شهادت سردار سلیمانی داغی بر دل حامیان عدالت بود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اوز، همایش بصیرت و مقاومت و یادواره دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با حضور حمید مقیمی تحلیلگر مسائل سیاسی، روحانیون، مردم و مسئولان شهرستان اوز در تالار فردوسی (خیریه عبدالقادر فقیهی) دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
عَلَم شهید سلیمانی در دنیا نمونه مبارزه و جهاد است
فضلالله سلمانپور فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اوز در این مراسم گفت: حماسه ۹ دی مظهر حضور مردم در صحنه دفاع از ارزشهای مقدس نظام بود و شهادت سردار سلیمانی، یار انقلاب و سرباز وطن که با همرزمان خود ۱۳ دی و در فرودگاه بغداد به شهادت رسید، داغی بر دل حامیان عدالت بود.
رئیس مجتمع علوم دینی اوز هم با بیان خاطره فراموشنشدنی حضور خود در کنار حاج قاسم سلیمانی در یک نیمروز و در خیمهای در خط مقدم جبهه مربوط به سال ۱۳۶۵، اظهار کرد: سردار سلیمانی یار و همراه مقام معظم رهبری بود و این همراهی جایگاه این شهید را برجسته را کرد و موجب شد دشمن حاج قاسم را مورد هدف قرار دهد.
شیخ محمدصالح انصاری عنوان کرد: نزول سوره بقره، دومین و بلندترین سوره قرآن که طردکننده و دورکننده شیطان است، بعد از هجرت پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم به مدینه منوره و در آغاز تشکیل حکومت اسلامی حامل پیام مهمی بود.
وی تبیین کرد: سازندگی حکومت اسلامی و مقاومت همراه با بصیرت و شناخت دشمنان در مدینه دو موضوع مهمی بود که همزمان باید انجام میشد و خداوند در آغاز و پایان سوره بقره از بصیرت، مقاومت و تقوا سخن به میان آورده، به طوری که کلمه تقوا ۳۰ بار در این سوره آمده، چراکه تقوا هم بصیرت میبخشد و هم شایستگی را به انسان میدهد تا اهل مقاومت باشد.
تحلیلگر مسائل سیاسی هم در این همایش از ویژگی حماسه ۹ دی بهعنوان حماسه تاریخی یاد کرد و با برشمردن دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و همرزمان وی گفت: برگزاری همایش بصیرت حکایت از وحدت مسئولان و روحانیون شهرستان اوز است.
مقیمی با بیان اینکه حضرت فاطمه سلامالله علیها الگویی در تمام عرصهها برای زنان و مردان جامعه است، حلقه مفقوده نسل جوان را آشنایی نداشتن با هویت انقلاب اسلامی دانست و وظیفه مسئولان را کمک خالصانه و صادقانه به حفظ انقلاب اسلامی عنوان کرد.
وی با اشاره به ویژگیهای نیک حاج قاسم سلیمانی عناصر تشکیلدهنده مکتب این شهید را توحید، عشق حقیقی، اسلام ناب محمدی، اراده به اهل بیت علیهمالسلام، معنویت، تلفیق معنویت و سیاست، عقلانیت در عین شجاعت، پاسداری از ارزشها، عدالت اجتماعی، دشمنشناسی و عشق به مطالعه دانست و ابراز امیدواری کرد که با تقویت این عناصر در خود به سرافرازی در دنیا و آخرت دست یابیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/