دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
باقری اصل در گفت‌وگو با آنا:

زیرساخت‌های شرکت‌های بیمه‌گر برای ارائه نسخه الکترونیکی آماده نیست

دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات گفت: اکنون شرکت‌های بیمه‌گر مدعی هستند ضریب پوشش ۷۵ درصدی است ولی اگر این شرکت‌ها زودتر زیرساخت‌های خود را آماده می‌کردند اتفاق مثبت‌تری رخ می‌داد.
کد خبر : 630266
رضا باقری اصل

رضا باقری اصل در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در خصوص میزان آمادگی زیرساخت‌های دولت الکترونیک برای ارائه خدمات نسخه الکترونیکی اظهار کرد: اجباری شدن اجرای طرح نسخه الکترونیک مربوط به تاریخ ۱ دی ماه نیست بلکه از زمان نگارش قانون بودجه و ابلاغ آن اجباری شده است. درواقع می‌توان گفت اجرای صد درصد آن از ابتدای دی ماه آغاز شده است. نظر شورای اجرایی فناوری اطلاعات این نبود که صد درصد نسخ الکترونیکی شود ولی نمایندگان خواستار الکترونیکی شدن همه نسخه‌ها شدند.


وی افزود: در شهرهایی که زیرساخت‌های ارتباطی کشور آماده و سامانه‌های شرکت‌های بیمه‌گر راه‌اندازی شده است طرح ارائه نسخه الکترونیکی اجرا می‌شود. دولت شرکت‌های بیمه‌گر را ملزم کرده است داده‌های خود را در سامانه دولت الکترونیک به اشتراک گذاشته تا طرح نسخه الکترونیک به‌خوبی اجرا و پس از آن پرونده‌های الکترونیک به مردم ارائه می‌شود.




بیشتر بخوانید:


هنوز برای یکپارچه‌سازی اطلاعات دستگاه‌ها مشکل داریم/ بومی‌سازی فناوری لازمه توسعه دولت الکترونیک




دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات بیان کرد: اگر وزارت بهداشت و شرکت‌های بیمه‌گر مهلت قانونی که برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها به آن‌ها داده شده بود را رعایت می‌کردند امروز ضریب پوشش زیرساخت‌ها برای اجرای طرح نسخه الکترونیکی گسترده‌تر بود. اکنون شرکت‌های بیمه‌گر مدعی هستند ضریب پوشش ۷۵ درصد است ولی اگر این شرکت‌ها زودتر زیرساخت‌های خود را آماده می‌کردند اتفاق مثبت‌تری رخ می‌داد.


باقری اصل ادامه داد: در هر صورت از زمان آغاز طرح نسخ الکترونیکی هیچ قطعی سرویسی گزارش نشده ضمن اینکه اجرای این طرح دو مرحله‌ای شده است. یعنی موضوع دو مرحله‌ای شده است. یعنی نسخه از سوی پزشکان و مراکز درمانی که زیرساخت لازم را دارند به صورت الکترونیک صادر می‌شود و آن دسته از بیمارستان‌ها و مطب‌ها نیز که قرارداد همکاری با دولت الکترونیک را ندارند نسخه‌های صادر شده از سوی آن‌ها قابلیت الکترونیکی شدن را دارد. همین موضوع سبب می‌شود چرخه مدیریت این طرح در کشور تحقق پیدا کند.


وی عنوان کرد: به نظر بنده زیرساخت‌های لازم برای اجرای کامل طرح ارائه نسخه الکترونیکی تا حد زیادی تحقق پیدا کرده ولی هنوز در وضعیت مطلوبی به سر نمی‌بریم و آمادگی زیرساخت‌ها کافی نیست. نواقص کنونی در اجرای این طرح از چالش‌های وزارت بهداشت محسوب می‌شود. موضوع نسخه‌های الکترونیکی کاملا مرتبط به وزارت بهداشت و شرکت‌های بیمه‌گر است و ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد. اکنون در تمامی شهرهای کشور و بیش از ۸۰ درصد روستاها زیرساخت ارتباطی وجود دارد و از همین رو نمی‌توان گفت کمبودها در طرح نسخ الکترونیکی متوجه وزارت ارتباطات است لذا هرگونه تأخیری در اجرای طرح متوجه وزارت بهداشت است.


انتهای پیام/۴۱۴۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب