تصمیمات توسعهمحور دانشگاه با اشتغالزایی جوانان و کمک به صنعت
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در نشست با نمایندگان صنایع بزرگ بندرعباس که با حضور جمعی از اعضا هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد با اشاره به توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین مؤسسه آموزش عالی استان هرمزگان اظهار کرد: این دانشگاه در حوزه کشاورزی، تولید بذر هیبریدی، مزارع تحقیقاتی، بومگردی و ... دست به اقدامات قابل تحسین زده و در حوزه صنایع تفاهمنامههای امضا کرده و مصمم است ارتباط دانشگاه و صنعت را تحکیم بخشد.
بیشتر بخوانید:
دانشکده مهارت و کارآفرینی سمای بندرعباس یک گام به جلو
وی با تأکید بر نقش مأموریتگرایی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در مأموریتگرایی ظرفیت هر منطقه براساس آمایش آموزشی و سرزمینی مورد ارزیابی قرار میگیرد و توسعه براساس توانمندی هر منطقه و نیازها شکل خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، افزایش رشتههای صنعتی و فناوری را از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برشمرد و ادامه داد: با توجه به وجود صنایع بزرگ نفت، گاز، ف ولاد و ... در غرب و گسترش صنایع مشابه پتروپالایش در شرق هرمزگان و مناطق مکران، این دانشگاه برای کمک به وضعیت اشتغالزایی جوانان و توسعه صنعت در این مناطق، تصمیمات توسعهمحور گرفته و تلاش میکنیم با طرح آمایش سرزمینی و مطابقت آن با طرح آمایش آموزشی زمینه فعالیت رشتههای جدید را در این مناطق رقم بزنیم.
کامرانی با تأکید بر اینکه هیچ توسعهای بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست، یادآور شد: دانشگاه با ورود به بطن جامعه دنبال مشارکتسازی و استفاده از ایدهها و نظرات خلّاقانه افراد جامعه است و میتوان در پیپشبرد امور با مشارکت مردم و حفظ منابع زیست محیطی کمک مؤثری را به توسعه استان هرمزگان کرد.
لزوم ارتباط دوسویه و مؤثر صنعت و دانشگاه
رئیس شورای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان هم با اشاره به وضعیت کارگاهها و آزمایشگاههای این دانشگاه بیان کرد: ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در حوزه تجهیزات و امکانات کنار هیئت علمی مجرب در حوزههای مختلف میتواند راهگشای حرکتهای خوبی در حوزه ارتباط با صنعت و توسعه رشتههای صنایعمحور باشد.
علیرضا سایبانی، خواستار ارتباط دوسویه و مؤثر صنعت و دانشگاه شد و بیان کرد: باید با ارتباطگیری بیشتر صنعت و دانشگاه بهعنوان دو قطب بزرگ توسعه، ظرفیتهای طرفین برای دیگری مبرهن و شفاف شود تا بتوان با توجه به این قابلیتها تصمیمگیری کرد.
معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس هم رسالت دانشکده مهارتی را توسعه رشتههای کارآفرینمحور خواند و افزود: عملیاتی کردن آموزش از تئوری صرف یکی از تصمیمات جدی در راهاندازی دانشکده مهارتی بوده است.
مرتضی باوقار با تشریح چگونگی اجرایی شدن طرح پویش در دانشکده مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس متذکر شد: اجرای طرح پویش در راستای کارآموزی دانشجویان در فصول خارج از درس یا دوره کارآموزی بعد از فراغت از تحصیل میتواند کمک زیادی به صنعت کشور و کسب تجربه به کارآموز دانشجو کند.
وی مطرح کرد: طرح پویش میتواند در راستای تقویت مهارتهای آموزش داده شده بهکار گرفته و موجب تقویت بنیه علمی و تجربی دانشجویان برای ورود به صنعت شود.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/