دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1400 - 13:50
مردانی:

قرارگاه جهاد تبیین و تهاجم ترکیبی در کشور تشکیل شود

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در گردهمایی مجازی اساتید بسیجی دانشگاه‌های استان تهران که با عنوان «جهاد تبیین و تهاجم ترکیبی در گام دوم انقلاب اسلامی» برگزار شد، پیشنهاد کرد قرارگاهی برای جهاد تبیین و تهاجم ترکیبی در کشور تشکیل شود.
کد خبر : 641060
محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور



به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی نهضت استادی بسیج (ناب)، محمدرضا مردانی در گردهمایی اساتید بسیجی دانشگاه‌های استان تهران، با بیان ضرورت بهره‌مندی از فیوضات ماه مبارک رجب گفت: پیامبر عظیم‌الشأن اسلام در مورد این ماه مبارک می‌فرمایند «رجب، ماه آمرزش خواهی امّت من است . پس در این ماه ، بسیار آمرزش بخواهید که خدا، آمرزگاری مهربان است.»(بیشتر بخوانید)


وی در ادامه و در خصوص موضوع این گردهمایی بیان کرد: تبیین و جهاد تبیین از پایه‌های اصلی شکل‌گیری و استمرار حرکت پویا و بالنده تشیّع بوده و هست. اگر پژواک رسایِ تبیین حضرت زینب و حضرت سجاد (ع) نبود، شاید حماسه‌های بی‌بدیل عاشورا در همان خاکِ تفتیده غاضریه (محل وقوع حادثه عاشورا) مدفون و مسکوت می‌ماند و منشأ چنین تحولات شگرفی در عالم نمی‌شد.


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: در طول تاریخ هر جا ما پیروزی‌ای حاصل کردیم، اساسش همین تبیین بوده است و برعکس، هرجا نهضت اسلام و تشیّع ضربه خورد ریشه‌اش در عدم تبیین و بی‌بصیرتی بوده است. اساس فتنه سقیفه بجز خودخواهی و خدعه برخی از زعمای عشایر، سکوت مغرضانه و یا سهل‌انگاری برخی از اصحاب در تبیین ولایت امیرالمؤمنین نبود. تنها کسانی (مقداد، ابوذر، مالک اشتر، سلمان و ...) در مقابل این فتنه ایستادگی کردند که اهل بصیرت بودند.


اهمیت بی‌بدیل جهاد تبیین


مردانی خاطرنشان کرد: اینکه مقام عظمای ولایت می‌فرمایند «تبیین اساس کار ماست» ناظر به اهمیت بی‌بدیلِ تبیین و جهاد تبیین است. در اینجا لازم می‌دانم سخنان مقام عظمای ولایت را که همین در جمع فرماندهان نیروی هوایی ارتش بیان فرمودند را به خودم و دوستان یادآوری کنم، ایشان در ارتباط با جایگاه و ضرورت جهاد تببین می‌فرمایند «مطلبی که من بیشتر می‌خواهم روی آن تکیه بکنم و توجه شما و دیگرانی که این صحبت را می‌شنوند جلب کنم، «جهاد تبیین» است که من این را مکرّر تکرار کرده‌ام. من می‌خواهم بگویم آن روز که این حرکت تاریخی نوزدهم بهمن در برابر امام انجام گرفت، اگر آن عکسی که از این واقعه منتشر شد منتشر نمی‌شد، یعنی این کار تبیینی اگر انجام نمی‌گرفت، این حادثه نه این جور ماندگار می‌شد، نه اثرگذار می‌شد؛ یک حادثه‌ای بود مثل حوادث فراوان دیگری که اتّفاق می‌افتد و فراموش می‌شود. عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانه‌ای که از این منتشر شد؛ تبیین، این است، تبلیغ کردن و نشان دادن، این است».


