دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کفاشیان:

AFC از مشکلات ما مطلع بود، اما فریب نمی‌خورد/ سندسازی نمی‌کردیم

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال گفت: در گذشته برای کسب مجوز حرفه‌ای سندسازی صورت نمی‌گرفت اما AFC از مشکلات ما مطلع بود و به ما مهلت می‌داد.
کد خبر : 633631
کفاشیان.jpg

به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، علی کفاشیان در پاسخ به این سؤال که در سال‌های گذشته مجوز حرفه‌ای سرخابی‌ها چگونه صادر می‌شد که امسال این اتفاق نیفتاده، گفت: در آن زمان هم این مسائل با سازمان لیگ و باشگاه‌ها در میان گذاشته و موارد اعلام می‌شد. فکر می‌کنم AFC و بخش‌هایی که نظارت داشتند تعامل کرده و مهلت دوباره می‌دادند تا بعضی چیزها مرحله به مرحله حل شود. مدت زیادی هم صبر کردند و دیدند اتفاقی نیفتاد تا این تصمیم را گرفتند و باشگاه‌ها را محروم کردند.


وی که با برنامه رادیویی «تهران ورزشی» گفت‌وگو می‌کرد، در این باره که در سال‌های گذشته سندسازی می‌کردیم؟ تصریح کرد: من نمی‌گویم سندسازی می‌کردیم ولی مواردی بود که نیاز به مجوزهای دولت و مسئولان بالا داشت که آنها راغب نبودند و مشکلات قانونی وجود داشت. AFC از مشکلات ما مطلع بود، اما این‌طور نبود که فریب بخورند. مهلت می‌دادند تا مشکلات را برطرف کنیم.محروم شدن باشگاه‌های ما نه به نفع AFC و نه به نفع خودمان است. بالاخره باشگاه‌های ما مجبور می‌شوند که قوانین لازم را اجرا کنند و الان بهترین فرصت است که باشگاه‌ها ساختار حرفه‌ای پیدا کنند و دستگاه‌های نظارتی هم دیگر نمی‌آیند بگویند که ما انجام نمی‌دهیم. بهترین زمان است که هیئت مدیره و مدیران باشگاه‌ها به جای اینکه به فکر نتیجه و برد و باخت تیم‌شان باشند، ساختارها را درست کنند. یکی از ‌بحث‌هایی که وجود دارد، مالکیت دو باشگاه و بحث حرفه‌ای بودن از نظر حق پخش است.


رئیس پیشین فدراسیون فوتبال افزود: مالکیت دو باشگاه باید جدا شود. مسائل مالیاتی، حق پخش، درآمدزایی، مجامع دو باشگاه و همین‌طور حسابرسی‌هایی که باید صورت بگیرد هم وجود دارد. بدهی‌های دو باشگاه هم مسئله مهمی است که باید پرداخت شود. ‌وقتی که من مدیریت باشگاه را می‌گیرم باید یک سال بگذرد تا ببینم شرایط باشگاه چگونه است ولی به دنبال این هستم که تیمم نبازد. باید ساختار تیم را درست کنیم و کار فنی را به مدیرفنی و سرمربی بپردازیم. باشگاه‌های ما تیم‌های پایه و آکادمی درستی ندارند. یک مدیر باشگاه باید به فکر ساختار باشد و زیرساخت‌ها را درست کند ولی مدیر با تیم به شهرهای مختلف می‌رود و به دنبال نتیجه است که زیبنده باشگاه‌ نیست. باید حق پخش را بگیریم و فشار بیاوریم که این مشکل حل شود. به رئیس AFC زمانی گفتیم که این مشکل وجود دارد و او گفت که نمی‌گذاریم تیم‌ها در آسیا بازی کنند. بعد از آن با رایزنی رئیس صداوسیما بخشی از مشکل را حل کردیم. باید این حق پخش درست و حق آنها داده شود تا شرایط حرفه‌ای‌گری را هم کسب کنند.


کفاشیان در واکنش به این موضوع که برخی از پیشکسوتان معتقدند او بعد از دوره اول مدیریتش در فدراسیون فوتبال، وقتی مشکلات را دید چرا برای ۴ سال دیگر در فدراسیون فوتبال ماند، اظهار کرد: ما مجمعی داریم و خیلی از کارها را در دوره اول انجام داده بودیم. زیرساخت‌هایی را درست کرده بودیم و تیم‌های ملی نتیجه گرفته بود و این مواردی بود که مجمع نگاه می‌کرد. برای گرفتن حق پخش ۳ هفته جلوی دوربین صداوسیما را گرفتیم و بعد از آن در جلسات مختلف به ما قول دادند که البته اجرا نشد. چیزهایی هم دست رئیس فدراسیون نیست و این مسائل را مجمع فدراسیون فوتبال متوجه می‌شود. آن چیزی که دست ما و در توان ما بود را با تمام تلاش‌ انجام دادیم. وقتی در زمان یکی از وزرای ورزش، یک تیم خارجی به مشهد آمده بود به دستور وزیر ورزش درِ استادیوم را بسته بودند. در این زمان از رئیس فدراسیون چه کاری ساخته است؟ ما نباید همه کاسه و کوزه‌ها را سر رئیس فدراسیون بشکنیم.


وی در پاسخ به این سؤال که اگر اساسنامه تصویب نشود کل فوتبال ما از ریل خارج می‌شود؟ خاطرنشان کرد: در آستانه جام جهانی هستیم و قطعا آنها جلوی کار ما برای رفتن به جام جهانی خواهند گرفت. کی‌روش برای ما تعریف کرده بود که همین اتفاق برای پرتغال افتاده و فیفا به آنها فرصت داده بود تا مشکل‌شان را حل کنند و بعد از حل ایرادها، پرتغال توانست در جام جهانی شرکت کند. از همین الان باید به فکر باشیم و هشدار دهیم. از چند سال پیش خطر اساسنامه را گوشزد کرده بودم که الان جدی شده و یک سال هم گذشته است.


رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در واکنش به این موضوع که نمایندگان مجلس معتقدند فیفا نباید در فوتبال ما دخالت کند، گفت: اگر ایرادها را برطرف نکنیم، فیفا می‌گوید که جزیی از اعضای فدراسیون جهانی نمی‌توانید باشید و وقتی ما را محروم کند می‌گوید که هر کاری در داخل می‌خواهید، می‌توانید انجام دهید ولی در مسابقات جهانی نمی‌توانید شرکت کنید، مثل کویت که تعلیق شد و نمی‌توانستند در مسابقات جهانی شرکت کنند. باید موضوع غیردولتی بودن فدراسیون فوتبال سریعا تصویب و فدراسیون آماتوری در مجلس اصلاح شود. وقتی وزیر و معاون را از اعضای مجمع خط زدند به خاطر این است که فدراسیون باید مستقل و مجمع تصمیم‌گیرنده باشد. باید این قانون جدی گرفته شود و نمایندگانی که مصاحبه می‌کنند این موضوع را در دستور کار قرار دهند و حمایت کنند تا تصویب شود.


انتهای پیام/۴۰۵۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب