دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1400 - 16:31
کلانتری:

توانمندسازی شغلی دانشجویان در جامعه فرهنگ‌سازی شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: باید موضوع توانمندسازی شغلی دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز فرهنگ‌سازی شود.
کد خبر : 641066
نشست درآمدزایی در کرج



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرج، حسین کلانتری خلیل‌آباد در نشست نظام توانمندسازی شغلی دانشجویان و تنوع‌بخشی به سبد درآمدی دانشگاه با هدف ایجاد درآمدزایی غیرشهریه‌ای که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه‌ها از نسل اول و دوم (صرفاً آموزشی و پژوهشی) به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم در حال حرکت هستند، دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز باید با ایجاد فرصت‌های شغلی به این سمت و سو حرکت کند.




بیشتر بخوانید:


اعضای هیئت علمی برای درآمدزایی دانشگاه طرح و برنامه ارائه دهند




وی اضافه کرد: نخستین حرکت در این زمینه باید از سوی دانشکده مهارت و کارآفرین صورت بگیرد که همراه با آن حوزه‌ها و دانشکده‌های دانشگاه به سمت کارآفرینی و مهارت‌یابی و در نتیجه آن به سمت درآمدزایی غیرشهریه‌ای حرکت کنند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: باید موضوع توانمندسازی شغلی دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز فرهنگ‌سازی شود و تمامی افراد اعم از استادان و کارکنان در تمامی حوزه‌ها از قبیل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و سایر حوزه‌ها و دانشکده‌ها با تلاش مضاعف و پیگیری بیشتر سبب شکل‌گیری این امر در دانشگاه شوند.


توانمندسازی شغلی دانشجویان در جامعه فرهنگ‌سازی شود


کلانتری تأکید کرد: با توجه به اینکه درآمدزایی در جامعه بسیار مشکل شده، دانشگاه باید برای تنوع‌بخشی به سبد درآمدی خود تلاش کند و در هر زمینه‌ای که توانایی دارد گام بردارد تا دانشجویانی توانمند در زمینه مهارت‌های شغلی تحویل جامعه دهد.


سه عامل توانمندسازی شغلی برای دانشجویان


عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی هم با ارائه اکوسیستم آمادگی شغلی دانشجویان و دانش‌آموختگان بیان کرد: با توجه به نیاز منطقه و قطعیت در ایجاد شغل بازار کار مربوط به رشته‌های آموزش داده شده مشخص شود تا دانشجویان ترغیب به شرکت در دوره‌های آموزشی شوند، چراکه مهارت‌های فردی (توانمندسازی شخصی)، فنی و حرفه‌ای (توانمندسازی حرفه‌ای)، عمومی (توانمندسازی محیط کار) و مهارت‌های تخصصی (توانمندسازی شغلی) مورد نیاز دانشجویان است.


محمد کیا با بیان انتخاب مسیر شغلی در آینده تأکید کرد: بخش مهم مهارت‌آموزی، مهارت پایه و مهارت‌های عمومی کسب و کار است که با استفاده از دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی می‌توان این تخصص را به‌دست آورد.


وی خاطرنشان کرد: سه عامل هدایت، مشاوره و اطلاع‌رسانی سبب ایجاد توانمندسازی شغلی برای دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی خواهد شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۱۷/





انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب