خیز قهرمان پرتاب وزنه کارگران جهان برای حضور در المپیک
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ مرتضی ناظمی متولد ۱۳۶۷ از شهرستان سنقر و کلیایی از توابع استان قهرمانپرور کرمانشاه، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سنقر و کلیایی بوده و حدود ۱۵ سال است که در رشته ورزشی پرتاب وزنه کار میکند. ناظمی از یک سال گذشته به پرتاب دیسک روی آورد و در رشته پرتاب چکش شرکت و مدال طلای قهرمانی کارگران جهان را تصاحب کرد.
خبرنگار آنا با مرتضی ناظمی دانشجوی دانشگاه آزاد سنقر و کلیایی و قهرمان رشته ورزشی پرتاب وزنه درباره شرایط تمرین در زمان کرونا و کمبودها، معضلات و مشکلات ورزشکاران در ایران گفتوگو کرده است.
بیشتر بخوانید:
افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سنقر و کلیایی در مسابقات جهانی لتونی
دانشجوی دانشگاه آزاد سنقر و کلیایی درباره قهرمانی در مسابقات جهانی کارگران جهان و خاطرات خوبی که از این مسابقات در ذهن دارد، اظهار کرد: به هیچ عنوان انتظار کسب مدال در این رشته را نداشتم و با توجه به درخواست روحالله محمدی رئیس انجمن دو و میدانی کارگران و سرمربی تیم در رشته پرتاب چکش شرکت کردم.
مرتضی ناظمی اضافه کرد: استرس بسیار زیادی داشتم؛ چراکه از دیگر حریفان هیچ شناختی نداشتم و خدا کمک کرد تا با همه سختیها و مشکلات توانستم با پرتاب چکش به میزان ۳۴ متر مدال طلا را کسب کنم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا اکنون عضو باشگاه ورزشی هستید یا خیر، عنوان کرد: خیر، عضو باشگاه خاصی نیستم و اسپانسر و حامی مالی نیز ندارم؛ اما قولهایی از سوی پتروشیمی کرمانشاه دریافت کردهام که پس از مسابقات از من حمایت کنند؛ اما تاکنون تمرینات خودم را در شهرستان سنقر و بدون مربی برگزار کردهام.
قهرمان رشته ورزشی پرتاب وزنه در مسابقات جهانی کارگران جهان در پاسخ به این پرسش که آیا در حوزههای دیگر نیز دارای مقام هستید، بیان کرد: سال ۱۳۸۹ در مسابقات پرس سینه کشوری در اصفهان با مهار وزنه ۲۴۰ کیلوگرم مقام نخست را در وزن مثبت ۱۲۰ کیلو به دست آوردم؛ اما با توجه به علاقهای که به پرتاب وزنه داشتم و حجم زیاد عضلات ناشی از کار در حوزه پرس سینه، مشکلاتی را برایم ایجاد میکرد؛ بنابراین پرس سینه را رها کردم و فقط به پرتاب وزنه ادامه دادم.
دانشجوی دانشگاه آزاد سنقر و کلیایی توضیح داد: با توجه به اینکه حمزه ناظمی برادر دومم از مدافعان حرم بود، نخستین مدال خودم در مسابقات لتونی و نخستین مدال کاروان را تقدیم به شهدای مدافع حرم و شهید حاجقاسم سلیمانی کردم و امیدوارم که خانواده محترم شهدای مدافع حرم این هدیه ناچیز را از من پذیرا باشند.
ناظمی ادامه داد: در مدت سه سالی که از ورزش دور بودم، هیچکس از مسئولان استانی سراغی از من نگرفت و کسی جویای احوالم نشد و دلگرمم نکرد، درصورتی که آن زمان اگر مسابقهای شرکت میکردم و دست پر بازمیگشتم، دائماً مورد توجه مسئولان بودم.
وی متذکر شد: تمریناتم را بی سر و صدا و به دور از هیاهو در پیست سنقر، شهر محل زندگیام ادامه میدهم و برای حضور در المپیک خیز برداشتهام و تا حدود ۹۹ درصد مطمئنم در این رقابتها حضور خواهم داشت.
انتقاد از بیتوجهی به رشته پرتاب وزنه در کرمانشاه
قهرمان رشته ورزشی پرتاب وزنه در مسابقات جهانی کارگران جهان با انتقاد از بیتوجهی به رشته پرتاب وزنه در کرمانشاه بیان کرد: تنها پیستی که برای این رشته در استان داریم، در شهر سنقر قرار دارد و متأسفانه مسئولان هم به این رشته پرمدال توجهی ندارند.
این ورزشکار دوومیدانی رشته پرتابی یادآور شد: بسیاری از ورزشکاران این رشته وقتی میبینند هیچ زیرساختی برای آن در استان نداریم، به تدریج کنار میکشند، در حالی که ظرفیتها و تواناییهای بسیار خوبی در این رشته داریم.
به گزارش آنا، مرتضی ناظمی در مسابقات جهانی ۲۰۱۷ لتونی با کسب چهار مدال طلای جهانی پدیده این دوره از مسابقات لقب گرفت.
دانشجوی دانشگاه آزاد سنقر و کلیایی درباره مقامهای کسبشدهاش در مسابقات قهرمانی باشگاههای کشور تأکید کرد: این مسابقات سومین مرحله از رقابتهای دو و میدانی قهرمانی باشگاههای کشور در بخش مردان بود که از دهم مهر ۱۴۰۰ آغاز شد و این جانب در این دوره از رقابتها در قالب تیم ذوبآهن اصفهان با رکورد ۱۹.۵۹ متر مقام نخست سومین مرحله از رقابتهای دوومیدانی قهرمانی باشگاههای کشور در رشته پرتاب وزنه را به خود اختصاص دادم.
وی گفت: اکنون در حال تمرین برای انتخابی مسابقات آسیایی دو و میدانی داخل سالن هستم و از مسئولان دانشگاه آزاد سنقر و کلیایی تشکر میکنم که با من کمال همکاری را دارند. امیدوارم بتوانم با کسب مدال طلا در مسابقات آسیایی از تلاشهای تکتک مسئولان این دانشگاه قدردانی کنم.
انتهای پیام/۴۱۰۳/4062/
انتهای پیام/