تشکیل دبیرخانه کنسرسیوم «ساخت و تولید» دانشگاه آزاد در سیرجان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سیرجان بهمنظور ایجاد هماهنگی، انتقال و اشتراک تجربیات و حرکت بر مبنای برنامهای منسجم با چشماندازی معقول میان مراکز تحقیقاتی حوزه ساخت و تولید، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بهعنوان دبیرخانه کنسرسیوم ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی (با رویکرد قطعهسازی) توسط معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه انتخاب شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در نشستی که به همین منظور با حضور مدیرکل مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان در این واحد دانشگاهی برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، شهدای امنیت و شهدای مدافع سلامت بیان کرد: در راستای عملیاتی شدن تأکیدهای دکتر طهرانچی در حال تبدیل به دانشگاه جوار صنعت و دانشگاه حل مسئله هستیم.
بیشتر بخوانید:
درآمد ۸۰ میلیاردی واحد سیرجان با تامین قطعات صنایع
علی یعقوبیپور درباره چگونگی ارتباط علمی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با صنعت گفت: فلسفه وجودی دانشگاهها آموزش است و در شهرستان سیرجان پا را از آموزشهای آکادمیک فراتر گذاشتیم و امکانات را در اختیار مردم قرار دادیم؛ زیرا دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به مردم است، ما نیز برای ارتباط با صنعت از آموزشهای کوتاهمدت تخصصی آغاز کردیم و امروزه در زمینه مهندسی معکوس و قطعهسازی پیشرو بوده و همچنان در حال پیشرفت در ارتباط با صنعت و حوزه فناوری و نوآوری هستیم.
مدیرکل مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی نیز اظهار کرد: طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، امروزه باید کلیدواژه «ما میتوانیم» را رسالت خود قرار بدهیم، صنعت اکنون نیاز به فناوری و نوآوری دارد و دانشگاهها بهعنوان یک مجموعه بزرگ فکری و علمی میتوانند با تربیت نیروی انسانی توانمند، برنامهریزی، فرهنگسازی و ارتباط مستقیم با صنعت، پیشگام باشند.
عبدالله محمدی افزود: با توجه به وجود ظرفیت قوی در شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی باید از این ظرفیت در بیاثر کردن تحریمهای ظالمانه علیه کشور و کمک به صنایع استفاده کرد.
لاله ملکنیا مدیرکل کانونهای دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی نیز بیان کرد: ارتباط مؤثر با صنایع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، میتواند الگویی برای سایر واحدهای دانشگاهی باشد و چالش اصلی در ارتباط با صنعت، مذاکره است که در سیرجان در این مورد شاهد عملکرد خوبی بودهایم.
وی با ذکر چالشهای برطرف شده در حوزه ارتباط با صنعت گفت: در گام نخست، سعی کردیم زیرساختهای ارتباط با صنعت را تصحیح و هموار کنیم و در برنامه اولیه معتقدیم که از این ظرفیت بهصورت سختافزاری و نرمافزاری در حوزه صنعت استفاده کنیم.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/