پایلوت هوشمند کشور در نظر گرفته شد و در این راستا شرکت عمران شهر جدید پرند متولی هوشمندسازی این شهر شد.


از کاهش ترافیک شهر تهران با وسعت شهر پرند تا هوشمندسازی با تجارب متخصصان


جمشید سلطانی نبی‌پور افزود: از این رو نیازمند نظرات متخصصان ذیربط، اندیشمندان و تجارب آنها برای پیاده‌سازی هوشمندسازی در شهر پرند هستیم.


وی با بیان اینکه هدف اصلی همایش «پرند شهر هوشمند سازگار با محیط» گردآوری مقالات علمی کاربردی برای امر هوشمندسازی است، ادامه داد: همایش ملی پرند شهر هوشمند سازگار با محیط به منظور جمع‌آوری نظرات و تجارب متخصصان برگزار می‌شود و این همایش به ابتکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط‌کریم و حمایت شرکت عمران پرند به صورت وبیناری آغاز و مقرر شد دبیرخانه این همایش به صورت دائمی در پرند باشد.


دبیرکل همایش ملی «پرند شهر هوشمند سازگار با محیط»خاطرنشان کرد: نظر متخصصان موضوع هوشمندسازی در قالب مقالات و دستاوردها جمع‌آوری و در اختیار شرکت عمران پرند قرار خواهد گرفت.


سلطانی نبی‌پور اضافه کرد: به دلیل شرایط کرونایی این همایش به صورت حضوری برگزار نشد و شرکت عمران شهر پرند به صورت وبیناری در این همایش حضور دارد.


دبیر علمی همایش ملی «پرند شهر هوشمند سازگار با محیط» هم گفت: نخستین وبینار ملی «پرند شهر هوشمند به سوی شهرهای جدید نسل نو» با همکاری این دانشگاه و شرکت عمران شهر جدید پرند برگزار برگزار شد.


علی یزدانی تبیین کرد: همایش ملی «پرند شهر هوشمند سازگار با محیط» حاصل چند ماه تلاش که از مرداد آغاز شد است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ـ رباط‌کریم با شکل‌گیری دبیرخانه همایش قصد دارد پرند را به‌عنوان نخستین شهر هوشمند ایران به صورت پایلوت امکان‌سنجی کند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ـ رباط‌کریم عنوان کرد: در همایش ملی «پرند شهر هوشمند سازگار با محیط» از نظرات و عقاید اندیشمندان مختلف و دریافت مقالات متعدد و طرح‌های گوناگون در حوزه شهرسازی استفاده کردیم، امیدواریم با همکاری شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید پرند را به اجرا برسانیم و در نهایت دبیرخانه دایمی شهر پرند را به‌عنوان پایلوت و تسریعی برای تمام کشور داشته باشیم.


انتهای پیام/۴۰۷۸/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب