دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 دی 1400 - 16:27
حجت‌الاسلام محمدی عنوان کرد؛

دلیل بغض رهبری برای حاج قاسم چه بود؟

نامگذاری دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه به نام شهدای مقاومت مسئول نهاد نمایندگی رهبری در بسیج دانشجویی استان کرمانشاه گفت: سردار سلیمانی به بیان رهبری دارای صداقت و اخلاص بود و بعد از دو سال وقتی حضرت آقا خاطره‌ای را از این شهید ذکر می‌کنند با اشک و بغض است.
کد خبر : 632457
سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، مراسم دومین سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی با حضور فرهاد گل‌محمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجت‌الاسلام فرهاد محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بسیج دانشجویی استان کرمانشاه، حجت‌الاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از بسیجیان، استادان، کارکنان و دانشجویان در محل تالار علامه امینی دانشکده علوم انسانی واحد کرمانشاه برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


شهید سلیمانی نگاه جامعه را به انقلاب اسلامی عوض کرد




مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بسیج دانشجویی استان کرمانشاه در این مراسم گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده شهید سلیمانی مهم‌ترین ویژگی‌های سردار را صداقت و اخلاص عنوان کردند و با توجه به این سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی روانشناسان معتقدند انسان‌ها پنج ساحت، جنبه یا بُعد دارند که شامل باورها یا اعتقادات، احساسات یا عواطف، خواسته‌ها، آرزوها و گفتار و کردار است.


محمدی اظهار کرد: روانشناسان سه ساحت نخست را که به آن ذهن می‌گویند جنبه‌های درونی و دو ساحت گفتار و کردار را جنبه‌های بیرونی می‌نامند و هرکس این پنج ساحت وی بر هم منطبق و یکپارچه باشد، شخص مخلص یا صادق است درغیراینصورت ریاکار است.


دلیل بغض رهبری برای حاج قاسم چه بود؟


وی افزود: سردار سلیمانی از آن دسته افرادی بود که پنج ساحت و جنبه وی یکپارچه بودند و به بیان مقام معظم رهبری از مهم‌ترین ویژگی‌های شهید سلیمانی صداقت و اخلاص بود؛ چراکه سردار سلیمانی کار کرده بود و وقتی ولی و رهبر جامعه بعد از دو سال خاطره‌ای را از این شهید ذکر می‌کنند، هنوز هم با اشک و بغض از حاج قاسم یاد می‌کنند. رهبری شهید سلیمانی را مکتب نامیدند، موضوعی که حضرت آقا تاکنون برای هیچ شهید دیگری عنوان نکرده‌اند.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بسیج دانشجویی استان کرمانشاه تأکید کرد: وقتی از خوبان صحبت می‌کنیم قصد ما تعریف نیست و هدف آن است که یک گام در مسیر آنان برداریم، ساده‌تر و راستگوتر شویم و اخلاص خود را بیشتر کنیم و حاج قاسم اگر سلیمانی شد، خود را خوب و با تمام وجود شناخته بود و با این شناخت درک کرده بود که تمام دنیا با هرچه در آن است برای تو اندک است و خیر تو در آخرت است و شهید سلیمانی با عشق آغوش خود را برای شهادت باز کرد؛ چراکه مرگ برای شهید سلیمانی بهترین و لذیذترین چیزها بود.


شهدای مقاومت مسیر صلح و امنیت در منطقه را هموار کردند


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هم عنوان کرد: شهدای مقاومت در مسیر استقرار صلح و امنیت در منطقه و مقابل تروریسم بین‌المللی و تروریست‌های نوظهور منطقه تلاش کرده و به صورت عملی آن را نشان داده‌اند.


گل‌محمدی توضیح داد: با شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس نه‌تنها از ظرفیت مقاومت این شهدا کاسته نمی‌شود، بلکه مقاومت‌شان دو نکته مهم داشت، نخست ایجاد انسجام و وحدت ملی در کشور و جامعه اسلامی و دوم گفتمان مقاومت در منطقه.


وی بیان کرد: ایران اسلامی همواره در ایجاد ثبات و صلح در منطقه تلاش کرده و با استقرار دولت سیزدهم تلاش‌های زیادی با همسایگان برای ایجاد صلح بیشتر در منطقه صورت گرفته تا بتوانیم از ظرفیت‌های منطقه استفاده کنیم.


دلیل بغض رهبری برای حاج قاسم چه بود؟


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تعامل و تبادل علمی از چند سال گذشته شروع به جذب دانشجوی غیرایرانی کرده و دانشگاه آزاد کرمانشاه هم یکی از واحدهای فعال و موفق در این زمینه بوده و در جذب دانشجویان بین‌الملل به‌خصوص عراق موفق بوده و میزبان بیش از ۲ هزار دانشجوی غیرایرانی هستیم.


گل‌محمدی مطرح کرد: از دو سال گذشته در شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه چند کار ارزشی انجام شده که از جمله آنها نامگذاری و مزین کردن اماکن و معابر داخل دانشگاه به نام شهیدان است.


وی اضافه کرد: در جلسه اخیر شورای فرهنگی برای نشان دادن وحدت هرچه بیشتر فرهنگ‌ها مصوب کردیم که دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به نام شهدای مقاومت یعنی حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس نامگذاری و این پیام به کشور همسایه نیز مخابره شود.


در ادامه این مراسم دانشکده علوم پایه به نام شهدای مقاومت نامگذاری شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب