توکل و مردمداری مهمترین اصل نهضت امام خمینی(ره) بود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مسجدسلیمان، حجتالاسلام رضا کُتُکی در نشست روشنگری و بصیرتی با موضوع «انقلاب اسلامی، چالشها و دستاوردها» گفت: مهمترین اصل نهضت امام خمینی(ره) توکل بر خدا و تکیه به دموکراسی و مردمداری بود.
بیشتر بخوانید:
سال ۱۳۵۷ دوران ارباب و رعیتی در ایران به پایان رسید
وی اضافه کرد که امام خمینی(ره) بهعنوان علمدار و پرچمدار انقلاب اسلامی در همه ابعاد همچون مدیریتی، علمی، معنوی و ... بینظیر بودند.
استاد حوزه علمیه مسجدسلیمان افزود: امام خمینی(ره) به اصل جمهوری اسلامی بعد از توکل به خدا اعتقاد و برای تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی بر رأی مردم تأکید کرد. هیچ جای جهان سراغ نداریم حکومت یا کشوری حتی آنهایی که دم از حقوق بشر و مردمسالاری میزنند قانون اساسی خود را به رأی مردمی بگذارند، بهجز جمهوری اسلامی که قانون اساسی آن به رأی مردم گذاشته شد.
کُتُکی درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: نخستین دستاورد انقلاب در حوزه فرهنگی بود؛ بهعنوان مثال قبل از انقلاب اسلامی تنها ۴۰ واحد دانشگاهی وجود داشت، اما امروز بیش از ۲ هزار واحد دانشگاهی در کشور فعالیت دارند و قبل از انقلاب ۴۷ درصد مردم سواد خواندن و نوشتن نداشتند، اما بعد از انقلاب انواع و اقسام مدارس و امکانات آموزشی وارد روستاها شده است.
وی متذکر شد: در دوران انقلاب پیرامون مسائل مربوط به بانوان اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و برعکس دوران ستمشاهی که با الهام گرفتن از فرهنگ فاسد غرب از زنان فقط بهعنوان ابزار مادی و لذات دنیوی استفاده میشد، در جمهوری اسلامی بر حسب آموختههای دینی به زنان شخصیت داده شده و حتی زمینه فعالیت زنان در مناصب مدیریتی عالی همچون وزارت هم فراهم شده است.
جزئیات دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی
استاد حوزه علمیه مسجدسلیمان توضیح داد: از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی علم است. امروز در بحث فناوری، سلولهای بنیادی، نانو، هستهای و ... ایران اسلامی جهش بسیاری داشته و جزء کشورهای دارای دانش بالا در این حوزها هستیم.
کُتُکی با بیان اینکه با تفکر لیبرالها ضربه اصلی را دریافت کردیم، خاطرنشان کرد: برخی از آدمهای خودفروخته و دلباخته به غرب و آمریکا و شیطان بزرگ اعتماد میکردند، درحالی که امام(ره) و مقام معظم رهبری مکرر به مسئولان فرمودند که به اینها(غرب و آمریکا) اعتماد نکنید.
وی گفت: امام (ره) بین مراجع جزء معدود افرادی بود که در موضوع اجتهاد در دوره خود یک دوره کامل اصول فقه تألیف کرد و کتابی بهنام «کشف الأسرار» دارد که بسیاری از بزرگان بعضی از عبارت موجود در این کتاب را متوجه نشدهاند.
استاد حوزه علمیه مسجدسلیمان تشریح کرد: امام راحل در دوران جوانی وقتی فلسفه درس میداد بعضی میگفتند ایشان در سن کم چطور میتواند فلسفه درس بدهد، فلسفهای که امام درس میداد روی عقل بسیار تکیه میکرد.
در پایان این نشست اعضای هیئت رئیسه و هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان با حضور در قطعه شهدای گمنام مسجدسلیمان با آرمانهای انقلاب اسلامی تجدیدمیثاق کردند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/