دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد؛

سردار سلیمانی مردم را در قالب جناح‌بندی‌ سیاسی نمی‌دید

سردار غلامرضا جلالی، در مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی از نقش انکارناپذیر سردار در مبارزه علیه داعش و نقش ایشان در مناسبات سیاسی داخلی گفت.
کد خبر : 632825
سردار جلالی

به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، مراسم دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی سید شهدای مقاومت و یادواره ۱۱۷ شهید محله تهران‌نو سه‌شنبه شب بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد لیله‌القدر محله تهران‌نو در شرق تهران برگزار شد.


سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور که دوران کودکی و نوجوانی خود را در همین محله گذرانده، در این مراسم با اشاره به همزمانی دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ایام شهادت حضرت زهرا(س) گفت: همه ما از ارادت سردار شهیدمان به حضرت فاطمه زهرا (س) با خبر بودیم و تلاقی این دو رویداد مهم عمق عزای حاج قاسم سلیمانی را چند برابر کرد. در چند وقت اخیر در رابطه با ویژگی‌های مختلف سردار سلیمانی صحبت‌های زیادی مطرح شده، اما حرف اصلی را رهبر معظم انقلاب بیان کردند و فرمودند که سردار سلیمانی نه یک شخص و فرمانده نظامی که یک مکتب است، با این مفهوم که اگر جسم او از میان ما رفته، اما خط فکری و مسیرش برای تمام مردم ایران، مردم منطقه مقاومت و همه آزادیخواهانی که در حال مبارزه با استکبار هستند به عنوان الگو و اسوه همچنان پابرجاست.


رئیس پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد: یاد و خاطره سردار سلیمانی، همانند ارزش‌هایی که در این سال‌ها برای آنها جنگید زنده است. حاج قاسم شخصیتی کاملا مردمی داشت و همواره با مهربانی و عطوفت با مردم به ویژه خانواده شهدا رفتار می‌کرد، تا جایی که در وصیتنامه‌اش نیز آنها را به عنوان ولی نعمت خود معرفی کرده است. او چهره‌ای مردمی داشت و هیچ وقت در عرصه سیاست از جریان‌های چپ و راست حمایت نکرد، خط قرمزهای سردار همیشه انقلاب و رهبری بودند.


«چه‌گوارا»  انگشت کوچک حاج قاسم هم نبود! / سردار سلیمانی مردم را  در قالب جناح‌بندی‌ سیاسی نمی‌دید


مخالفت سردار سلیمانی با جناح‌بندی‌های سیاسی


وی با اشاره به نقش حاج قاسم سلیمانی در رویدادها و اتفاقات سیاسی داخلی اضافه کرد: حمایت نکردن سردار از جریانات سیاسی بدان معنا نبود که فردی خنثی در سیاست داخلی بود، بلکه برعکس، همانطور که دیدیم در فتنه سال ۷۸ ایشان کسی بود که آن نامه مشهور فرماندهان نیروهای نظامی به رئیس جمهور وقت را نوشت و موضع خود را کاملاً مشخص کرد. هرچند برخی جناح‌ها نگاه ویژه‌ای به سردار داشتند اما خط قرمز او جمهوری اسلامی، انقلاب و شخص رهبر معظم انقلاب بود. او همیشه می‌گفت جناح‌بندی‌ها را قبول ندارم و همه مردم چه خانواده‌های متدین و زنان با حجاب، چه زنان شل حجاب، زیر یک پرچم و در سایه رهبری شخصی واحد هستیم و تفرقه و جدایی در میان ما جایگاهی ندارد.


سردار جلالی در این جلسه با شرح چگونگی به وجود آمدن و رشد گروهک تروریستی داعش و اشاره به برخی از جنایت‌های وحشتناک آنها، دررابطه با نقش حاج قاسم در مبارزه با داعش گفت: بعد از اینکه شهرهای بغداد، دمشق، نجف و کربلا به محاصره داعش درآمد و همگی در حال سقوط بودند، داعشی‌ها که در برخی مناطق تقریبا با ایران هم مرز شده بودند، شعار دادند که هدف بعدیشان ایران است. در همین زمان سردار سلیمانی به عنوان فرمانده نیروهای قدس سپاه، در گام اول اعلام کردند اگر حتی یک داعشی به فاصله ۴۰ تا ۵۰ کیلومتری مرز ایران بیاید فورا با او برخورد می‌شود، اتفاقی که رخ داد و نیروهای هوایی ارتش و سپاه در این مدت عملیات‌هایی را اطراف مرز ایران انجام دادند. گام دوم ایشان هم این بود که برای نجات دو پایتخت عراق و سوریه وارد عمل شدند، آن هم زمانی که حتی حزب‌الله لبنان هم امیدی به نجات این شهرها نداشت.


سردار جلالی با اعلام این موضوع که ایران هیچ نیروی نظامی منسجمی را به عراق و سوریه اعزام نکرد، افزود: ما در این کشورها کار مستشاری انجام دادیم تا ارتش‌های کلاسیک عراق و سوریه بازسازی شد. از آنجایی که جنگ با داعش شبیه به جنگ‌های نظامی مرسوم نبود و تمام اشرار عالم و تبهکاران اروپایی در آنجا گرد هم آمده بودند و با جدیدترین سلاح‌های پیشرفته در حال کشتار بودند، جنگ شهری با داعش را به این نیروهای نظامی آموزش دادیم.


وی با اشاره به جلسات سردار سلیمانی با آیت‌الله سیستانی به منظور متقاعد کردن ایشان برای صدور فتوای جهاد، ادامه داد: بعد از این فتوا بسیج «حشدالشعبی» در عراق و واحد «دفاع الوطنی» در سوریه به عنوان ارتش‌های متشکل از نیروهای مردمی در این کشورها تاسیس شد. یعنی ما در عراق سوریه هم ارتش‌های کلاسیک این دو کشور را بازسازی کردیم و هم ارتش‌های مردمی را سازماندهی کردیم.


«چه‌گوارا»  انگشت کوچک حاج قاسم هم نبود! / سردار سلیمانی مردم را  در قالب جناح‌بندی‌ سیاسی نمی‌دید


فرماندهی یک ایرانی بر ارتش چند کشور


سردار جلالی با طرح این نکته که در مدت سه سال این ارتش‌ها عملیات‌های گسترده‌ای را در این کشورها برای بازپسگیری شهرها از داعش انجام دادند، اظهار کرد: پس از این پیروزی‌ها ارتش آمریکا و واحدهای اروپایی هم به میدان آمدند و کمک‌هایی کردند تا خود را سهیم کنند که در این بین سردار سلیمانی سفری به روسیه داشت و در دیدار با رئیس جمهور این کشور، پوتین را اقناع کرد که حضور ارتش روسیه در جنگ با داعش برای این کشور هم نتایج سیاسی و استراتژیک فراوانی در منطقه خواهد داشت و در نتیجه روسیه نیز نیروهای خود را به منطقه اعزام کرد و هم در عمل هم در کلام ارتش این کشور فرماندهی سردار در منطقه را پذیرفت. این برای اولین بار بود که یک فرمانده ایرانی دو ارتش کلاسیک، دو ارتش مردمی و نیروی هوایی و پدافند هوایی روسیه را هدایت می‌کرد، اتفاقی که در تاریخ نظامی کشور سابقه نداشت.


وی افزود: در حالی که اروپایی‌ها و امریکایی‌ها تلاش می‌کردند با جلسات سیاسی مختلف و نشست‌های گوناگون خود را پرچمداران مبارزه با داعش نشان دهند، به پیشنهاد سیاسی سردار جلسه‌ای با حضور کشورهای ایران، عراق، سوریه، ترکیه و روسیه برگزار و بدون حضور کشورهای غربی شرایط مبارزه با این گروه تروریسیتی نهایی شد و حاج قاسم سلیمانی در چنین شرایطی معادلات سیاسی و ایدئولوژیک را نیز برهم زد.


