دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1400 - 17:30

کسب مقام دوم تیم ایده‌پرداز مرکز رشد کهنوج در رویداد ملی همراه هفت گنج‎‎

تیم سازنده دستگاه تولید شیرابه کودهای دامی مرکز رشد کهنوج، با مدیریت محمدجواد فیضی‌پور در بین ۶۸ تیم شرکت‌کننده و 10 تیم برتر رویداد ملی همراه هفت گنج موفق به کسب مقاوم دوم شد.
کد خبر : 628650
کسب مقام دوم تیم ایده‌پرداز مرکز رشد کهنوج در رویداد ملی همراه هفت گنج‎‎



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کهنوج، تیم سازنده دستگاه تولید شیرابه کودهای دامی مرکز رشد کهنوج، با مدیریت محمدجواد فیضی‌پور در بین ۶۸ تیم شرکت‌کننده و 10 تیم برتر رویداد ملی همراه هفت گنج موفق به کسب مقاوم دوم شد.(بیشتر بخوانید)


قابل ذکر است این دستگاه توانایی تولید شیرابه کودهای دامی و مرغی را در مزارع با سیستم آبیاری قطره‌ای دارد که می‌تواند کود مرغ را در زمان کوتاه با کمترین هزینه به شیرابه تبدیل کند و موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی شود.


کسب مقام دوم تیم ایده‌پرداز مرکز رشد کهنوج در رویداد ملی همراه هفت گنج‎‎


علیرضا دلیری دستیار ویژه معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در آیین اختتامیه رویداد ملی همراه هفت گنج تفکر نوآورانه در فعالیت کسب و کار را از عوامل تحول در منطقه جنوب دانست و اظهار کرد: مردم منطقه جنوب استان کرمان در کسب و کار و برنامه‌های اقتصادی خود به‌صورت سنتی عمل می‌کنند که باید این نگاه تغییر پیدا کند و با ایجاد دانشگاه‌های کارآفرین به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناوری بپردازیم.


دستیار ویژه معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ادامه داد: باید ببینیم در منطقه جنوب کرمان چه چیزی می‌تواند تحول ایجاد کند و در این راستا باید تفکرات را تغییر داد.


رئیس دانشگاه آزاد کهنوج در حاشیه اختتامیه رویداد ملی همراه هفت گنج بیان کرد: این واحد دانشگاهی درصدد توانمندسازی و غنی‌سازی معلومات علمی و تجربی دانشجویان جنوب استان کرمان است.


کسب مقام دوم تیم ایده‌پرداز مرکز رشد کهنوج در رویداد ملی همراه هفت گنج‎‎


عبدالله یزدی با اشاره به زیرساخت‌های پژوهشی و دانش استادان این واحد دانشگاهی عنوان کرد: وجود مجموعه بزرگ کارگاهی و آزمایشگاهی و تلاش استادان باتجربه در سال‌های اخیر موجب توفیقات متعددی شده است که می‌توان به مرکز رشد واحد کهنوج اشاره کرد که دارای ۱۵ هسته و واحد فناور است و حاصل تلاش این هسته‌ها و واحدهای فناور تولید ۱۳ محصول فناورانه بوده که آماده عرضه به بازار مصرف هستند و تعدادی از این محصولات نیز ثبت اختراع شده‌اند.


وی با بیان توانمندی پژوهشی استادان این واحد دانشگاهی، از تألیف و ترجمه بیش از ۴۰ کتاب و چاپ ده‌ها مقاله در مجله‌های بین‌المللی نام برد.


رئیس دانشگاه آزاد کهنوج خاطرنشان کرد: از ایده‌های خلاقانه‌ای که در راستای توسعه و پیشرفت منطقه جنوب استان کرمان ارائه شود، حمایت خواهیم کرد تا بتوانیم گام مؤثری در پیشرفت جنوب استان کرمان به‌ویژه پنج گنج جنوبی برداریم.


به گزارش آنا، محصولات تولیدشده و فعالیت‌های مرکز رشد دانشگاه آزاد کهنوج که در غرفه نمایشگاه محصولات فناورانه مراکز جنوب استان کرمان به معرض دید عموم گذاشته شد شامل هواپیمای بدون سرنشین ساخت دانشجویان، داروی گیاهی ضدقند خون، پماد ضدسوختگی گیاهی، بست نگهداری نوار تیپ برای استفاده در سیستم آبیاری کشاورزی، سرچراغ هوشمند شهری، جعبه دکوراتیو خورشیدی، جدول و کفپوش شهری رنگی، نرم‌افزار سامانه جامع آموزشی نیروی انسانی و تصویری از دستگاه تولید شیرابه کود دامی بود.


انتهای پیام/4103/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب