دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 دی 1400 - 12:13
حماسه دی(۴۶)/ پهلوان‌افشاری مطرح کرد؛

ترویج مکتب حاج‌قاسم بین دانشگاهیان با جهاد رسانه‌ای

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پیشوا و قرچک گفت: این نهاد علمی بر خود واجب می‌داند تلاش خود را برای نشر و ترویج مکتب حاج‌قاسم میان جامعه دانشگاهی با جهاد رسانه‌ای معطوف کند.
کد خبر : 632209
گرامی داشت سردار سلیمانی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ورامین، کیان پهلوان‌افشاری در مراسم گرامیداشت یوم‌الله ۹ دی و بزرگداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی که در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین، پیشوا و قرچک برگزار شد، اظهار کرد: پس از چند ماه بحران به وجود آمده در سال ۸۸ مردم انقلابی با تأسی از فرمایش‌های مقام معظم رهبری با محور قراردادن سه رکن اساسی عقلانیت، معنویت و عدالت با حضور معنادار خود، خط بطلانی بر نفاق کشیدند و کشور از آسیب جدی رهایی یافت.




بیشتر بخوانید:


شهید سلیمانی ایران اسلامی را حرم می‌دانست




وی با اشاره به این مطلب که واژه بصیرت درست است که در ادبیات ما وجود داشت؛ اما از ۹ دی ۱۳۸۸ وارد ادبیات سیاسی کشور شد و به نام روز بصیرت نام گرفت، افزود: ۱۰سال بعد در سال ۹۸ با ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی، نام حاج‌قاسم با مکتب حاج قاسم عجین شد و در واقع این مکتب بصیرتی بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با اشاره به صحبت‌های حضرت آقا که دو جا از مکتب، نام برده‌اند، ادامه داد: ایشان یکی از مکتب امام راحل و دیگری مکتب حاج‌قاسم سخن به میان آورده‌اند که اساساً هیچ فرقی میان این دو مکتب نیست و حاج‌قاسم، شاگرد نخست مکتب امام راحل(ره) بود که در زندگی خود ابعاد دیگری از مکتب غنی امام‌خمینی(ره) را در عرصه بین‌الملل آشکار و معرفی کرد.


پهلوان‌افشاری درباره معرفی مکتب اظهار کرد: مکتب مجموعه‌ای از سیره‌های علمی و عملی است که بیانگر راه، روش و ایدئولوژی است که این موضوع در قالب یک همایش و نشست قابل تبیین نیست.


وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بر خود واجب می‌داند تلاش خود را برای نشر و ترویج مکتب حاج‌قاسم میان جامعه دانشگاهی با جهاد رسانه‌ای معطوف کند.


سردار سلیمانی یک ولایتی واقعی بود


در بخش دیگری از این نشست، سردار عبدالله عراقی در سخنانی با بیان خاطراتی از نحوه فرماندهی شجاعانه، مخلصانه و ولایت‌پذیری محض حاج‌قاسم سلیمانی بیان کرد: سردار سلیمانی یک ولایتی واقعی بود که این تأثیربخشی در تمامی شئون زندگی ایشان جلوه‌نمایی می‌کرد.


ترویج مکتب حاج‌قاسم بین دانشگاهیان با جهاد رسانه‌ای


رئیس اداره امنیت معاونت اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلح از سردار سلیمانی به عنوان ذخیره‌ای الهی نام برد و ادامه داد: تقدیر الهی بر این بود که به دست شقی‌ترین افراد به فیض عظیم شهادت نائل آید و به آرزوی دیرینه خود دست یابد.


عراقی با تأکید بر ابعاد اثرگذاری شهادت سردار سلیمانی یادآور شد: بر اساس آیه شریف قرآن کریم که می‌فرماید «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی‌سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ»، شهدا زنده هستند و اثرات شهادت این قهرمان ملی که مردم به او عشق می‌ورزیدند و او را الگوی خود می‌دانند، کمتر از زمان زنده بودن او نیست.


این مراسم به همت معاونت فرهنگی، بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک و با حضور سردار عراقی رئیس اداره امنیت معاونت اطلاعات ستاد کل نیروهای مسلح، سردار احمد کریم‌پور مشاور فرمانده سپاه قدس، سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی ویژه شرق استن تهران، تاجیک نوری فرماندار شهرستان پیشوا فرماندهی سپاه شهرستان پیشوا و ورامین، مسؤلان منطقه‌ای و جامعه دانشگاهی برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب