ساخت دستگاه فتوبیورآکتور عمودی تحقیقاتی تولید و فرآوری میکروجلبک
محمدحسین افشار در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در ممسنی، درباره اهداف ساخت دستگاه فتوبیورآکتور عمودی تحقیقاتی تولید و فرآوری میکروجلبک که برای نخستین بار در ایران انجام شده است و نحوه عملکرد اختراع و اینکه برای چه مقاصدی سودمند است و کارایی و کاربرد دارد؟ اظهار کرد: دستگاه فتوبیورآکتور تحقیقاتی قابلیت استفاده در تمام مراحل تحقیقاتی مربوط به تولید و فراوری میکروجلبکها را دارد.(بیشتر بخوانید)
وی افزود: در این دستگاه با کنترل تمام عوامل محیطی میتوان بهترین شرایط را با توجه به هدف تولید میکروجلبکها مهیا کرد و بالاترین بازده را در تولید ماده مؤثره از جلبکها شاهد بود.
وی توضیح داد: استفاده و نشست و خروجی علمی - عملی با پژوهشگران در عرصه صنعت و ساخت دستگاه فتوبیورآکتور برای نخستین بار در کشور احتیاج به حمایت اقتصادی و مکانی (با توجه به اهمیت دستگاه در هر نقطه از کشور بنابر شرایط جوی و احتیاج به آب شرب ) دارد.
این پژوهشگر و مدرس دانشگاه آزاد ممسنی در پاسخ به این سؤال که در راه ساخت این دستگاه، آیا کمک یا کمکهایی از نهاد، ارگان یا دانشگاه صورت گرفته است؟ متذکر شد: از دولتمردان ولایتمدار انتظار میرود که از پژوهشگران در عرصههای کشوری و جهادی و صنعت حمایت کنند تا به دست فراموشی سپرده نشوند و بتوانند در عرصههای دانشگاهی و فنی بدرخشند.
افشار تأکید کرد: باید در دانشگاهها و مراکز فنی و حرفهای و هنرستانهای فنی، استعدادیابی صورت بگیرد و از استادان علمی - عملی با تفکر فنی استفاده شود تا پژوهش در کشور فراگیر شود.
مدرس دانشگاه آزاد ممسنی در ادامه بیتوجهی به وضعیت تأثیر اقتصادی دستگاه ساختهشده؛ بیتوجهی به شخص پژوهشگر، برگزارنشدن نشست تخصصی در حوزه استانی و کشوری، عدم آسیبشناسی مکانی و توجه نکردن به ظرفیتهای پژوهشگر را از مشکلات پیش روی تحقیق و پژوهش در ایران دانست.
افشار درباره راهکارها و اقداماتی که میتوان در راستای کمک به موضوع تحقیق و پژوهش انجام داد، بیان کرد: حمایت از وضعیت موجود پژوهشگر، برگزاری نشست در حوزههای تخصصی، حمایت در راهاندازی و تولید (رشته تخصصی انرژیهای تجدیدپذیر) و مشورت بهمنظور ارتقای کمیت و کیفیت آموزش برای تفکرهای علمی-عملی توسط پژوهشگر از راهکارها و اقداماتی است که میتوان در این زمینه انجام داد.
محمدحسین افشار هنرآموز هنرستان ورودی دانشگاه شهید مهاجر در سال ۷۲ بورسیه آموزش و پرورش بوده که مقطع کارشناسی را در دانشگاه آزاد شیراز، ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی در دانشگاه آزاد اقلید، دکتری مکانیک با گرایش انرژیهای تجدیدپذیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و مدرس دانشگاههای آزاد گچساران، ممسنی و دانشگاه مهندسی ممسنی از سال ۷۸ تاکنون است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/4062/
انتهای پیام/