دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 بهمن 1400 - 10:56
یادداشت وارده؛

خاستگاه بین‌المللی حماسه ۶ بهمن آمل

حماسه ۶ بهمن آمل اگرچه در منطقه کوچک یک کشور در برهه‌ای از زمان رخ داد؛ اما آن چیزی که این حماسه را متمایز از دیگر وقایع ساخته بعد اجتماعی و عمومی مبارزه بوده که بیانگر نقش پررنگ مردم فداکاری است که در غبار فتنه‌ها و شعارهای رنگارنگ راه را گم نکردند.
کد خبر : 637383
حامد برجسته رئیس دانشگاه آزاد آیت‌الله آملی



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ حماسه ۶ بهمن آمل اگرچه در یک منطقه کوچک یک کشور در برهه‌ای از زمان رخ داد که مانند آن وقایع و اتفاقات مهم دیگری نیز مشاهده شده است؛ اما آن چیزی که حماسه ششم بهمن آمل را متمایز از دیگر وقایع ساخته و تحسین رهبر کبیر انقلاب حضرت امام(ره) را به‌همراه داشت، بعد اجتماعی و عمومی مبارزه بوده است که به زبان ساده بیانگر نقش پررنگ مردم فداکاری است که در غبار فتنه‌ها و شعارهای رنگارنگ راه را گم نکردند.(بیشتر بخوانید)


امروزه کلید واژه‌های social power و people's sacrifice در مباحث سیاسی و اجتماعی به‌عنوان اصل هر نظام سیاسی است که در حفظ و رشد آن نظام تأثیر مستقیم دارد. نقش قدرت مردم و فداکاری مردم قلعه مستحکم جمهوری اسلامی ایران است که تحلیلگران سیاسی را به خود متوجه ساخته است.


آنچه در پس پرده و بدون هیاهوها و جدال‌های سیاسی و نظامی مورد مطالعه قرار می‌گیرد و اندیشکده‌های فراوانی با تمرکز بر این قدرت در حال چاره‌اندیشی برای ایجاد گسست بین مردم و نظام حاکم هستند، مقوله فداکاری و ازخودگذشتگی مردم برای حکومت و نظام حاکم بر آن کشور است. آنچه تاکنون توانسته جبهه مقاومت را در سراسر جهان با کمترین تجهیزات و قدرت نظامی پابرجا و پیروز کند، اصل قدرت مردم است.


به‌صراحت می‌توان اعلام کرد، قدرت به‌وجود آمده در جوامع جهانی و تشکیل جبهه‌های مقاومت از لبنان و فلسطین سوریه و عراق تا یمن سرچشمه‌ای جز انقلاب اسلامی ایران ندارد که یکی از این سرشاخه‌های اصلی این سرچشمه جوشان حماسه ششم بهمن در دفاع از تفکر و نظام حاکم است.


بدون تردید بررسی انگیزه و علل حضور پرشور مردان و زنان در عرصه مبارزه میدانی در ششم بهمن و نشر این علل در جوامع جهانی به خصوص کشورهای مسلمان زاینده تفکراتی خواهد بود که ان‌شاءالله به حول و قوه الهی به انقلاب بزرگ مهدی (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) ختم خواهد شد.


تلاش برای انتشار این واقعه مهم و اثرگذار در حفظ انقلاب اسلامی، هم برای امروز و هم برای آینده کشور درس است و هم به دلیل فهم مشترک از فداکاری و ایثار در جوامع مسلمان قابل نشر و تعمیم است.


دانشگاه آزاد آیت‌الله آملی به دلیل برخورداری از بعد بین‌المللی می‌تواند سفیر قابل اتکا و اطمینانی برای نشر این تفکر انقلابی در کشورهای منطقه باشد؛ اما در این واحد دانشگاهی برخود وظیفه می‌دانیم که در کمیته پژوهش حماسه ششم بهمن آمل تکلیف خود را به نحو مطلوب انجام داده و انتشار این تفکر نوگرا از هیچ کوششی دریغ نورزیم.


*حامد برجسته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب