انتصاب سرپرست دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرعباس با حکم سیدمحمد بطحایی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، حسین کامرانی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس و استادیار گروه حسابداری به سرپرستی دانشکده مهارت و کارآفرینی این واحد دانشگاهی منصوب شد.
مرتضی باوقار معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در نشست معرفی سرپرست دانشکده مهارت و کارآفرینی این واحد دانشگاهی با اشاره به فعالیت دانشکده سما گفت: با توجه به نگاه جدید مدیریت کلان و تغییر رویه در رسالت آموزشی این حوزه به سمت و سوی مهارتآموزی، تأکید بر نیازهای مبرم جامعه و صنعت به عنوان یک رسالت مهم و مبرم مورد توجه قرار گرفته است.
بیشتر بخوانید:
تدوین طرح مدارس عالی مهارت «گاز» و «منطقه ویژه خلیج فارس»
وی بیان کرد: مهمترین مأموریت دانشکدههای مهارت و کارآفرینی این است که آموزش عالی را با حوزه مهارت و اشتغال گره بزند و افراد متخصص و کاردان تربیت کند که بتواند وارد عرصه صنعت و فناوری شوند.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با بیان اینکه لازم است با برنامهریزی و داشتن استراتژی توسعه، چشمانداز حرکت را بر افقهای کارآفرینی و تولید ترسیم کنیم، افزود: امروز آموزش مهارت و ایجاد اشتغال همان هدف کلانی است که به منزله کارآفرینی در دانشگاههای نسل سوم و چهارم شکل گرفته و باید همه این دستاوردها معطوف به تولید ثروت و توسعه باشد.
باوقار با اشاره به انتصاب حسین کامرانی به سمت رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی گفت: توقع میرود با این انتصاب حرکت رو به رشد این دانشکده به شکل بهتر و منسجمتر به سمت اهداف خود سرعت بگیرد.
وی با ابلاغ حکم معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به حسین کامرانی، وی را به حاضران معرفی و از همه کارکنان این دانشکده خواست تا با ایجاد همدلی، همکاری و همراهی موفقیتهای جدیدتری را به این دانشکده رقم بزنند.
دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد بندرعباس اکنون با بیش از هزار دانشجو و بیش از ۴۰ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی فعال است.
به گزارش آنا، دوازدهم بهمن ۹۹ با صدور بخشنامهای، نظامنامه «نظام آموزش فنی، حرفهای و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی» که به تصویب شورای گسترش دانشگاه رسیده بود، ابلاغ شد و بر اساس آن، آموزشهای فنی، حرفهای و مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس رویکردهای «تدوین استانداردهای آموزشی مبتنی بر شایستگیهای حرفهای»، «برنامهریزی گسترش انواع آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتی بر اساس تقاضای بازار کار»، «توسعه رشتهها در قالب خوشههای حرفهای، متناسب با آمایش ملی و استانی»، «گنجاندن پرورش روحیه کارآفرینی در تمامی شئون برنامههای آموزش» و «آموزش توأمان نظری و عملی برای افزایش توانایی سرمایه انسانی» برنامهریزی و اجرا میشود.
خرداد ۱۴۰۰ «آییننامه نحوه تأسیس و اداره امور دانشکدههای مهارت و کارآفرینی» به رؤسای استانی و واحدهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ و تأکید شد؛ این آییننامه که بهتفصیل در اختیار واحدهای دانشگاهی قرار گرفته، شامل مواردی از جمله مقدمه و تعاریف، تأسیس دانشکدههای مهارت و کارآفرینی، اداره امور دانشکدههای مهارت و کارآفرینی، آموزشهای کوتاه مدت و... است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/