سردار جلالی با اشاره به دستاوردهای حضور حاج قاسم در منطقه اظهار کرد: یکی از این دستاوردها آن بود که جنگ احتمالی ده ساله بین ایران و داعش به طور کلی از کشور ما دور شد. اگر داعش در عراق و سوریه مسلط می‌شد، جنگ بعدی آنها با ایران بود اما عملیات پیشگیرانه ایران تمام این معادلات را بر هم زد و نقش سردار سلیمانی در این میان منحصر به فرد بود. همین نقش مهم هم باعث شد که آمریکایی‌ها حاضر شدند هزینه سیاسی این ادعا را بپذیرند و اعتراف کنند که سردار ما را به شهادت رسانده‌اند.


«چه‌گوارا»  انگشت کوچک حاج قاسم هم نبود! / سردار سلیمانی مردم را  در قالب جناح‌بندی‌ سیاسی نمی‌دید


غربزده‌هایی که به دنبال کوچک کردن شخصیت یک قهرمان هستند


وی با انتقاد از کسانی که عملکرد حاج قاسم سلیمانی در منطقه را کوچک جلوه می‌دهند گفت: چرا باید بگذاریم چند غربزده چنین شأن و جایگاه بزرگی را زیر سوال ببرند؟ وقتی یک قهرمان ملی خطر بزرگی را از سر کشور دور کرده و آن خطر را به یک فرصت تبدیل کرده است، نباید اجازه دهیم نسبت به او جفا شود. ژنرال‌های نظامی دیگر کشورها به ازای هر عملیات موفق روی سینه‌های خود نشان‌های نظامی دریاف می‌کنند، اگر کشور ما می‌خواست به اندازه عملیات‌های موفقیت‌آمیز حاج قاسم به او مدال بدهد، باید سر تا پایش را مدال می‌زدند.


رئیس پدافند غیرعامل کشور درخصوص نقش رهبری پس از شهادت سردار سلیمانی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب پس از این حادثه تلاش کردند فقدان این شخصیت بزرگ که یک تهدید بود را به مسیری پر ادامه و متداوم تبدیل کنند. ایشان تأکید کردند که دشمنان ما از مکتب حاج قاسم بیشتر می‌ترسند، همانطور که می‌بینیم امروز در شبکه‌های مجازی از عکس حاج قاسم نیز می‌ترسند؟


سردار غلامرضا جلالی در پایان سخنانش با ذکر خاطراتی از دوران جوانی و حضور در مسجد لیله‌القدر تهران‌نو عنوان کرد: یادم هست در گذشته می‌شنیدیم که شخصیتی به نام چه‌گوارا به عنوان نماد مبارزه با استکبار مطرح بود و همه نامش را صدا می‌زدند، اما باید بگویم چه‌گوارا انگشت کوچک حاج قاسم هم نیست. درست است که ما یک قهرمان ملی را از دست دادیم، اما مسیرش برای صد سال آینده کشورمان درس‌آموز است و عاملی بازدارنده در برابر حملات احتمالی دشمنان محسوب می‌شود.


در ادامه این مراسم، فیلم کوتاهی براساس دوران نوجوانی سردار سلیمانی به نمایش درآمد و سپس حجت‌الاسلام عبدالحمیدی امام جماعت مسجد لیله‌القدر به سخنرانی پرداخت. پس از آن نیز سردار جلالی، حجت‌الاسلام عبدالحمیدی و گروهی از دست‌اندرکاران مسجد و بسیج منطقه، برای برگزاری مراسم آیین تکریم و اهدای هدایا به برخی از اعضای خانواده‌های شهدای محله تهران‌نو حاضر شدند و این آیین تکریم را به جا آوردند. در انتها نیز این مراسم با مداحی حاج علی رحیمی به پایان رسید.


انتهای پیام/۴۱۷۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب