انتقاد نماینده بجنورد از وضعیت بهداشت و درمان در استان خراسان شمالی
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، قاسم جعفری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز -سهشنبه- مجلس گفت: ابتدا از رئیسجمهوری، رئیس مجلس، وزرای مربوط میخواهیم مشکل شرکت پدیده شاندیز و صندوق میزان که گرفتاری همه استانها بلکه هموطنانمان را فراهم آورده سریعا حل کنند، پایه توسعه خراسان شمالی کشاورزی است و کشاورزان منتظر حمایتهای جدی و عملی هستند، در مقوله فرهنگ و ضعف زیرساختهای آن هم در استان به رغم استعدادهای خوب حرف زیادی است.
وی ادامه داد: مردم دیار من همچون همه ملت منتظر اصلاح نظام بانکی و پرداخت وامهای قرض الحسنه بهویژه وام ازدواج جوانان هستند. بیمه روستاییان و عشایر، توجه به زنان سرپرست خانوار، بیمه تامین اجتماعی زنان خانهدار، حمایت جدی از کارگران ساختمانی، افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی برای استان من با ماهیت روستایی مهم است.
نماینده مردم بجنورد در مجلس خاطرنشان کرد: پایه حقوق معیشت فرهنگیان در کنار دهها مسئله مربوط به آموزش و پرورش مدارس خشت و گلی، سرانه مدارس، پاداش بازنشستهها، گرمایش محیطهای آموزشی، مشکل شبانهروزیها و... نمیدانم اجازه میدهد وزیر محترم راحت بخوابد یا نه؟ که البته کمک جدی دولت و مجلس را میطلبد، در مورد آموزش عالی استان و مشکلات کمی و کیفی آن بعدها سخن خواهم گفت گرچه زحمات کشیدهشده این ده ساله قابل تقدیر است.
جعفری همچنین با اشاره به برخی مشکلات حوزه انتخابیه خود گفت: راههای روستایی ناساخته، عدم تکمیل باند دوم جاده بینالمللی بجنورد، جنگل گلستان، اجرایی نشدن خط آهن گرگان- بجنورد-مشهد، کندی پروژه راه آهن بجنورد- اسفراین- نقاب، کندی جاده بجنورد- شوقان، جاجرم، میامی، عدم تکمیل ترمینال خارجی فرودگاه بجنورد و عدم ایجاد پروازهای بینالمللی از موارد برجا مانده است؛ حل مشکل منابع طبیعی و مراتع با روستاییان عزیز و نیز توجه به محیط بانان و غرق بانان به لحاظ معیشتی و وضعیت استخدام را لازم میدانم.
وی گفت: جاذبههای گردشگری فراوان، طرحهای مصوب اما بدون اعتبار صنعت گردشگری و صنایع دستی استان را مختل و به تبع ماندگاری مسافر را زمینگیر کرده است، توجه جدی به دهها پروژه ناتمام شهر و روستایی مربوط به تربیت بدنی، ورزش و جوانان باعث ناکارآمدی در این بخش شده است.
وی همچنین تصریح کرد: پایه بهداشت و درمان و سلامت در استان من ضعیف است و منتظر تکمیل طرحهای بیمارستانی از سوی وزارت بهداشت و همچنین تامین اجتماعی هستیم، سیستم ارجاع درمان روستاییان هنوز رضایتبخش نیست، یک شهرستان اصلا بیمارستان ندارد و بیمارستانهای شهرستان منتظر تقویت و تجهیز و تامین نیروی متخصص هستند. دیو خشکسالی و سیلهای مخرب از سوی دیگر روستاییان عزیز را در انتظار کمک ستاد بحران کشور برای جلوگیری از بروز فقر مفرط قرار داده است.
انتهای پیام/