دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 آذر 1400 - 16:20
در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان؛

کتابخانه تخصصی شهدای دفاع مقدس راه‌اندازی می‌شود

رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان راه‌اندازی کتابخانه تخصصی شهدای دفاع مقدس را از اهداف پیش روی این دانشگاه دانست.
کد خبر : 627559
ستاد شاهد



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، محمود صباحی‌زاده در گردهمایی مسئولان ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان که با حضور جمعی از مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد با تبریک ولادت حضرت زینب کبری و روز پرستار گفت: شهدای سلامت میراث‌دار فرهنگ و سیره زینب کبری سلام الله علیها هستند و شایسته است که دانش‌آموختگان دانشگاه که به مقام والای شهادت نائل آمدند، توسط مروجان فرهنگ ایثار و شهادت اسطوره‌سازی شوند.(بیشتر بخوانید)


وی گفت: راه‌اندازی کتابخانه‌های شهدا با بخش‌های تخصصی دفاع مقدس ازجمله اقدامات در دست اجرا در همه واحدها و مراکز دانشگاهی استان هرمزگان با هدف توسعه و تعمیق فرهنگ مقاومت، شهادت و ایثار است.


رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ادامه داد: تعداد ۷۳۵ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد استان هرمزگان از تسهیلات و کمک‌های بنیاد شهید و ایثارگران استفاده می‌کنند و تعاملات خوبی میان دانشگاه و بنیاد شهید برقرار است و امیدواریم با همکاری و شرکت دانشجویان به‌خصوص دانشجویان شاهد و ایثارگر و جانبازان در ششمین جشنواره ایثار شاهد انتقال پیام شهدا با زبان زیبای هنر به نسل امروز باشیم و نسل جوان و آینده‌ساز که شاید اطلاعاتی از دوران دفاع مقدس نداشته باشند با مشاهده و مطالعه این آثار هنری و علمی مشتاقانه به مطالعه و پژوهش درباره تفکر و آرمان‌های شهدا پرداخته و فرهنگ ایثار و شهادت را برای نسل جدید نهادینه کنند.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: برای پاسداشت شهدا باید دایره‌المعارفی از اندیشه‌ها و تفکر این عزیزان گردآوری شود که راه‌اندازی کتابخانه تخصصی شهدای دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان می‌تواند یکی از این اهداف باشد.


ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت از رسالت‌های اصلی بنیاد شهید است


معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان نیز با بیان اینکه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت از رسالت‌های اصلی بنیاد شهید است، گفت: جشنواره فرهنگی و هنری ایثار هدفش انتقال پیام شهدا با زبان زیبای هنر به جوانان نسل انقلاب است که با همکاری مطلوب دانشگاهیان در سراسر میهن اسلامی درحال انجام است.


عبدالرضا یوسفی تأکید کرد: انسان‌سازی از باورهای رایج در اجتماع نشئت می‌گیرد و این وظیفه نهادهای علمی و فرهنگی است که به عنوان مروجین فرهنگ ایثار و شهادت، جوانان را به این باور برساند که شهیدان و ایثارگران با چه انگیزه و ایمانی در راه جهاد و دفاع از آرمان‌های امام و انقلاب به سوی جبهه‌های حق علیه باطل رهسپار شدند.


وی با گرامیداشت یاد شهیدان سلامت، شهدای مدافع حرم و شهدای دانشجو از آنان به عنوان رهروان راه شهدای دوران دفاع مقدس یاد کرد.


مریم کناری‌زاده مسئول ستاد شاهد و ایثارگر واحد بندرعباس نیز در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت این ستاد ارائه کرد و گفت: با تعامل و همکاری خوب بین مسئولان بنیاد شهید و دانشگاه، مشکلات چشمگیری در این بخش به چشم نمی‌خورد؛ اما کماکان سعی می‌کنیم در این راستا با تشریک مساعی، این پیوند را تحکیم بخشیم.


تشکیل جلسات کارگروه هم‌اندیشی در ابتدا و انتهای هر ترم برای بررسی مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر، انتخاب وصیت‌نامه ۳۰ شهید والامقام استان هرمزگان برای فرهنگسازی توسط دانشگاه‌ها و برگزاری اردوهای فرهنگی و زیارتی برای دانشجویان خانواده شهدا و ایثارگران ازجمله برنامه‌های بود که در این جلسه بررسی و مصوب شد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب