دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1400 - 11:46
عرب‌زاده عنوان کرد؛

ارتقای اخلاقی و علمی دانشجویان با ارتباط مطلوب اولیا و مربیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: ارتباط مطلوب بین اولیا و مربیان می‌تواند آثار ارزشمندی در رشد اخلاقی و علمی به همراه داشته باشد.
کد خبر : 636858
میثم عرب‌ زاده



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، میثم عرب‌زاده در جشن میلاد حضرت فاطمه سلام‌الله علیها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: هیچ زبانی قادر به توصیف مقام مادران نیست و به این دلیل است که حضرت زهرا سلام‌الله علیها فرموده‌اند: «بهشت زیر پای مادران است.»




بیشتر بخوانید:


هفته پیوند اولیا و مربیان نشان از همسویی و وحدت دارد




وی، خطاب به والدین دانش‌آموزان مدارس سما عنوان کرد: دغدغه شما در امر آموزش و ارتقای فرزندان‌ در تمام زمینه‌ها امری پسندیده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیان کرد: ارتباط مطلوب بین اولیا و مربیان می‌تواند آثار ارزشمندی در رشد اخلاقی و علمی به همراه داشته باشد.


جهان بدون مادر خاموش است


مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان هم گفت که زن محور نظام هستی است، هرچند مرد با توج دانشجویانه به آیه «الرجال قوامون علی النساء» به‌عنوان تکیه‌گاه او معرفی شده است.


ارتقای اخلاقی و علمی دانشجویان با ارتباط مطلوب اولیا و مربیان


حجت‌الاسلام ماشاالله صدیقی با بیان اینکه جهان بدون مادر جهان خاموش است، مطرح کرد: نقش محوری زن و جایگاه او در پویایی زندگی بشری قابل چشم‌پوشی نیست؛ چنانچه در آیات و روایات به آن توجه شده است.


وی توضیح داد: حضرت زهرا سلام‌الله علیها مصداق کامل این محور بوده، همانگونه که در حدیث کساء حضرت زهرا سلام‌الله علیها محور قرار گرفته و در جریان مباهله نقش محوری آن بانوی بزرگ درخشان است و در نزول سوره «هل اتی» حضرت فاطمه سلام‌الله علیها می‌درخشد.


مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، زن را مرکز ثقل آرامش روحی و روانی و سلامت جامعه دانست و ادامه داد: نگاه خداوند به زن فراتر از عقول انسانی است، چراکه او را به‌عنوان آیت و نشانه خود معرفی کرد و فلسفه تشکیل خانواده را رسیدن به آرامش روحی دانست که در سایه‌سار آن آرامش جامعه بشری رقم خواهد خورد.


صدیقی، رشد و پویای جامعه در بُعد مادی و معنوی و تربیت انسان‌های بزرگ را مرهون مقام معنوی زن عنوان کرد و از زن به عنوان ولی از اولیای الهی در نگاه اسلام یاد کرد و خدمت به او را عبادت دانست.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب