دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 دی 1400 - 16:20
صدری‌مهر عنوان کرد؛

حل چالش بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی با تعریف نیازها و فرصت‌ها

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تعریف و تفکیک فرصت‌ها و نیازهای صنایع را مقدمه حل مسائل بخش صنعت و اقتصاد جامعه دانست.
کد خبر : 634441
نشست



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اصفهان، محمدجواد صدری‌مهر در نشستی که به‌صورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از مسائل و معضلات کنونی با نگرش فناورانه و طرح در حوزه فناوری قابل تعریف و حل است. در تلاشیم که نظام موضوعات در صنایع را فعال‌تر کرده و با حضور نقطه‌به‌نقطه در هر صنعت و با نیابت واحدهای دانشگاهی، نیازها و فرصت‌های مناطق به تفکیک شناسایی شده و با احصا و بازتعریف چالش‌ها و معضلات درصدد رفع آنها بکوشیم.


وی افزود: بر اساس دستور و مطالبه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مبحث نظام موضوعات فناوری، تلاش مجموعه پارک علم و فناوری بر این است که با ورود به موضوعات و مسائل صنایع منطقه‌ای، نقش واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کنار صنایع بومی و درآمدزای فعال یا غیرفعال هر منطقه برای رونق اقتصاد و بهبود امرارمعاش مردم محسوس‌تر و پررنگ‌تر شود.




بیشتر بخوانید:


پاسخ دانشگاه به موضوعات فناورانه و مورد نیاز صنعت سیب


ایجاد کارگروه‌های تخصصی انرژی با همکاری سازمان‌های وابسته به دریا




رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: با تغییر رویکرد و سیاست‌های جدید مجموعه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، تربیت نیروی حل مسئله در دانشگاه مسئله محور، مأموریت جدید واحدهای دانشگاهی است و مدیران ارشد و رؤسای واحدهای دانشگاهی به این باور جمعی رسیده‌اند که جمعیت یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفری دانشجویان دانشگاه، می‌توانند متخصصان بالفعل و پاسخگوی مسائل کشور در آینده‌ای نه‌چندان دور باشند. نکته مهم در دستیابی به این خواسته، تعریف مسئله برای دانشجویان بوده و این تعریف مسئله با وجود استادان مسلط و محیط بر ابعاد مختلف نیازها و مشکلات جامعه در بخش‌های صنعتی اقتصادی و اجتماعی محقق می‌شود.


صدری‌مهر نتایج بازدید از واحدهای دانشگاهی سمیرم و نایین را مفید و اثربخش خواند و مطرح کرد: در یک شهر ۸۰ هزار نفری همانند سمیرم که گردش مالی افزون بر هزار میلیارد تومان را با بهره‌مندی از صنعت سیب تجربه کرده و این صنعت عامل اصلی ارتزاق ساکنان این شهر شده، وجود دانشگاه آزاد یعنی فرصت برای شناسایی نیازها و تقویت این گردش مالی و در کنار آن درآمدزایی از این بازار سودآور برای دانشگاه.


وی تمرکز و تأکید مسئولان ذی‌ربط در بازتعریف و تقویت رشته‌های مرتبط با صنعت سیب ازجمله کشاورزی و باغداری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان را خواستار شد و گفت: در موضوع سیب سمیرم، شاهد معضلات و نواقصی ازجمله عدم آزمایشگاه کیفی استانداردسازی مقدار سموم مصرفی در سیب، بی‌توجهی به صنایع تبدیلی مرتبط با سیب و خام فروشی محصول، عدم تجاری‌سازی و برندینگ محصولات و کشف بازارهای جدید و صادراتی و موضوع کم‌آبی بودیم که امیدواریم با ورود و سرمایه‌گذاری علمی و انسانی دانشگاه آزاد اسلامی به این عرصه‌ها، شاهد رفع این نواقص و رونق‌بخشی به این بازار پرظرفیت باشیم.


مدیرکل امور پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر راه‌اندازی و آغاز فعالیت پرنشاط دبیرخانه‌های استانی نظام موضوعات و رصد چالش‌های منطقه‌ای توسط این دبیرخانه‌ها بیان کرد: گام مهمی که در جریان سفرهای استانی توسط پارک علم و فناوری دانشگاه برداشته شده، تشکیل و آغاز به کار تیم‌های کاشف بوده که سعی بر آن شده در ترکیب این تیم‌ها، دانشجویانی از رشته‌های مختلف و مرتبط با صنعت و بازار هر منطقه اعم از کشاورزی، صنایع، حقوق، مکانیک، مدیریت، بازرگانی، حسابداری و سایر رشته‌ها با نظارت اعضای هیئت علمی فناوری حضور داشته باشند.


صدری‌مهر نتایج تحقیقات میدانی و اثربخش تیم‌های کاشف را خروجی اصلی دانشگاه دانست و اضافه کرد: ترکیب تیم‌های کاشف، متشکل از خوشه‌های فناور دارای تخصص‌های مختلف است که مشارکت و همکاری این تیم‌ها با بزرگان صنعت و بازار هر منطقه از کشور منجر به ایجاد روند زایشی علم محور در راستای تبدیل تحقیق و پژوهش‌ها به خروجی‌های مؤثر بر بازار و صنعت می‌شود که می‌تواند درباره جبران عقب‌ماندگی‌های علمی و تکنولوژیکی کشور کمک خوبی داشته باشند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب