کنترل بازار ارز با سرعت گرفتن بازگشت منابع ارزی
کامران سلطانی زاده عضو کانون صرافان ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزار ی آنا در خصوص تاثیر افزایش بازگشت ارز بر اقتصاد کشور اظهار کرد: هر چه بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه سالم اقتصادی افزایش پیدا کند موجب رونق و بالندگی اقتصاد، بهبود فضای کسب و کار و کاهش نرخ تورم خواهد شد که این خبر خوبی برای شرایط فعلی اقتصاد است.
وی در ادامه افزود: موضوع افزایش بازگشت ارز به کشور از لحاظ دیپلماسی نیز قابل اهمیت است چرا که نشان از عملکرد درست و قابل تامل دولت در این زمینه دارد و هر چه سرعت بازگشت ارز حاصل از صادرات افزایش یابد میتوانیم انتظار تغییر در چرخه اقتصادی و در نهایت بهبود فرایند رشد اقتصادی را داشته باشیم.
عضو کانون صرافان ایران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه ارز بازگشت شده به کشور باید در کدام قسمتها به کار گرفته شود، تصریح کرد: اگر ارز بازگشت شده به کشور در قسمتهای تولیدی، شرکتهای تولیدکننده داخلی و شرکتهای مولد در تولید کالا برای رفع نیاز از واردات محصولات از خارج کشور مورد استفاده قرار گیرد؛ میتواند چرخه اقتصادی را به حرکت درآورده و موجب شکوفایی و بالندگی هر چه بیشتر کشور شود.
بیشتر بخوانید:
تاثیر مستقیم افزایش منابع ارزی بر بهبود چرخه اقتصادی
سلطانی زاده با اشاره به تاثیر افزایش بازگشت ارز به کشور بر بخش های مختلف اقتصاد عنوان کرد: هرچه درآمدهای ارزی دولت افزایش پیدا کند مدیریت دولت در بخشهای مختلف همچون مسکن،صادرات و تورم تقویت خواهد شد قاعدتا افزایش درآمدهای ارزی دولت بر قسمتهای دیگر اقتصاد نیز تاثیرگذار خواهد بود.
وی گفت: افزایش درآمدهای ارزی دولت موجب افزایش ساخت و ساز در بازار مسکن و به تبع آن خروج از رکود این بازار خواهد شد و می توان انتظار رشد در این بازار را داشت.
عضو کانون صرافان ایران خاطرنشان کرد: افزایش بازگشت ارز به کشور میتواند تأثیر مستقیمی بر نرخ تورم در اقتصاد کشور بگذارد به طوری که با رونق بخشهای مولد اقتصادی و در اختیار قرار گرفتن ارزها به بخشهای تولیدی شاهد افزایش تولید و صادرات خواهیم بود و به تبع آن با رشد اقتصادی از نرخ تورم نیز کاسته خواهد شد همچنین این موضوع موجب میشود تا میزان ارز در کشور افزایش یابد و شاهد کنترل نرخ ارز و کاهش نوسانات ناشی از کمبود ارز در بازار باشیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/