دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

روز سوم جشنواره قصه‌گویی، روز راویان بخش آیینی و سنتی

با اعلام برگزارکنندگان بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، برنامه روز سوم این رویداد که به قصه‌گویان بخش «آیینی‌سنتی» اختصاص دارد، اعلام شد.
کد خبر : 628616
جشنواره قصه گویی



به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، روز سوم از بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یعنی شنبه ۲۷ آذر۱۴۰۰ که در مرکز آفرینش‌های فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری برگزار می‌شود، به قصه‌گویان بخش «آیینی‌سنتی» اختصاص دارد.


بدین‌ترتیب از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱ مسعود اکرمی از استان یزد با قصه «نقل رستم و اشکبوس»، شیرین کیخایی از استان سیستان و بلوچستان با قصه «بی‌بی سه‌شنبه»، امیرمحمد موسایی‌گله از استان چهارمحال و بختیاری با قصه «پادشاهی کیکاووس»، المیرا موری از استان خوزستان با قصه «رستم و اسفندیار» و سیدیاسین آل‌داوود از استان سمنان با قصه «جنگ رستم با پولادوند» با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.


ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳ معصومه پورامام‌علی از استان تهران با قصه «ماجرای مورچه کوچولو»، امیر تنها از استان گیلان با قصه «نقل اکوان دیو»، مشکات عباسیان از استان بوشهر با قصه «بحر طویل و خوان سوم رستم»، حسین غلامی از استان مازندران با قصه «آشنایی رستم و تهمینه» و آتنا بیات از استان مرکزی با قصه «تازیانه بهرام» با یکدیگر رقابت می‌کنند.
همچنین از ساعت ۱۵ تا ۱۶ لیلی خسروی از استان کرمان با قصه «بستور»، سبحان نصیرآبادی از استان سیستان و بلوچستان با قصه «رزم رستم و اشکبوس» و التفات داوودبیگی از استان زنجان با قصه «زائر» با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.


در این بخش مریم فتاح از استان بوشهر با قصه «سلیم جواهری» به صورت خارج از مسابقه حضور دارد.


جلسه نقد و بررسی قصه‌های ارائه شده در بخش «آیینی‌سنتی» نیز پس از آخرین اجرا آغاز می‌شود.


محمدرضا یوسفی نویسنده و نظریه‌پرداز ادبیات کودک و نوجوان، داوود فتحعلی‌بیگی پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون و مرشد مهدی چایانی هنرمند و نقال پیشکسوت، آثار بخش «آیینی‌سنتی» را در روز ۲۷ آذر داوری می‌کنند و اردشیر صالح‌پور نویسنده، پژوهشگر، کارگردان و مدرس تئاتر، بهاره جهاندوست نقال، مجری و مدرس شاهنامه‌خوانی و علی خانجانی نویسنده و صاحب‌نظر در عرصه قصه‌گویی منتقدان این بخش هستند.


بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی صبح روز ۲۵ آذر ۱۴۰۰ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز به کار کرد و تا روز ۳۰ آذر ادامه دارد.


انتهای پیام/۴۱۷۳/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب