فوتبالیستی که توانست پلههای برج میلاد را با توپی بر سر طی کند
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، علیرضا خسروی، دارنده رکورد روپایی ایران و کامران حسینقلی زاده دکتر طب سنتی و قهرمان دفاع شخصی، مهمانان شب نشینی بودند.
در بخش اول گفتوگو خسروی گفت: من حدود ۱۳ سال است که روپایی را به طور حرفهای میکنم از سال ۱۳۸۸ در استادیوم تختی در مرودشت با کارم را ۲۰۰۰ روپایی شروع کردم. علاقه روپایی من به دلیل فوتبالی بود که در گذشته در پست دفاع بازی میکردم.
وی ادامه داد: در این دوسال دوبار هنگام از روی پلههای برج میلاد که ۱۶۰۰ پله است، یک بار توپ را روی سرم گذاشتم و رو جلو بالا رفتم بار بعد هم همین کار را کردم، ولی عقب عقب از پلهها بالا رفتم که در سال ۱۳۹۹ رکورد من ثبت شد که این رکورد ۳۸ دقیقه طول کشید. من هیچ وقت باور نمیکردم که بتوانم رکورد بزنم.
خسروی بیان کرد: اولین نفر در کشور بودم که چندین کیلومتر روی ماشین درحال حرکت روپایی زدم و در جاده نجف کربلا نیز روپایی زدم و توانستم در بین الحرمین با گذاشتن توپ روی سر مسافت حرم امام حسین (ع) تا حضرت ابوالفضل (ع) را طی کنم و همچنین از دروازه قرآن تا حرم شاهچراغ را نیز روپایی زدم.
او ادامه داد: در رکورد برج میلاد که توپ را روی سر گذاشتم و پشت پلهها را بالا رفتم، حدود ۱۱ ماه برای این کار تمرین کردم. این تمرینات شامل دویدن، کوهنوردی و طناب زدن است.
رکورددار روپایی ایران اظهار کرد: من ۳۶ ساله هستم و مجرد هستم. من از خدا خواستم تا وقتی که نفس مس کشم به توانم به روپایی زدن ادامه دهم. من با اینکه ۱۳ سال است این ورزش را انجام میدهم، اما باز هم فکر میکنم تازه شروع کردم. من برای این ورزش تا تلاش میکنم تا پرچم امام حسین (ع) و پرچم ایران را در جهان بالا ببرم.
وی ادامه داد: من علاقه زیادی به روپایی زدن استقامتی دارم که این کار با حرکت نمایشی متفاوت است در حرکت استقامتی باید ماهها و سالها تمرین کنی تا بتوانی در این زمینه رکورد بزنید.
خسروی توضیح داد: روپایی زدن یک استعداد خدادادی است و در کنار آن با تمرین تلاش میتوان به مرتبههای بالا دست پیدا کرد. افرادی که در زمینه روپایی زدن استقامتی در ایران حرفهای کار میکنند شاید ۵ نفر باشند، اما در زمینه نمایشی افراد زیادی این کار را انجام میدهند.
وی بیان کرد: در این رشته ورزشی مشکلاتی مثل گرفتگی رگ و عضلات پیش میآید که با آب درمانی و کوهنوردی قابل حل است. من فوتبال را برای روپایی زدن کنار گذاشتم، زیرا فوتبال مصدومیت دارد و اگر من مصدوم شوم نمیتوانم رکورد بزنم.
خسروی اظهار کرد: من از ۶ سالگی عاشق توپ و فوتبال بودم، به همین دلیل در این زمینه تلاش زیادی کردم. البته در زندگی شخصی من صبحها در زمین کشاورزی کار میکنم و شبها روپایی تمرین میکنم. در این بازی باید حتما تمرین داشته باشید درسته که تمرکز مهم است، اما تمرین بیشتر از آن در مواقع ضروری به شما کمک میکند.
در بخش دوم گفتوگو کامران حسینقلی زاده گفت: من تحصیلات طب مکمل از خارج کشور دارم و در گینس رکوردهای رزمی هستم. اگر شما نیاز به ورزش پیدا کنید اول باید ذهن خودتان را آماده کنید. یکی از مشکلات آدمها این است که ذهن آمادهای برای ورزش ندارند، چندین بار تصمیم میگیرند، اما آن را رها میکنند.
حسینقلی زاده توضیح داد: برای اینکه بتوانیم این مشکل را حل کنیم، باید در طول روز مثلا یک دقیقه ورزش یا هر حرفه دیگری را تمرین کنیم، ۱۰ روز بعد ۳ دقیقه به آن اضافه کنیم و دوباره ۱۰ روز بعد ۶ دقیقه اضافه کنیم، اینگونه ما مثلا ۱۰ دقیقه در روز را ورزش میکنیم. مشکل ما این است که همیشه میخواهیم از شنبه شروع کنیم.
نیکل، روانشناس ایرانی بیان کرد: باور یک ذهنیتی است که در باور ناخوداگاه ما شکل میگیرد. در ابتدا باور ما در خانواده شکل میگیرد به طوری که هر کسی هر عقیده در خانواده خود دارد فکر میکند صحیح است و دنبال دلایل و ادله منطقی برای آن نمیگردد، در واقع باید توجه داشته باشیم.
وی ادامه داد: باورهای درست ما را به نقطه خوبی میرسانند، اما باورهای غلط ممکن است، آینده خوبی را برای ما رقم نزنند. برای تغییر باورها چند تکنیک ساده وجود دارد، اول اینکه ما باورهای غلط را بشناسیم، راه بعدی این است که هر جور که هستیم خودمان باور داشته باشیم، تکنیک سوم نوشتن عادتها و باورهای اشتباه است یعنی بیاییم به ازای هر باور غلط یک باور خوب را جایگزین آن کنیم، این باعث میشود باور خوب در ذهن ما جا بیفتد.
وی گفت: تصویری سازی یکی دیگر از راههای موثر برای تغییر باورهای غلط به مثبت است، یعنی ما باید روزی ۵ تا ۱۰ به آرزوهای خود را که روی برگه نوشتیم فکر کنیم و خودمان را در آن هدف ببینیم و همچنین باید از افراد منفی گرا دور باشیم.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/