دفاتر نهاد در دانشگاه کار فرهنگی مطلوب و شاخص انجام دهند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لنجان، حجتالاسلام محمد شریفانی در نشست معاونان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی کشور که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان برگزار شد، اظهار کرد: دفاتر نهاد رهبری باید بهترین وقت خود را با قرآن و احادیث سپری کنند و کار فرهنگی مطلوب و شاخص انجام دهند. افرادی که کار خود را بر اساس بیانات قرآن پررنگتر کنند، موفقتر هستند.
وی عنوان کرد: اهمیت قرآن از اسامی قرآن مشخص است. آیه ۲۳ سوره زمر میگوید: «خداوند بهترین گفتار را فرو فرستاده، کتابی شبیه یکدیگر که هر یک از آیاتش معطوف به دیگری و روشنگر و مفسّر دیگری است از آن پوستهای کسانی که از پروردگارشان میترسند به لرزه میافتد، سپس پوستها و دلهایشان نرم شده و آرامش و اطمینان به خدا پیدا میکنند. این هدایت خداوند است که هر که را بخواهد به آن راهنمایی میکند و هر که را خدا در گمراهی واگذارد، هرگز او را راهنمایی نخواهد بود.» این آیه هشت نکته دارد که میتواند وارد سبک زندگی ما شود و اهم آن با خدابودن است؛ چنانچه کار خود را به خدا بسپاریم به سرانجام میرسد. (بیشتر بخوانید)
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با طرح سؤال «چرا از کارهای فرهنگی فاصله گرفتهایم؟» تأکید کرد: باید مخاطبشناس باشیم و با محتوا، ادبیات و آهنگ نو بتوانیم در بیان خود نوآوری داشته باشیم. سه نوع آرامش کاذب، سطحی و عمیق داریم. با یاد خدا که آرامش قلبی به همراه دارد، باید بتوانیم به محیط پیرامون خود آرامش بدهیم.
شریفانی تبیین کرد: همه احسنها و خوبیها در بهترین شکل خود مربوط به خداوند باریتعالی است. از اینرو بندگان او باید در هر کاری بهترین را انجام بدهند در سلام کردن، کار کردن، مباحثه کردن و... و. بنابراین برای بهتر بودن نیاز به الگو داریم و چه سمبلی بهتر از بیبی دو عالم حضرت فاطمه(س) که بهترین الگو برای ما در بهترینها، حضرت فاطمه زهرا(س) است.
حجتالاسلام حسن عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز گفت: رسالت حوزه در پیوند با دانشگاه از شکل شعاری و آرمانی فاصله گرفته و مباحث گوناگونی در این زمینه به وجود آمده است.
بهبود عملکرد با اهمیت دادن به معنویت در محیط کار
معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی ذوبآهن اصفهان نیز بیان کرد: در انقلاب اسلامی مباحث فرهنگی و الهی در کار پیشبینی شده و در شرکت سهامی ذوبآهن همزمان با کار در صنعت، مباحث فرهنگی و معنوی نیز در اهداف و چشمانداز کار دیده شده است.
مهدی بهرامی توضیح داد: اهمیت به معنویت در محیط کار و کاربردهای آن میتواند در بهبود عملکرد، اثربخشی و اشاعه فرهنگ و تدوین استراتژیهای سازمان اهمیت بسزایی داشته باشد. بررسی ابعاد گوناگون معنویت در محیط کار میتواند در ارزشها، باورها، ارتباطات و رفتارهای کارکنان تأثیر بسزایی داشته باشد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/