نقش دفاتر مشاوره در کاهش آسیبهای تهدیدکننده دانشجویان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، کارشناسان ارشد اداره مشاوره معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بازدید کردند.
حسن سلطانی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در جلسه حاشیه این بازدید اظهار کرد: دفاتر مشاوره در جذب دانشجویان و اثرگذاری آنها در افزایش تعداد دانشجویان ورودی جدید جایگاه خاصی دارند و افزایش فعالیت این دفاتر برای کاهش آسیبهای تهدیدکننده دانشجویان نیز بسیار مؤثر هستند.
وی افزود: با وجود تعداد کم مشاوران همکار در دفاتر مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تعداد مشاورههای انجامشده بهویژه در بخشهای خانوادگی و تحصیلی بسیار چشمگیر است. بهطور ویژه در رشتههای روانشناسی استادان بسیار توانمندی در واحدهای شیراز و مرودشت مشغول تدریس هستند که شایسته بوده راهکارهای اثرگذاری برای ترغیب و اشتیاق آنان در راستای همکاری با مراکز مشاوره از سوی سازمان مرکزی تمهید شود. (بیشتر بخوانید)
استقبال چشمگیر دانشجویان از مشاورههای مجازی
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز گفت: دانشجویان از مشاورههای مجازی و تلفنی مراکز مشاوره دانشگاه در ایام فراگیری بیماری کرونا استقبال بسیار مناسب داشته و فعال شدن دفاتر مشاوره در همه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و معرفی این مراکز در مراسم ویژه نودانشجویان کمک قابل توجهی برای فعالیت مجدد این مراکز در زمان بازگشایی دانشگاهها به شکل حضوری است.
عصمت طباطبایی فعالیت مرکز مشاوره امین و کلینیک تخصصی روانشناختی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز و ایجاد اتاق کودک برای مشاوره کودکان و فعالیت مشاوران با حضور استادان مجرب و مسلط به زبانهای عربی و انگلیسی برای دانشجویان عربزبان را یکی از عوامل افزایش کیفیت مرکز مشاوره این دانشگاه برشمرد.
حضور مشاوران در کنار دانشجویان از آسیبها پیشگیری میکند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز اهمیت جایگاه دفاتر مشاوره در دانشگاه و حضور مشاوران در کنار دانشجویان را یکی از امتیازات ساختار دانشگاه دانست و عنوان کرد: دانشجو در مواجهه با شرایط جدید در دوره تحصیلی دانشگاهی خود مشکلات جدیدی را تجربه میکند که لازم است فردی مجرب و توانمند و آشنا به مسائل روحی و روانشناسی نسل جوان در کنار او قرار گیرد و هجمه و آسیبهای صورت گرفته از سوی منابع مختلف را برای جوان کنترل کند تا شرایط را برای تحصیل آرام و بی تنش او فراهم کند.
محمدرضا قائدی اضافه کرد: قطعاً در برنامه پنجساله آتی و در مسیر حرکت دانشگاه آزاد اسلامی بهسوی دانشگاه نسل چهارم، باید مشاوره و دفاتر و مراکز مشاوره جایگاه پررنگتری را به خود اختصاص دهد.
کارشناسان ارشد اداره مشاوره سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با قدردانی از خدمات مدیر مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز شرایط استفاده از امکانات موجود در مرکز مشاوره امین و کلینیک روانشناختی این دانشگاه را مطلوب ارزیابی و بر افزایش همکاری مرکز با معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس و معاونت اجتماعی نیروی انتظامی فارس در زمینه ارائه مشاوره به مخاطبان این دو سازمان تأکید و اظهار کردند که فرایند ارائه خدمات مشاوره راهکار بسیار مناسبی برای کسب درآمدهای غیر شهریهای و تأمین حق الزمه مشاوران مرکز مشاوره دانشگاه است.
جلسه هماهنگی مسئولان مراکز مشاوره واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور فاطمه محمدی، فرحناز نورا و آتوسا صادقپور از کارشناسان ارشد اداره مشاوره معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی هم به میزبانی واحد شیراز برگزار شد. در این نشست یکروزه، علاوه بر ارائه گزارش فعالیت مراکز مشاوره واحدهای دانشگاهی، مسئولان مراکز مشاوره با راهکارهای اخذ مجوزهای مربوط از طریق بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی آشنا شدند.
نوآوری در برگزاری دورههای مشاوره برای دانشجویان و ابتکار و خلاقیت در انتخاب عناوین جذاب برای دورهها، تأکید بر ارتباط مستمر و مؤثر با کارشناسان اداره کل مشاوره سازمان مرکزی بهروز کردن اطلاعات و آگاهیهای مشاوران در واحدهای دانشگاهی، گوشهای از نکات و راهکارهای بیانشده و مورد تأکید در این نشست بود.
انتهای پیام/۴۱۲۱/4062/
انتهای پیام/