دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 دی 1400 - 15:39
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۳۹)/ مجریان طرح‌های برون‌دانشگاهی تشریح کردند؛

دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان چگونه در ارتباط با صنعت موفق شد؟

مراسم هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در حالی با حضور اعضای هیئت‌ علمی، کارکنان دانشگاه و جمعی از فعالان صنعت برگزار شد که مجریان طرح‌های برون‌دانشگاهی مسیر موفقیت در ارتباط با صنعتگران را تشریح کردند.
کد خبر : 630480
کشاورز



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سیرجان، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، اعضای هیئت‌ علمی و کارکنان دانشگاه و جمعی از فعالان دانشگاهی و صنعتی برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


شکل‌گیری دیپلماسی فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان


پژوهش‌ها به سمت حل مشکلات سوق داده شود




محمد منتظری و اسماعیل کشاورز از مجریان طرح‌های برون‌دانشگاهی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر و شرکت سنگ آهن گهرزمین در این مراسم حضور داشتند و توضیحاتی در مورد طرح‌های برون‌دانشگاهی که از طریق معاونت نوآوری و مرکز رشد دانشگاه موفق به انعقاد قرارداد و اجرای آن شده‌اند، بیان کردند.


کشاورز گفت: به عنوان تیمی که در حوزه تولید نرم‌افزار فعال هستیم کار خود را با تولید نرم‌افزارهای کوچک آغاز کردیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ادامه داد: با پیگیری بسیار زیاد توانستیم با یکی از شرکت‌هایی که در آنجا به عنوان پیمانکار فعالیت می‌کرد، ارتباط برقرار کنیم و به اتفاق تیمی که هستیم و با همراهی «دکتر حاج‌محمدی» که از انسان‌های شریف این مجموعه هستند، نخستین کار ما آغاز شد و وقتی برای ارائه کار مراجعه کردیم، بسیار راضی‌کننده بود و آنجا بود که باورمان شد که ما می‌توانیم! و این حقیقت که دانشگاهی بودن می‌تواند بهتر به ما در کارهای صنعتی کمک کند.


کشاورز بیان کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان شبانه‌روز پیگیر بود و بارها در جلسات ذکر کرده که در این مجموعه‌ها پشت در دفتر کسانی نشستم که شاید یک زمانی دانشجوی خود من بودند و این رویکرد الگوی راه ما بود، وقتی می‌بینیم که وی شب، وقت، بی‌وقت در دسترس هستند و هر وقت تماس می‌گیریم، پاسخگو هستند، امثال ما هم خواه‌ناخواه خمودگی و بی‌حالی را کنار می‌گذاریم و با خود می‌گوییم وقتی رئیس دانشگاه این‌طور سعی و تلاش می‌کند ما هم باید نهایت تلاش خود را انجام دهیم.


محمد منتظری دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نیز در سخنانی گفت: صنعت و جامعه از ما روش تحقیق و روش انجام پروژه مد نظرشان را می‌خواهند؛ زیرا بیان مسئله را خودشان می‌دانند، هنر ما این است که ثابت کنیم می‌توانیم مجموعه را به هدفش برسانیم که خوشبختانه ظرفیت‌های بسیار قوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان داریم.


دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان چگونه در ارتباط با صنعت موفق شد؟


این پژوهشگر دانشگاهی با تأکید بر اهمیت تشکیل تیم‌های پژوهشی و تحقیقاتی و استفاده از توان جمعی اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان افزود: قرار نیست اگر من به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه موضوعی در ارتباط با صنعت دارم به تنهایی درصدد انجام آن برآیم؛ بلکه باید با تشکیل تیمی از همکاران دانشگاهی مربوطه یا حتی اگر نیاز باشد همکارانی از سایر دانشگاه‌ها توان خود را افزایش دهیم، مثلاً ممکن است در بخشی از طرح، همکار روانشناس‌ بتواند کمک کند یا در بخش دیگری از همان طرح که به مدیریت و ارزیابی عملکرد کارکنان مربوط است از همکار دیگری که در رشته مدیریت فعالیت دارد استفاده کرد تا جامعه و صنعت با خاطری آسوده و مطمئن از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه، برای حل مسائل و مشکلات خود به ما مراجعه کنند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب