آموزش دنیای مجازی «فرصتها، آسیبها و تهدیدها» در دانشگاه آزاد اسلامی گیلانغرب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در راستای آشنایی دانشجویان با فرصتها، آسیبها و تهدیدهای فضای مجازی، به پیشنهاد مرکز مشاوره دانشگاه، کارگاهی با این عنوان در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز گیلان غرب برگزار شد.
استاد دانشگاه و کارشناس مشاوره این مرکز در این نشست به بررسی ماهیت و تأثیرات سه نسل از رسانههای نوین بویژه اینترنت و موبایل و همچنین آسیبشناسی اینگونه رسانهها برتغییر نگرشها، افکار و رفتار مخاطبین بویژه جوانان و میانسالان پرداخت.
در این کارگاه به واکاوی وجود شبکههای اجتماعی مانند وایبر، فیس بوک، لاین و... پرداخته شد و آغازی بود بر شناخت موضوع دنیای مجازی تا در کارگاههای بعدی به چگونگی سازگاری با این شبکهها و کاهش اثرات منفی و استفاده از اثرات مثبت آن پرداخته شود.
وحید اسماعیلی با توجه به وجود نسل جدید تلفنهای همراه و حضور مشترکان در شبکههای اجتماعی، کودکان و نوجوانان را اصلیترین قربانیان این شبکهها دانست و گفت: «این گروه به خاطر نداشتن تجربه و قدرت تشخیص طیف وسیعی از آسیب دیدگان شبکههای مجازی را تشکیل میدهند.»
وی با توجه به آسیبهای شبکههای اجتماعی خاطرنشان کرد: «ترویج بیبندوباری، ایجاد روابط نامناسب اخلاقی، دوری از واقعیت و گرایش به تخیل، شکلگیری هویتهای مجازی و عشقهای تخیلی از مهمترین آسیبهای شبکههای اجتماعی است.»
انتهای پیام/