این استاد دانشگاه جهاد تبیین را حوزه‌ای عظیم دانست و عنوان کرد: دلیل عظمت این حوزه تهاجم ترکیبیِ دشمن در عرصه‌های مختلف است. دوستانی که در جنگ حضور داشته اند معنای عملیات‌های ترکیبی را بهتر درک می‌کنند. ما برخی عملیات‌ها را داشتیم که اهداف‌شان به فرض تسلط بر فلان ارتفاعات بود. مثل عملیات میمک که یکی از نخستین عملیات‌های پیروزمندانه‌ی ما بود. هدفش هم تسلط بر ارتفاعات میمک بود. ولی در برخی عملیات‌ها ما باید آبی خاکی عمل می‌کردیم و در عین حال ارتفاعاتی هم در مقابل نداشتیم که ما را و حرکت رزمندگان ما را پوشش بدهد و همین موجب پیچیدگی‌ها و ظرافت‌های اطلاعاتی و عملیاتی اینچنین عملیات‌هایی می‌شد که یکی از مصادیقش عملیات والفجر ۸ است. عملیات آبی-خاکی والفجر ۸ با آن ظرافت‌های اطلاعاتی و پیچیدگی‌های عملیاتی یک الگوی تهاجم ترکیبیِ موفق است. بنده موکداً مطالعه‌ی تاریخچه و چند و چونِ اجرای این عملیات را به جوانان عزیز توصیه می‌کنم.


تهاجم مستقیم و غیرمستقیم نظامی به کشور


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به آنکه انقلاب استحکام خود را در برابر ترفندهای سیاسی بلوک غرب ازجمله نقشه‌های عوامل لیبرال داخلی نشان داد، از تلاش بلوک غرب به سرکردگی آمریکا در مراحل مختلف به فراخور زمان و موقعیت و ورود به فازهای مختلفی از تهاجم مستقیم و یا غیرمستقیم نظامی به کشورمان سخن گفت و ازجمله این موارد به غائله کردستان، غائله ترکمن‌صحرا، غائله خوزستان، حمله به طبس، کودتای نوژه و نهایتاً حمله نظامی به‌واسطه عراق را اشاره کرد.


مردانی متذکر شد: دشمن پس از مدتی و به‌ویژه پس از آنکه هجمه عظیم توسط دلاورمردان و رزمندگان ایرانی درهم شکسته شد، از غلبه نظامی بر ما ناامید شد و وارد تهاجمی نرم و ترکیبی علیه کشورمان شد. محورهای این نبرد گسترده‌ شامل تهاجم سیاسی، فرهنگی، امنیتی، رسانه‌ای و اقتصادی است.


تهاجم سیاسی و تخطئه عناصر سیاسی مؤمن و انقلابی


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور «محکومیت‌ها و قطعنامه‌های سیاسی علیه کشورمان»،« ساخت و تقویت گفتمان‌های لیبرال، غربگرا و سازشکار»، «تلاش برای تحریک افراد، جریان‌ها و گروه‌های انقلابی علیه یکدیگر»، «ایجاد نحله‌های فکری انحرافی»، «تخطئه‌ی عناصر سیاسی مؤمن و انقلابی»، «سیاه‌نمایی وضع موجود» و «تلاش برای انسداد و محدودیت روابط سیاسی کشورمان با سایر کشورها» را از مصادیق تهاجم سیاسی معرفی کرد.


تهاجم فرهنگی و تلاش برای ازبین‌بردن فرهنگ عاشورا


«راه‌اندازی صدها شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان و صرف میلیلاردها دلار برای نفوذ فرهنگی»، «سند ۲۰۳۰»، «تلاش برای ترویج آزادی‌های نامشروع» ، «تلاش برای از بین بردن فرهنگ عاشورا به عنوان محور فرهنگ ایرانی-اسلامی»، «هجمه به فرهنگ مقاومت و جهاد»، «هجمه به فرهنگ فرزندآوری» ازجمله تهاجم‌های فرهنگی بود که در سخنان مردانی به آن اشاره شد.


تهاجم امنیتی از طریق ترور و حمله نرم‌افزاری و سخت‌افزاری


این استاد دانشگاه در ادامه از ترور دانشمندان هسته‌ای سخن گفت و حمله نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به تأسیسات و زیرساخت‌های امنیتی و حساس کشور، تلاش برای نفوذ به جایگاه‌های مهم دولتی و غیر دولتی، جذب علنی نیرو و هزینه‌های گزاف در این خصوص، ایجاد گروه‌های تروریستی و تقویت مالی و نظامی آنها، ایجاد تنش‌های امنیتی با موج سواری بر مطالبات محلی و صنفی مردم (از مطالبات کارگران هفت‌تپه گرفته تا بحث خشکی زاینده‌رود) را ازجمله موارد تهاجم امنیتی دانست.


تهاجم رسانه از طریق جعل، تحریف و تخریب افتخارات گذشته و حال اسلام و ایران


در موضوع تهاجم رسانه‌ای، مردانی از جعل و تحریف، تخریب و یا کمرنگ ساختن افتخارات گذشته و حالِ اسلام و ایران در راستای نومیدسازی جوانان و از بین بردن حس اعتماد به نفس در آنان مانند هجمه به سفر آقای رئیسی به روسیه برای کمرنگ کردن دستاوردهای آن؛ دروغ‌پراکنی و سندسازی به‌ویژه با استفاده از ابزارهای دیجیتال؛ ترویج تبرج و بی‌حیایی در فضای مجازی و تلاش برای نشر فرهنگِ سلبریتی‌محور؛ تلاش برای ایجاد بسترهای نرم‌افزاری برای حمله به بنیان خانواده‌ها و بازنشر اتوماتیک محتواهای مخالف با جمهوری اسلامی و حذف و یا ایجاد محدودیت برای نشر محتواهای انقلابی سخن گفت و تأکید کرد: به‌عنوان مثال نه‌تنها عکس و هشتگ‌های مربوط به سردار سلیمانی را حذف کردند، بلکه حتی هشتگ #Hero و #قهرمان را نیز حذف می‌کنند!


تهاجم گسترده اقتصادی و اعمال تحریم


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین تحریم‌های گسترده اقتصادی، جذب سرمایه و سرمایه‌داران ایرانی، حمله به روحیه و فرهنگ تولید، ترویج روحیه مصرف‌گرایی و تلاش برای سوق‌دادن سرمایه مردم به سمت بازارهای بورس و طلا و ارز دیجیتال به جای فعالیت‌های تولیدی وتبلیغ کالاهای خارجی و ترویج فرهنگ برندگرایی و نیز واردکردن بانک‌ها به بازی‌های مالی مانند فعالیت‌های شرکت‌های هرمی به جای فعالیت‌های اقتصادی مولد را ازجمله تهاجم اقتصادی به جمهوری اسلامی عنوان کرد.


وی تشریح کرد: صحبت در مورد جهاد تبیین و تهاجم ترکیبی فراوان است. بنده توجه عزیزان را به یک نکته بسیار بسیار مهم که مقام عظمای ولایت در دیدار با فرماندهان نیروی هوایی ارتش بیان فرمودند، جلب می‌کنم، ایشان یک راهبرد جدید برای همه نیروهای انقلابی معیّن فرمودند و آن دستور هجمه ترکیبی بود. مقام عظمای ولایت فرمودند؛ «البتّه دفاع باید بکنیم اما همیشه در موضع دفاعی نمی‌توانیم بمانیم؛ این را باید توجّه داشت. اینکه من می‌گویم باید دفاع کنیم، خب دفاع یک کار لازم است اما همیشه نمی‌شود در موضع دفاعی ماند؛ دشمن تهاجم می‌کند، ما هم باید تهاجم داشته باشیم؛ در زمینه‌های مختلف؛ هم در زمینه‌های رسانه‌ای، هم در زمینه‌های اقتصادی، هم در زمینه‌های امنیتی. اهل فکر در این زمینه‌ها مسئولند؛ کسانی که اهل فکرند، ‌اهل کار و اقدامند، به‌ویژه مسئولان.»


تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در راستای نیل به تمدن نوین اسلامی


مردانی یادآوری کرد: تاکنون نیروهای ما بحمدالله در حوزه‌های مختلف، مشغول دفاع و هم بعضاً حمله بوده‌اند؛ اما این تأکید مقام عظمای ولایت نیازمند کار منسجم و هماهنگ و قرارگاهی است. قطعاً نقش اساتید انقلابی به‌عنوان فرماندهان عرصه جنگ نرم، در این رسالت جدید بی‌بدیل است. بنده مشخصاً پیشنهاد می‌کنم قرارگاهی محوری با عنوان «قرارگاه تهاجم ترکیبی» به‌مثابه یک قرارگاه هماهنگ‌کننده تشکیل شود، تا نیروهای انقلابی در انجام این رسالت که یکی از ملزومات اجرای گام دوم انقلاب اسلامی و نیل به «تمدّن نوین اسلامی» است، انسجام و هماهنگی لازم را داشته باشند. بسیج اساتید برای حضور و انجام وظیفه در این قرارگاه در هر سطحی که لازم باشد آمادگی کامل دارد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب