مزایای ارائه راهکار برای هوشمندسازی شهر پرند توسط محققان چیست؟
محسن وطنخواهی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در پرند با اشاره به نخستین وبینار ملی «پرند، شهر هوشمند به سوی شهرهای جدید نسل نو» که با حضور علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار میشود، اظهار کرد: هزاره جدید، هزاره اندیشه بوده و لازمه توسعهیافتگی و برتری در این هزاره، توانمندی برای ارائه راهحلی جامع، یکپارچه و کاربردی برای ساختن یک شهر هوشمند است.
بیشتر بخوانید:
پرند بهترین ظرفیت را برای هوشمند شدن دارد
وی اضافه کرد: شرکت عمران شهر جدید پرند با توجه به منابع، امکانات و زیرساختهای لازم شهر پرند داشتن مزیت آموزش عالی، اقدام به برگزاری وبینار «پرند، شهر هوشمند به سوی شهرهای جدید نسل نو» کرده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند، هدف اصلی برگزاری همایش «پرند، شهر هوشمند به سوی شهرهای جدید نسل نو» را در پرتو تحولات جدید شهری، معانی تازهای دانست که به اعتبار آنها واکنشهای سنتی ما دستخوش پرسش و چالش شده است.
وطنخواهی متذکر شد: در راستای شهرسازی نوین نیاز به بازاندیشی با الگوی تازه و برخاسته از علم و تجربه دانشگاهی داریم و شرط کامیابی این رسالت جذب اندیشههای کاربردی و عملی متخصصان و پژوهشگران، دانشجویان و استادان دانشگاهها و سایر مؤسسات است، بنابراین برای دستیابی به این آرمان، همفکری، همیاری و مشارکت پژوهشگران ضروری است.
وی در ادامه توضیح داد: با توجه به ضرورت، تمهید متفکران و بهرهگیری از ذخایر علمی و تجربی از پژوهشگران میخواهیم در این زمینه مشارکت متعهدانه داشته باشند و در این راستا به محققانی که اهداف شرکت عمران شهر جدید پرند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند ـ رباطکریم را محقق سازند و راهکاری عملی، کاربردی و اجرایی برای هوشمندسازی شهر پرند ارائه کنند، جوایز نقدی همراه با تندیس اهدا و مقاله برتر در مجله علمی با رتبه ISC چاپ خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/