دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۸)/ منادی:

برنامه‌های علمی دانشگاه آزاد حلال بخش مهمی از مشکلات است

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی عنوان کرد که نظام موضوعات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش(برنامه‌های علمی) حلال بخش مهمی از مشکلات بوده و در آذربایجان شرقی برنامه علمی چرم و کفش فعال است.
کد خبر : 627761
منادی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، علیرضا منادی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تبریک فرارسیدن هفته پژوهش و قدردانی و تشکر از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه برای عملکرد خوب استان در عرصه پژوهش گفت: در جهان امروز، ایران اسلامی بین ۲۰۶ کشور بر مبنای اسکاپوس، سایماگو و دیگر شاخص‌سنج‌های معتبر بین المللی جایگاه چهاردهم علمی را دارد.




بیشتر بخوانید:


آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز




وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نیز با ۵۰۰ واحد دانشگاهی جایگاه خوبی دارد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز جزء دانشگاه‌های برتر کشور محسوب می‌شود.


رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: امروز ایران در جنگ نابرابر اقتصادی قرار دارد و در واقع دانش‌ها به جنگ هم می‌روند هر کشوری که دانش بیشتری دارد، قطعاً موفق‌تر و پیشروتر بوده و کسانی که با ما دشمنی کرده‌اند از حربه دانش به بهترین نحو در مسیر اعتلای پیشرفت و برای به ذلت نشاندن ملت‌ها استفاده کرده‌اند.


منادی به ظرفیت‌های موجود در کشور اشاره کرد و گفت: امروز کشور با ۶ هزار و ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان کارهای بسیار مهم در دنیا انجام می‌دهد و بخش مهمی از مشکلات را حل می‌کند، نظام موضوعات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش مطرح و حلال بخش مهمی از مشکلات بوده که در آذربایجان شرقی موضوع و برنامه علمی چرم و کفش فعال است.


وی بیان کرد: فعالیت‌های گسترده‌ای که پژوهشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در مورد موضوع و برنامه علمی چرم و کفش انجام داده، باعث می‌شود چرم تبریز که بزرگ‌ترین و نخستین رتبه تولید در کشور دارد، راه خود را ادامه داده و در حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز کارهای خوبی انجام شده است.



نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد که کشور به سمت افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان حرکت و محصولات خود را تجاری‌سازی کند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز پژوهشگران را در امر تأمین فضا، تأمین بودجه‌های لازم و استفاده از بودجه شکوفایی و نوآوری دست محققان را بگیرد، ما نیز در کمیسیون آموزش، تحقیقات و نوآوری با همکاری رئیس صندوق بنیاد نخبگان و «دکتر سورنا ستاری» برای پژوهشگران و محققان استان آذربایجان‌شرقی قول مساعدت می‌دهیم.



انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب