جزئیات هشتمین همایش ملی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت
![همایش ملی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت](/c-files/2021/12/13/0/1019450.jpg)
سلطانعلی میر در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اعلام برگزاری هشتمین همایش ملی قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت در تاریخ ۳۰ دی ۱۴۰۰ اظهار کرد: محورهای اصلی این همایش «حضرت زینب (س) و قیام عاشورا»،«امام حسین(ع) و تمدن نوین اسلامی»، «مبانی فقهی - کلامی قیام عاشورا» و «کارکردهای تربیتی ـ اجتماعی قیام عاشورا» هستند.
بیشتر بخوانید:
۶ همایش ملی در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان برگزار میشود
وی اضافه کرد: در محور «حضرت زینب (س) و قیام عاشورا» تبلور خطبههای حضرت زینب(س) نزد ادیبان اهل سنت، عزتمداری حادثه عاشورا و تبلور آن در سیره حضرت زینب(س) و بانوان نهضتساز در جامعه اسلامی و تأثیرپذیری از حضرت زینب(س) مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، امام حسین(ع) و تمدن نوین اسلامی، امتگرایی در نهضت عاشورا، تحقق نهضت عاشورا در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و راهبردهای مهندسی فرهنگی امام حسین(ع) و نقش آن در شکلگیری تمدن نوین اسلامی را از مواردی دانست که ذیل محور «امام حسین(ع) و تمدن نوین اسلامی» در هشتمین همایش ملی قیام تاریخی عاشورا بررسی خواهد شد.
میر یادآور شد: در ذیل محور مبانی فقهی - کلامی قیام عاشورا هم ویژگیهای انقلاب عاشورایی، محبت اهل بیت در قیام عاشورا از نگاه مکتب دیوبندی، بررسی فقهی دیدگاه اهل سنت درباره قیام امام حسین(ع) علیه یزید و بررسی ماهیت قیام عاشورا (سیاسی-اعتقادی) در فقه و مذاهب کلامی اهل سنت ارزیابی و بررسی میشود.
وی، اسوههای اخلاقی قیام عاشورا، نقش قیام عاشورا بر فسادستیزی اجتماعی، تأثیر قیام عاشورا بر رسانههای جمعی و آثار ادبی و راهبردهای تربیتی امام حسین(ع) در قیام عاشورا را از موضوعاتی عنوان کرد که ذیل «کارکردهای تربیتی-اجتماعی قیام عاشورا» قرار میگیرند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، محل برگزاری این همایش را واحدهای دانشگاهی خاش و مشهد عنوان و بیان کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات ۱۰ دی ۱۴۰۰ با نشانی اینترنتی ashora.iauzah.ac.ir و پست الکترونیک ashoira۸@iauz.ah.ac.ir است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/