دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
داریوش بابائیان در گفت‌وگو با آنا:

تهیه‌کننده و سالن سینما شریک همدیگر هستند/ اگر ۲ هزار سالن هم داشته باشیم پر می‌شود

تهیه‌کننده سینما معقتد است استقبال چند ماه اخیر مردم از فیلم‌ها نشان داده که اگر تعداد سینماها به دو هزار سالن هم برسد، باز هم علاقمندان سینما این سالن‌ها را پر خواهند کرد.  
کد خبر : 634290
داریوش بابائیان



به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، مسئله کمبود تعداد سالن‌های سینما در کشورمان یکی از مهم‌ترین چالش‌های سینمای ایران از گذشته تا امروز بوده، مسئله‌ای که همواره اهالی سینما به خصوص تهیه‌کنندگان به آن اشاره می‌کنند و نسبت به آن گلایه دارند. گلایه‌ای که می‌توان گفت درست است و مسئولان سینمایی کشور باید فکری به حال افزایش امکانات سخت‌افزاری سینماها در کشورمان بکنند.


با وجود اینکه سینما سابقه‌ای طولانی در کشور ما دارد اما هنوز با گذشت بیش از نیم قرن از عمر حضور این هنر در کشورمان، بسیاری از شهرهای کوچک و بزرگ سالن سینما ندارند، یا بعضا سالن‌هایی دارند که بسیار قدیمی هستند و بعضا امکانات اولیه‌شان مثل صندلی مناسب هم ندارند. اگرچه در این میان هرازچندگاهی خبر ساخت سینما توسط موسسات متولی همچون موسسه «بهمن سبز» رسانه‌ای می‌شود اما با این تلاش‌های محدود نمی‌توان کسری موجود را جبران کرد.


به بهانه مسئله کمبود سالن‌های سینما و به تبع آن گیر کردن تعداد زیادی از فیلم‌های سینمایی پشت سد اکران با داریوش باباییان گفت‌وگو کردیم، هنرمند اصفهانی و به‌نام سینما که سابقه کارگردانی و بازیگری هم دارد اما بیشتر به عنوان تهیه‌کننده سینما شناخته می‌شود.


باباییان درباره فعالیت سینماها در دوران کرونا که با رکود سینما همزمان بود، عنوان کرد: من به عنوان یک تهیه‌کننده، سینما را شریک خودم می‌دانم. امیدوارم کرونا هرچه زودتر ریشه‌کن شود و بتوانیم فیلم‌های بهتری را نیز اکران کنیم و از امکانات و خدمات سینماهای جدید بیشتر بهره‌مند شویم.


وی درباره عملکرد چند سال اخیر موسساتی همچون بهمن سبز حوزه هنری در حوزه ساخت سالن‌های سینما و تجهیز مجموعه‌های سینمایی در شهرستان بیان کرد: حداقل در اصفهان شاهد بودم که سینماهای این شهر از جمله ساحل، چهارباغ، فلسطین و... به یکباره متحول و بعد از بازسازی به سالن‌های متعدد و زیبا و جدیدی مجهز شدند که از امکانات فنی و کیفی به‌روزی برخوردارند. بعدها فعالیت این موسسه را در شهرهایی نظیر مشهد دیدم و در ادامه نیز در شهرهای دیگر و حتی در تهران فعالیت‌های گسترده‌ای در جهت سالن‌سازی و احداث مجتمع‌های سینمایی جدید انجام شد که اتفاق مبارکی برای سینما بود.


این تهیه‌کننده سینما با بیان این که نیاز ما ساخت سالن در شهرهای فاقد سینما و شهرهای غیر از پایتخت است، گفت: فعالیت در حوزه سالن‌سازی را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد. بخش دولتی و بخش خصوصی؛ با وجود آنکه سینماسازی امر پرهزینه‌ای است اما عملکرد بهمن سبز حوزه هنری در بخش سینماسازی بسیار خوب بوده است. چنانچه در شهرستان‌های محروم و مناطق کم برخوردار به لحاظ دارا بودن مجموعه‌های هنری و فرهنگی اقدامات جالب توجهی را رقم زده است. دست‌کم در استان اصفهان و شهرهای اطراف آن نظیر شاهین‌شهر، میمه، خراسگان و... شاهد احداث و راه‌اندازی سالن‌های سینمایی باکیفیتی بوده‌ایم.


وی افزود: نیاز ما در حوزه سینما نیز مربوط به فقدان سالن‌های سینمایی در شهرستان‌ها و شهرهای غیر از پایتخت است. چراکه در تهران در حال حاضر به تامین نسبی سالن‌ها برای نیاز مخاطبان سینما رسیده‌ایم و به دلیل هزینه‌بر بودن امر سالن‌سازی بهتر است این امکان در شهرهای کوچک‌تر فراهم شود که خوشبختانه این مسئله نیز در حال پیگیری است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در دوران کرونا بسیاری از تک سالن‌ها از جریان تعمیرات و تجهیز سالن‌ها به دلیل تعطیلی‌ها و رکود فروش سینما بازماندند. همچنین هزینه‌های نگهداری و جاری سینماها زیاد است و فروش نیز پاسخگوی تامین مطالبات اقتصادی‌شان نیست. با این حال در دو سه ماه اخیر و پس از بازگشایی سینماها شاهد استقبال دوباره مخاطبان بوده‌ایم و بر این اساس می‌توان گفت اگر دو هزار سالن سینما در سراسر ایران داشته باشیم بدون شک باز هم علاقمندان از آن استقبال خواهند کرد.


انتهای پیام/۴۱۷۳/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب