۱۰ در صد بودجه را گرفتهایم اما میگویند انحراف داشتید!/ برخی رشتهها به جای مسابقات جهانی به پیکنیک میروند
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، علی مرادی در خصوص اینکه در کنگره جهانی چه اتفاقات رخ داد اظهار کرد: با توجه به اینکه IOC هشدارهای جدی به فدراسیون داده بود بسیاری از کارها توسط هیئت رئیسه فدراسیون جهانی انجام شد اما هیئترئیسه فدراسیون جهانی در این نشست تصمیم بسیار قاطعی گرفت. مثلا اگر در سنوات گذشته کشورهایی سابقه دوپینگ داشتند از سهمیه این کشورها کسر میشد ولی الان تصمیم گرفته شد اگر در ۱۸ ماه منتهی به المپیک ۳ مورد دوپینگ مطرح شود کلا آن کشور از المپیک حذف میشود. به همه ورزشکاران کشورمان هشدار میدهیم این موضوع بسیار جدی است. حتی اگر ورزشکاری یک نیم روز در اردو حضور نداشته باشند نمیتوانیم با او مماشات کنیم چون حتی مسئولان آدرس خانه این ورزشکاران را دارند و ممکن است به صورت سرزده به منزل این ورزشکاران بروند. اگر ورزشکاری ۳ بار کارت زرد بگیرد مطابق با یک تست دوپینگ مثبت برای فدراسیون آن کشور است. دیگر اینگونه نیست که یک ورزشکار عشقش بکشد و در اردو شرکت نکند.
رئیس فدراسیون وزنه برداری که با برنامه ورزش و مردم صحبت میکرد تاکید کرد: دیگر نمیتوانیم غیبت ورزشکاران را بپذیریم و اگر آفیسرها بیایند و ورزشکاران ما برای آزمایش در اردو حضور نداشته باشند مطابق با یک نمونه مثبت برای وزنه برداری کشور جریمه میشویم. الان معتمدی، علیرضا یوسفی، جوادی، امیر حقوقی آیندههای المپیکی این کشور هستند و آنها باید در شرایط سخت قرار بگیرند اما دیدید که با تمامی کمبودها به عنوان یک سرباز آمدند و پرچم ایران را به اهتزاز در آوردند.
مرادی در خصوص گلایههای وزنهبرداران از شرایط فعلی گفت: تیم ما ۹ نفره به نایب قهرمانی جهان رسید ولی اگر کمیته المپیک کمک نمیکرد این تیم نمیتوانست در مسابقات شرکت کند. از آقای صالحی امیری تشکر میکنم که واقعا زحمت کشید، الان میشود شادی را در چشم این ورزشکاران دید اما انصاف نیست که با این بچهها این مدلی رفتار کرد. عادلانه نیست که اعضای یک رشته ورزشی به مسافرت و مسابقه میروند ولی اصلا معلوم نیست به پیک نیک رفتهاند یا مسابقات جهانی اما ما راهی چنین مسابقاتی شدیم و عنوان نایب قهرمانی را کسب کردیم.
وی خاطرنشان کرد:یکسری اشکالات هم به من برمیگردد چون خیلی مسائل را رسانهای نمیکنم. برخی دوستان تا چیزی میشود آن را رسانهای میکنند و کلی به آنها رسیدگی میشود ولی به وزنه برداری که جزء تاریخ بزرگ این کشور است رسیدگی مناسبی نمیشود. قهرمانان ما با دست خالی نشان دادند که چقدر توانمند هستند ولی الان انتظارات بیشتر شده است. حامیان مالی و اسپانسرها باید به کمک این رشته بیایند. امروز شما نشان دادید که یک پست نزدیک به ۳ میلیون به عنوان رشته غیر فوتبالی در فضای مجازی لایک خورده است، این موضوع چقدر برای حامیان مالی مهم است؟ چرا نباید هیچ اسپانسری به ما کمک کند؟ اینکه به یک رشته که کمک میشود و همه گونه امکانات دارند اما به ما که چنین فضایی را برای موفقیت داریم رسیدگی نمیشود جای نگرانی دارد.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری یادآور شد: تاکید میکنم مقصر اصلی من هستم که این مشکلات را مطرح و رسانهای نمی کنم. اگر ۲ بار این حرفها را بزنم میگویند بفرما این هم بودجه. من فقط ۱۰ در صد بودجه فدراسیون را گرفتهام ولی میگویند انحراف بودجه داشتهام! خیلی از این وزنهبرداران مدتها است حقوقی نگرفتهاند. ما طبق برنامه جلو میرویم و انتظار داریم طبق همین برنامه حمایت شویم. الان شرایط مثل سالهای قبل نیست که یک تیم با ۵۰۰ میلیون اعزام شود اما حالا برای یک سفر باید ۳ میلیارد هزینه کنم، مگر چقدر بودجه دارم؟ اگر قرار باشد این مدلی جلو برویم مجبور هستم اردوها را تعطیل کنم. در عین حال که در بازیهای آسیایی باید بهترین شرایط را داشته باشیم باید اردو را تعطیل کنم؟ مسابقات جهانی سال آینده در چین است و خیلی از این ورزشکاران میتوانند پرچم کشورهای دیگر را پایین بیاورند و واقعا حیف است اردوها را تعطیل کنم. جا دارد از مسئولان صدا و سیما و رسانه ملی تشکر کنم، من خیلی از حرفها را نزدم ولی باید راستی آزمایی کنید. باید تفاوت بین رشتهها مورد بررسی قرار بگیرد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/