دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 تير 1400 - 16:18
در راستای اجرای تفاهم‌نامه مشترک بین سما و سازمان فنی و حرفه‌ای صورت گرفت؛

راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی نکا

مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در راستای اجرای تفاهم‌نامه مشترک بین سازمان سما و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور راه‌اندازی شد.
کد خبر : 594707
راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی نکا



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نکا، مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در راستای اجرای تفاهم‌نامه مشترک بین معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و با حضور مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان مازندران در واحد نکا راه‌اندازی شد.


این مراسم با حضور سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مازندران، مسلم رضایی رئیس فنی و حرفه‌ای شهرستان نکا، ارشاد صادقی طوسی رئیس واحد نکا، رحمت درزی معاون و سیدجعفر فاضلی آبلویی مسئول فنی و اجرایی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در حاشیه راه‌اندازی این مرکز اظهار کرد: این مرکز به‌منظور توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی و فراهم‌سازی بسترهای اشتغال مولد در مراکز کارآفرینی و نوآوری ایجاد شده است.


راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی نکا


ارشاد صادقی طوسی با بیان اینکه این مرکز با کسب مجوز از سوی اداره‌کل فنی و حرفه‌ای استان آغاز به کار کرده است، بیان کرد: حرکت به سمت دانشگاه مهارت‌محور و تحقق دانشگاه کارآفرین یکی از اهداف بلندمدت واحد نکا در ایجاد این مرکز است.


عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا اضافه کرد: دانشجویان در این مرکز از تجربیات و مشاوره‌های استادان مجرب بهره گرفته و آینده شغلی آنان به نوعی هدایت و تضمین می‌شود.


رئیس واحد نکا با بیان اینکه هدف این دانشگاه آموزش مهارت به دانشجویان و هدایت فارغ‌التحصیلان به سوی آینده شغلی درخشان است، یادآور شد: دانشجویان در همان دوران دانشجویی باید مهارتی را کسب کنند تا پس از فارغ‌التحصیلی بتوانند علاوه‌بر داشتن شغل، در زمینه کارآفرینی هم نقشی در جامعه داشته باشند.


صادقی طوسی با بیان اینکه شهرستان و استان توانمند از لحاظ اقتصادی نیازمند تربیت دانشجویانی است که اهل هنر و مهارت باشند و این امر نیازمند آموزش مهارت است، توضیح داد: با مشاوره‌های شغلی درست می‌توان دانشجویان را در زمینه شغلی هدایت کرد.


راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی نکا


مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان مازندران نیز در آیین راه‌اندازی این مرکز از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برای ایجاد این مرکز به‌عنوان ابتکاری در راستای مهارت‌آموزی به دانشجویان و کمک به آینده شغلی آنان قدردانی کرد.


سیدحسین درویشی با بیان اینکه مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در مسیر زندگی دانشجویان بسیار تأثیرگذار است، تأکید کرد: مهارت‌ورزی سبب ایجاد اعتماد به نفس برای دانشجویان خواهد شد و این امر در دیگر مراحل زندگی آنان نیز مؤثر خواهد بود.


وی به نامگذاری امسال با عنوان تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها اشاره کرد و متذکر شد: برای تحقق این نامگذاری می‌توان با گسترش فعالیت‌ها و ایجاد مراکز مختلف فنی و حرفه‌ای در فضای دانشگاه و نیز حمایت همه‌جانبه و رفع موانع بوروکراسی اداری، دانشجویان را در استفاده از مهارت‌های این مراکز با صرف کمترین وقت و هزینه ترغیب کرد که این امر نه تنها در آینده شغلی آنان بلکه در آینده کشور نیز تأثیرگذار است.


توانمندسازی مهارتی دانشجویان و کمک به دانش‌آموختگان


مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان مازندران بیان کرد: مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان و کمک به دانش‌آموختگان دانشگاهی بر پایه سه فرایند اصلی نیازسنجی مهارتی، ارئه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و نهایتاً ارائه خدمات مهارت‌آموزی مورد نیاز بازار کار به دانشجویان و با تکیه بر ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌های غیردولتی راه‌اندازی می‌شود.


درویشی ادامه داد: لزوم مهارت‌آموزی در چند سال اخیر به‌دلیل اشباع‌شدن بازار اشتغال برای تحصیل‌کردگان دانشگاهی، ضرورت فراگیری یک مهارت برای هر دانشجو و فارغ‌التحصیل دانشگاهی است.


راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی نکا


سیدجعفر فاضلی آبلویی مسئول فنی و اجرایی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا هم با تشریح برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت خود، نیازسنجی آموزشی، مشاوره شغلی و مهارت‌آموزی را از فرایندهای این مرکز برشمرد و گفت: همراه‌شدن آموزش با مهارت نیازمند همراهی و همسویی دو نهاد علم یعنی دانشگاه و عمل یعنی سازمان فنی و حرفه‌ای است که با در اختیار قرارگرفتن امکانات این دو نهاد آموزشی و مهارتی قابل اجراست.


مدیرگروه برق واحد نکا ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی این مرکز بتوان مسیری را برای اشتغال جوانان به‌ویژه قشر دانشجو باز کرد و این جز در سایه استفاده از ظرفیت‌های مشترک دانشگاه و سازمان فنی و حرفه‌ای میسر نخواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب