لزوم حرکت به سمت کرسیهای نظریهپردازی با رویکرد بومی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از زاهدان، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید با آسیبشناسی و نظریهپردازی درباره مسائل روز و رویکرد بومی از کرسی ترویجی به سمت کرسیهای نظریهپردازی رفت، اظهار کرد: بسیاری از مسائل مشترک بین برادران شیعه و سنی میتواند منجر به همایشهای علمی پژوهشی و وحدتآفرین شود.
وی درباره ارتقای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: مسئولان دانشگاه باید برای ارتقای مرتبه استادان به دانشیاری و استاد تمامی همت و پروندهها را پس از تکمیل شدن به سازمان مرکزی ارسال کنند تا اقدامات معمول صورت گیرد و برای این منظور باید یک ممیزه را به دو ممیزه و در نهایت پنج ممیزه برسانیم.
بیشتر بخوانید:
پیشگامی دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری کرسیهای ترویجی
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با توجه به همایشهای خوبی که در سالهای اخیر برگزار کرده، ظرفیت این را دارد که در حوزه علوم انسانی همایشهای علمی و پژوهشی دیگری را به فراخور شرایط استان برگزار کند و برای راهاندازی رشتههای جدید و دانشکدههای موضوعی باید براساس طرح آمایش استان سیستان و بلوچستان عمل شود.
برگزاری همایش ملی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت در واحد خاش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم در این نشست گفت: این دانشگاه با ۳۲ هزار دانشجو که ۲۷ هزار دانشجوی آن در رشته علوم انسانی تحصیل میکنند، افتخار دارد هفت دوره همایش ملی «قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت» را برگزار کرده و در تاریخ ۱۰ بهمن هشتمین دوره آن را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش و واحد مشهد نیز برگزار میکند.
سلطانعلی میر متذکر شد: علاوه بر این همایشهای «بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی»، «منجیگرایی در ادیان و مذاهب» و همایش ملی «تجلی ولایتمداری و محبت اهلبیت(ع) بر فرهنگ و آداب و رسوم مردم ایران» با تأکید بر استان سیستان و بلوچستان تا پایان سال جاری در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار میشود.
وی تبیین کرد: در دیدار هفته گذشته با استاندار سیستان و بلوچستان حکم عضویت وی در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان را با امضای دکتر طهرانچی اهدا کردیم و گزارش مبسوطی درباره وضعیت دانشگاه و همایشهای پیش رو داده شد.
میر توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان درباره برگزاری کرسیهای ترویجی با ۲۶۰ هیئت علمی در رتبه نخست کشور بوده و برگزاری ۱۰۰ کرسی ترویجی و اخذ مجوز ۴۰ کرسی ترویجی دیگر ازجمله تلاشهای حوزه معاونت پژوهشی این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی از شمال تا جنوب استان سیستان و بلوچستان در حوزه بینالملل و جذب دانشجوی غیرایرانی در رشتههای علوم انسانی و هنر اقدام کرده و به این مهم جامه عمل پوشانده است.
انتهای پیام/4078/4121/
انتهای پیام/