بیشک با پژوهش و ارائه راهحلهای کاربردی میتوان فقرزدائی کرد
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، حجتالله عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر این وزارتخانه و سازمانهای تابعه بر اهمیت و ضرورت پژوهش تأکید کرد.
وی یکی از مصادیق مجاهدت در رفتار و کار را پژوهش دانست و گفت: باید ارتباط پژوهشگران این وزارتخانه با پژوهشگران داخلی، دانشگاهها، پژوهشکدهها و اندیشکدهها بهطور کامل برقرار شود، تا خدمات ماندگاری را برای مردم خلق کنیم.
عضو کابینه سیزدهم با اشاره به فرازی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب پیرامون موضوع پژوهش با این مضمون که «اگر بودجه کشور را بخواهم تقسیم و تنظیم کنم، اولویت اول پژوهش خواهد بود»، اظهار داشت: این موضوع اهمیت و توجه به موضوع پژوهش را دو چندان میکند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: منابع پژوهشی وزارتخانه در قیاس با مأموریتهای مهم و اصلی آن، بسیار اندک است، بر همین اساس، ضرورت دارد با برنامهریزی و سیاستگذاری در این زمینه، خلأ موجود جبران شود.
عبدالملکی تأکید کرد: با بررسی مطالعات و سوابق گذشته میتوانیم بهراحتی مسیرهای غلط را کنار بگذاریم و راه درست را انتخاب کنیم، این کار موجب صرفهجویی در وقت و هزینهها نیز میشود و کار آیی و کارآمدی را بالا میبرد.
عبدالملکی تأکید کرد: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پژوهش از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید ارتباط وسیعی بین حوزه اجرا و دانش و پژوهش ایجاد کنیم، چرا که در غیر این صورت در مسیر تمدن سازی قرار نمیگیریم.
وی گفت: از رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی خواستهام که ۵۰ اولویت پژوهشی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمانهای تابعه شناسایی و اعلام عمومی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: موضوعاتی نظیر رفع فقر، کاهش آسیبهای اجتماعی، نظام تأمین اجتماعی، بازنشستگی، رونقبخش تعاون، اشتغال، بیکاری، حوزه بهداشت و درمان، مربوط به حوزه فعالیت این وزارتخانه است که بیشک با پژوهش و ارائه دادههای معتبر و راهحلهای کاربردی، میتوان مسیر رسیدن به اهداف آن را کوتاهتر کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/